hellbert 09.11.10, 17:08 Szkoda słów. Co za p...eb . Najgorzej wyjdą na tym dzieci. Dożywocie? Słodko. Przywrócić KS dla takich:/ Mimo, że kobiety często nie grają fair przy rozwodach, jednak bycie mężczyzną zobowiązuje. Ten nie podołał. KS i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektor_wektor Re: Mąż zabił żonę przy cmentarzu 09.11.10, 18:37 hellbert napisał: > Szkoda słów. Co za p...eb . Najgorzej wyjdą na tym dzieci. Dożywocie? Słodko. P > rzywrócić KS dla takich:/ Mimo, że kobiety często nie grają fair przy rozwodach > , jednak bycie mężczyzną zobowiązuje. Ten nie podołał. KS i tyle. Znowu się zaczyna. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma zmarłej Re: Mąż zabił żonę przy cmentarzu IP: *.icpnet.pl 15.11.10, 16:09 znałam ją kilka lat nigdy w życiu nie spodziewała bym się ze może stać się takie coś jego również widywałam codziennie i nic nie zapowiadało ze będzie taka tragedia żal mi tylko tych dzieci mają tylko dziadków co dalej czy on zadał sobie takie pytanie przecież nikt nie będzie żył wiecznie , a te dzieci są naprawdę małe . jak dla mnie to śmierć za śmierć a nie dożywocie i na naszych podatkach żyć. ona gryzie ziemie a on ma żyć. czy on zadał sobie pytanie co stanie się z jego dziećmi chyba nie !. popieram mojego poprzednika w 100% . Odpowiedz Link Zgłoś