lili_marleen 05.06.10, 11:05 Inscenizacja strącania aniołów czy desant z Torunia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anders76 Spadochroniarze skoczą na Lednicę 05.06.10, 18:05 Popieram i spadochroniarstwo i zlot w Lednicy, ale polaczenie tych spraw budzi we mnie niepokoj. Znajac srodowisko mam obawe, czy nastroj lednickiego swieta nie zostanie gwaltownie zmieniony. Dosc masowy desant wymaga zelaznej dyscypliny a z tym nie najlepiej. Poza tym pieniazki sa potrzebne w tej chwili w Polsce w wielu innych miejscach, jedni sa bez domow a inni sie bawia ? Nie rozumiem tez symboliki tego desantu, moze raczej jakies baloniki ? Przynajmniej poszybuja we wlasciwyn kierunku. Do odbudowy po powodziach bedzie potrzeba masa ludzi, moze wsrod tych tysiecy Ledniczan uda sie zorganizowac woluntariuszy ? Pomysl z bezplatnym projektem domu jest fantastyczny, teraz jeszcze ludzi potrzeba, pomodlic sie mozna przy pracy. Powodzenia na Lednicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do kopca Re: Spadochroniarze skoczą na Lednicę IP: *.versanet.de 05.06.10, 18:24 Lili,ty nic nie kumasz !! to beda zrzuty Unrowskie dla ubogich mieszkajacych w kopcach.Teraz sie oblowisz jak purpurat na Jasnej Gorze.Az ci zazdroszcze!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Spadochroniarze skoczą na Lednicę 05.06.10, 19:09 Wg. autora notatki śmigłowiec z Papieżem kołował w pobliżu bramy- ryby. Byłem i zaświadczam, że nie kołował. Żeby kołować, musiałby wylądować i na własnych kołach toczyć się wokół bramy. Helikopter jedynie zatoczył krąg nad lednickim polem. Odpowiedz Link Zgłoś
lili_marleen Re: Spadochroniarze skoczą na Lednicę 05.06.10, 22:41 kiks4 napisał: > Helikopter jedynie zatoczył krąg nad lednickim polem. Aaaaa... to teraz juz wiem skąd te tajemnicze kręgi pod Mogilnem. Od papieskiego helikoptera. Kto by przypuszczał! A mówili, ze to UFO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Spadochroniarze skoczą na Lednicę IP: 81.219.166.* 05.06.10, 23:14 Było niegdyś hasło: 1000 szkół na 1000 lecie. Jak powinno brzmieć hasło dla masowego skoku 96 skoczków dla uczczenia 96 ofiar katastrofy? Nic mi nie przychodzi do głowy... I co jeszcze można wymyślić dla uczczenia tragedii z liczba 96? Odpowiedz Link Zgłoś
wacekplacek.pl Spadochroniarze skoczą na Lednicę 05.06.10, 20:26 ..dla tych spadochroniarzy od razu zawezwać karetki..nigdy nie wiadomo...jakiś chory pomysł...może faktycznie od ojca dyrektora.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hauserova Re: Spadochroniarze skoczą na Lednicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 12:10 Z jakiegoż to samolotu wyskoczyła ta masa ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iezus 80 tys klientów psychiatryka IP: *.icpnet.pl 06.06.10, 12:45 Jest się o co bać. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylech Spadochroniarze skoczą na Lednicę 07.06.10, 14:08 Dominikanina Górę zrzućcie bez spadochronu, Ma znajomosci w niebie i bedzie spokój,a Lednica przestanie byc zasrana. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylech Re: Spadochroniarze skoczą na Lednicę 07.06.10, 14:15 Nawiasem mówiąc dominikanie podobno maja w niebie wstęp bez biletu za spalenie w samej Europie kilku milionw dzieci,kobiet i meżczyzn.Myślicie o tym Slepcy Brueghela...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Branicki Ciebie z kiksem i swastyka powinni zrzucic IP: 95.108.0.* 07.06.10, 15:11 Za Lily milosniczke hilerowcow i twoj kraj trzy razy Sieg.. Odpowiedz Link Zgłoś