ni_mo_sprawy 21.07.10, 19:33 Remont kładki - 550 tys. ? To w sumie może ten stadion wcale tak dużo nie kosztuje? ;-) Poznań "know how"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mav Barierki?!?! IP: *.icpnet.pl 22.07.10, 19:01 A czy przypadkiem przez to że złomiarze zabrali trochę barierek ta kładka nie stała się przypadkiem niebezpieczna? Jak ja pamiętam to właśnie przez to, one były odcięte a nie przerdzewiały. Ciekawe czy ktoś nad tym pomyślał, ponieważ drewnianych barierek raczej się nie robi, murowane obciążą obiekt, a w jego konstrukcję się nie ingeruje. Obiekt jest nieuczęszczany w pewnych godzinach i raczej nikt tego nie upilnuję, a problem może szybko powrócić. Ale tak czy inaczej remont jest potrzebny tylko mam nadzieje, że mają dobry plan, a tylko ja mam czarne wizje. Odpowiedz Link Zgłoś
cynicznie_ironiczny Re: Kładka na Golęcinie wciąż niebezpieczna 22.07.10, 19:34 "Całkowity remont kładki na Golęcinie będzie kosztował ok. 550 tys. zł. Nie będzie ingerencji w konstrukcję wiaduktu, " Barierki (oby z tworzywa a nie metalowe!) i "dywanik" za ponad pół bańki? Szwajcarzy czy Australijczycy będą to wykonywać?! Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Kładka na Golęcinie wciąż niebezpieczna 22.07.10, 20:45 No właśnie... jechałem tam ostatnio na rowerze, jakiś gość przebiegł przez kładkę, ja nie widząc żadnych ostrzeżeń, które wcześniej widziałem, byłem przekonany, że remont już się zakończył i chciałem pojechać za nim, ale zapewne ręka boska mnie powstrzymała i zawróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś