Dodaj do ulubionych

Tarnowo Podgórne: auto potrąciło dzieci na pasach

04.10.10, 13:38
Na pewno się okaże, że dzieci wtargnęły na pasy i brutalnie zaatakowały samochód, który jechał z bezpieczną prędkością 70 km/h.
Obserwuj wątek
    • duch_mariana A gdzie dopisek, że byli po dopalaczach? 04.10.10, 14:50
      Coś się "spece" od propagandy z GW obijają.
    • zderzacz-hadronow Re: Tarnowo Podgórne: auto potrąciło dzieci na pa 04.10.10, 15:07
      A Ty jako dzieciak nigdy nie robiłeś rzeczy, które dziś, z perspektywy czasu, odbierasz jako skrajnie nieodpowiedzialne i niebezpieczne dla zdrowia i życia? Ja robiłem, podobnie jak większość moich ówczesnych ziomali zatem nie zdziwię się jeśli okaże się, że dziecaki na jezdnię wtargnęły nie dając kierowcy szans na szybką reakcje.
    • bimota Tarnowo Podgórne: auto potrąciło dzieci na pasach 04.10.10, 18:05
      To pewnie wina zielonej strzalki na pobliskim (czyli odleglym o kilometr) skrzyzowaniu...
    • scholaj Tarnowo Podgórne: auto potrąciło dzieci na pasach 05.10.10, 11:29
      Coś trzeba zrobić aby zmienić mentalność kierowców. Ja kiedy się zatrzymuję prze pasami zawsze mam duszę na ramieniu czy mi jadący za mną w tył nie wjedzie. Do min i gestów wyrażających to co o mnie sądzą już się przyzwyczaiłem. Nie przyzwyczaiłem się natomiast do tego, że jestem wyzywany przez kierowców, kiedy wchodzę na przejście dla pieszych prowadząc rower (bez tej ochrony się nie odważę). Piszę to ale nie mam nadziei na poprawę sytuacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka