Dodaj do ulubionych

Arab robil zdjecia szynom PST

IP: 80.48.238.* 12.03.04, 09:30
Moja kolezanka z pracy mowi, ze widziala jakis czas temu, ze Arab wysiadl z
pestki na Serbskiej i robil zdjecia szynom tramwajowym. Troche ja to niepokoi
po tym zamachu w Madrycie. Zastanawiamy sie, czy to moglo cos znaczyc i czy
to gdzies zglosic?
Obserwuj wątek
    • Gość: El Comendante Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: 62.233.186.* 12.03.04, 09:45
      Zwołaj konferencje prasową. To się może łączyć ze sprawą Talibów w Klewkach. Ja
      zaś słyszałem że terroryści chcą wysadzić wąskotorówkę na Malcie.
      • magda010 Re: Arab robil zdjecia szynom PST 12.03.04, 09:50
        To nie byl zart...
        • zibix Re: Arab robil zdjecia szynom PST 12.03.04, 09:53
          Na pewno cos kombinuja, w zwiazku z ta konferencja , co to ja Grobelny chce
          przeniesc z Warszawy do Poznania
      • Gość: igs Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.ipartners.pl 12.03.04, 09:54
        walnij sie w glowe idioto i powiedz taki zart rodzinom zabiotych np w Madrycie,
        tam takze ktos tak mogl wczesniej zareagowac...
        • Gość: El Comendante Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: 62.233.186.* 12.03.04, 10:36
          Och! Widziałem dziś rano Araba jak kupował Tygodnik Powszechny. Hmmm,
          zastanawiające i bardzo podejrzane.
          • Gość: Bormann Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.au.poznan.pl 12.03.04, 10:57
            Zamknijcie mnie, bo z pewnością jestem groźnym terrorystą. Znam jednego Araba
            mieszkającego w Polsce i paru mieszkających w Egipcie. Dwa tygodnie temu
            gościłem u nich, rozmawiałem z nimi, jadłem i buszowałem z zatłoczonym arabskim
            mieście oraz biegałem po pustyni wśród beduinów. Ponadto codziennie jeżdżę
            poznańskimi tramwajami i uważnie się przyglądam miastu i jego mieszkańcom.
            Jestem groźny!
    • mankut400 Re: Arab robil zdjecia szynom PST 12.03.04, 11:32
      Gość portalu: frania napisał(a):

> Zastanawiamy sie, czy to moglo cos znaczyc i czy
      > to gdzies zglosic?

Najlepiej reaktywujcie ORMO. I jeszcze IRChę.
    • Gość: heioqf;jgmlrwt Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.icpnet.pl 12.03.04, 20:11
      To jest tak ,że oni robią fotki , wywiad , dają swoje propozycje zamachów ,
      które przesyłają swoim szefom. Ci , gdzieś ukryci podejmują ostateczne decyzje
      i wydają dyspozycje gdzie i jak uderzyć. Takie jest moje zdanie. Jeżeli teraz
      robią wywiad to zamachy mogą być za pół roku lub do roku. ALe to nie jest na
      100% pewne. Wszystko zależy od nas , od naszej czujności , od naszej wiary w
      dobro. Ja bym tego typu zdarzeń nie bagatelizował , jeżeli to prawda. Nie
      twierdzę ,że będą zamachy na tramwaj , ale punktów do uderzenia szukają na
      pewno wszędzie. Tak jak dziennikarz wszędzie gdzie się da szuka afery i
      znajduje w końcu jakąś. Z pięć lat temu w Nowym Jorku chyba nikt nie
      podejżewałby ,że jakaś z pozoru tylko trochę dziwna sytuacja może zwiastować
      tragedię. A jednak trzeba być czujnym. Z drugiej strony czy to faktycznie oni
      sami działają ?
    • Gość: Jo-jo Nie śmiejcie się z tego IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 21:11
      Każdy myśli, że taka tragedia jak w Hiszpanii nas nie może dotknąć. Innych
      owszem, ale nie nas. Pewnie Hiszpanie tez jeszcze przedwczoraj tak myśleli.
      Ludzie czasem widzą coś, co ich zdaniem wydaje się podejrzane, ale o tym nie
      mówią, bojąc się ośmieszenia czy drwin i złośliwości (tak jak na tym forum się
      zdarzyło). Moim zdaniem to błąd. Czas sobie uświadomić, że to już nie są żarty.
      Pewnie, że nie wolno pobić Araba "na wszelki wypadek", ani zamykać się w domu,
      żeby nas nie zastrzelili. Ale nie wolno wyśmiewać kogoś, kto się czuje
      zaistniałą sytuacją zaniepokojony. Bo inaczej coraz więcej będzie narzekań na
      znieczulicę i brak zainteresowania sprawami społecznymi. Raz wyśmiany, człowiek
      drugi raz się nie odezwie.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Arab robil zdjecia szynom PST 12.03.04, 21:41
      Gość portalu: frania napisał(a):

> Moja kolezanka z pracy mowi, ze widziala jakis czas temu, ze Arab wysiadl z
      > pestki na Serbskiej i robil zdjecia szynom tramwajowym. Troche ja to niepokoi
      > po tym zamachu w Madrycie. Zastanawiamy sie, czy to moglo cos znaczyc i czy
      > to gdzies zglosic?

- a zgłosileś to na policję?
    • Gość: P.B Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.czerwonak.sdi.tpnet.pl 13.03.04, 00:31
      Ludzie, to już jest jakaś wielka parodia, może zaraz każdego obcokrajowca
      będziecie monitorować. Po co tyle histerii?
      Cała rozmowa przypomina stary serialowy slogan "Tata, a Marcin powiedział..."
      • Gość: kasss Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.icpnet.pl 13.03.04, 09:04
        przeczytaj dzisiaj o nagraniach dworca w Gdansku i lotniska w Warszawie....
        niestety od kiegy przystapilismy do tej cholernej wojny jestesmy takze na
        celowniku :-((( Takie rzeczy jak opisane tutaj jakies zdjecia PST powinno sie
        zglaszac. Naet jak bedzie to 100 falszywych alarmow to moze ten jeden ocali
        zycie Twoje, Twojej zony mamy itd.... Takze podchodzilem do takich rzeczy z
        dystansem ale ...
        • Gość: Andrzej Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.visp.energis.pl 13.03.04, 10:28
          A po cholerę robić zdjęcia szynom na PST, skoro można sobie z siedci ściągnąć
          dokładny techniczny rysunek infrastruktury PST.
          • Gość: ibella Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: 5.3.1R* / *.lrz-muenchen.de 13.03.04, 13:57
            otóż to, terroryści są niestety inteligentynmi ludżmi, więc co tam z aparatem.
            W necie jest wszystko, ale po 11.09. okazało się, że były poszlaki w USA,
            których nie sprawdzono (kursy pilotażu tych co porwali samoloty i...Wiadomo, że
            nie należy panikować i wyobrażać sobie, że Polska jest tym celem, ale czy z
            terrorystami wiadomo. To nie są racjonalni gracze...
            • Gość: Kojot Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.dialup.sprint-canada.net 13.03.04, 18:29
              Przypominam ,ze tydzien temu terrorysta znany jako Mohhamed - vel Kojot , na
              Petli Gorczyn porwal tramwaj .Cale szczescie , ze wyspotowany komandos z MPK
              zdolal w biegu wskoczyc do tramwaju i ujac alkajdowca , ktory obecnie jest
              przesluchiwany intensywnie w areszcie .
    • Gość: zgadnij kto to? Re: Arab robil zdjecia szynom PST IP: *.icpnet.pl 14.03.04, 16:23
      Słuchajcie to raczej nie żarty.
      Czyżby powtórka z Hiszpani?
      A może to miłośnik komunikacji?
      Może to błachostka, ale trzeba uważać, bo też nikt nie myślał, że runą wieże
      WTC i nastapi zamach na pociągi w Hiszpani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka