malanutka 14.05.10, 15:46 Szukam przytulnej restauracji do której mogłabym wejść ze swoim czworonogiem. Najlepiej przy Starym Mieście. Znacie takie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bambamH Re: miejsce przyjazne psom IP: *.echostar.pl 14.05.10, 18:32 zorientowana nie jestem, ale przypomnial mi sie 1 przybytek, w ktorym widzialam psa. w Mlynskim kole na browarnej. lezal spokojnie kolo "recepcji", mozna go bylo przeoczyc, mimo ze wielki. Jednak był to pies raczej kogoś z obsługi/właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
dziodu Re: miejsce przyjazne psom 14.05.10, 18:56 w swoim czasie nikt nie robił mi i psu wstrętów w Tivoli przy Wronieckiej ale to było w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
malanutka Re: miejsce przyjazne psom 17.05.10, 10:02 Słyszałam, że do Oberży Pod Dzwonkiem można wejść z psem,nie wiecie, czy to prawda? Biliście tam kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
kiszonyogorek Re: miejsce przyjazne psom 18.05.10, 11:55 Tak, to prawda. Nieraz tam byłam ze swoim psiakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fra Re: miejsce przyjazne psom IP: *.rev.numericable.fr 18.05.10, 11:59 nie, nie prawda, obsluga jest tam kiepska, a mojego psa kazali mi wyprowadzic Odpowiedz Link Zgłoś