orchidea10 22.08.10, 18:38 Zdarza Wam się chodzić samej/samemu do Opery? Chciałabym się wybrać ale nie mam z kim. Czy sama nie będę się tam czuć dziwnie, w końcu Opera to nie kino... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x może kogoś poznasz w antrakcie, IP: *.unitymediagroup.de 22.08.10, 19:38 tylko wyjdź do foyer, nie zostawaj na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: może kogoś poznasz w antrakcie, 22.08.10, 20:13 Opera to ulubiona sztuka gejów, więc chłopaka raczej Orchidea tam nie poderwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciepły_leszek Re: może kogoś poznasz w antrakcie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 20:32 Opera też. Ale zwłaszcza balecik! O matko! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: może kogoś poznasz w antrakcie, 22.08.10, 20:39 Ooooo tak. Ale na balecik schodzą się też smakowite panny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciepły_leszek Re: może kogoś poznasz w antrakcie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 20:42 Pewnie lesbijki, rajcujące się aniołkami w "paczkach"! Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Re: może kogoś poznasz w antrakcie, 23.08.10, 15:02 > Opera to ulubiona sztuka gejów Jakże to, wszak dyrektor zmienił się już rok temu? Zgadzam się, że opera to nie kino. Jeśli wiesz, po co idziesz, nie ma chyba znaczenia, z kim i czy z kimś. A jeśli to ma być ‘mój pierwszy raz’, to polecam zabrać ze sobą kogoś, kto swoją energią zachęci do niewychodzenia po przerwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: sama do Opery IP: *.tbcn.telia.com 23.08.10, 15:26 Droga Orchideo! W jakich czasach Ty zyjesz - XIXw? Jak masz ochote to idz, na co sie ogladasz. Ja chodze sama do Opery, do teatru, kina, wystawy, jezdze sama na wakcje, nawet pije whisky kiedy mnie najdzie chec. Masz siedziec sama w domu i tesknic za wyjsciem? Opamietaj sie, lata uciekaja. Co chwile odjezdza jakis pociag w nieznane, pociag ktory juz nigdy wroci. Bardzo fajnie spedzac czas z ludzmi na tej samej fali. Ja o tym doskonale wiem. Pamietaj jednak ze pojscie do teatru z kims kto odczuwa sztuke w zupelnie inny sposob (np jest tym zmeczony itp)niz Ty jest katorga. A wogole to nie ma nic gorszego niz samotnosc w dwojke. Nie rozumiem co Ciebie powstrzymuje. Niedlugo przyjezdza do Pn Ejfman: wez sie w garsc, kup bilet i rozkoszuj sie. Moze spotkasz tam i mnie, solo. Powodzenia i wypnij sie na jakies wymyslone konwenanse. /es Odpowiedz Link Zgłoś