Dodaj do ulubionych

Chcę z tuningowac samochód,jaka firma??

09.09.10, 19:06
Witam, jak w tematcie polecacie jakąś dobrą firmę na z tuningowanie samochodu ?
Obserwuj wątek
    • zderzacz-hadronow Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? 09.09.10, 19:38
      Po co ?

• cynicznie_ironiczny Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? 09.09.10, 20:05
      Na tym forum raczej najprędzej doczekasz się porad jak tunningować rower.
      Ew. dowiesz się od niektórych, że ich bike wart jest tyle ile cztery takie fury jak Twoja.
      Litościwie przemilczę od kogo takich rad możesz się spodziewać. ;-)
      • colacola111 Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? 11.09.10, 23:01
        Witam,
        przejrzałem kilkanaście forum na temat tuningu, opinie są różne nawet wyzywając co nie których od oszustów, czy to prawda czy nie, może tu ktoś coś doradzi poważnego i ostrzeże mnie przed innymi.
        Zawsze się ktoś znajdzie kto coś doradzi i tym się kieruje ;)

Po co chcę z tuningować autko , hmmm żeby było piękniejsze :)
        • zderzacz-hadronow Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? 12.09.10, 12:36
          Dbaj o fure jak o wlasną kobietę a wówczas, jak ona, będzie najpiękniejsza.

Z ciekawości, jakie masz auto?

• colacola111 Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? 12.09.10, 20:33
            Prosiłbym o nie reklamowanie szkół "L":/ odbiegamy się od tematu a sumując nie dostałem żadnej porady

Dla mnie kobieta jest jak fura, jest droga i jest najpiękniejsza...
            Do z tuningowania jest vw golf II
            • zderzacz-hadronow Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? 13.09.10, 15:23
              Nie lepiej zachować oryginalny wygląd. W autach z tych roczników to coraz większa zaleta; taki klasyczny stan ( oczywiście odpicowany ) a nie agrotunning.
              Miałem kiedyś Bawarę z początku lat 90 w praktycznie oryginalnym wyglądzie + perfekcyjny sta i uwierz mi, że jak ją sprzedawałem to miałem kolejkę chętnych.

• Gość: Do bufora hadronow Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? IP: *.versanet.de 13.09.10, 16:56
                Co tam Twoja Bawara ! Mam w swoim skansenie Bierna,Mierna,Wierna Isette z 60 roku,to jest cacko z 10 km na karku.Byl swirus od Amisow i dawal 100 patoli zielonych i tak go pogonilem z milosci do Isoldy.
              • Gość: colacola111 Re: Chcę z tuningowac samochód,jaka firma?? IP: 94.254.196.* 14.09.10, 22:35
                Problem tkwi w jego opłakanym wyglądzie, zresztą trochę picu mu nie zaszkodzi wręcz przeciwnie a odnowić trzeba a jak odnawiamy to coś dodajemy od siebie ;)
    • Gość: tomi jaki wybrac pierwszy samochód ? pomocy IP: *.bater.net.pl 11.09.10, 23:07
      witam ,mam zamiar zrobic prawo jazdy i nie wiem jak mi będzie szło ,co doradzicie jako pierwszy samochód ? kaski będzie od 7 do 12 tys co mam wybrac ,kumple doradzają hondę civic i nni corsę ,mam jeszcze jedno pytanie bardzo mi się podoba taki kolor samochodu www.road-naukajazdy.pl/galeria.html czy hondy istnieją w takich kolorkach ? jeszcze raz dziękuję za odpis

• Gość: x Brabus, AMG IP: *.unitymediagroup.de 13.09.10, 17:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka