poz3 17.12.10, 10:27 Darmozjady 'kultulalne' nie dostały się do koryta i teraz robią dym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: west ty matyole wiesz co wogóle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 10:35 mówisz? gdzie żyjesz? bo z twojej krótkiej wypowiedzi wynika, że jesteś zwykłą prowokacyjną i nic niewiedzącą gnidą Odpowiedz Link Zgłoś
w105n4 Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 17.12.10, 10:35 Niekulturalny darmozjad dostał się do koryta i jest ofiarą swojego braku kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
poz3 Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 17.12.10, 10:38 Hinc może i się nie zna ale nie musi bo w Poznaniu kultura nikogo nie obchodzi. Ma trzymać krótko tych całych darmozjadów i jak widać robi to dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
w105n4 Ja też 17.12.10, 11:08 Powiem Twoim językiem: wyobraź sobie trenera Lecha, który w dziesięciu meczach po kolei wystawia piłkarza, który w każdym z nich strzela samobója. To świadczy niestety nie tylko o piłkarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
poz3 Re: Ja też 17.12.10, 12:04 Ale piłka ludzi obchodzi w przeciwieństwie do kultury. Od trenera Lecha wymaga się wygrywania, od gościa od kultury jedynie jakiś tanich pozorów aby garstka oszołomów siedziała cicho. Jeśli potrafiłbyś lepiej zaoszczędzić na kulturze albo rozgonić to towarzystwo aby zmarnowane pieniądze można było przeznaczyć na coś sensownego to się zgłoś do Grobelnego, na pewno rozpatrzy Twoją kandydaturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 12:21 Piłka obchodzi Ciebie. A ja płacę podatki, dzięki którym połowa Poznania chodzi w dresie. Stereotypy, które kłębią się w Twojej głowie to właśnie wynik działania pozorantów z gatunku Hinca. Sprzedać działkę taniej niż wynosi jej wartość rynkowa potrafi każdy. Wynegocjować rozsądną cenę – rzadko kto. Spowodować by jej wartość wzrosła, a potem sprzedawać – umie tylko specjalista. Hinc niech się zajmie odśnieżaniem, to faktycznie każdy umie. Odpowiedz Link Zgłoś
poz3 Re: Ja też 17.12.10, 14:17 Ale mnie akurat piłka nie obchodzi, za to obchodzi wielu mieszkańców którzy chodzą na mecze i płacą za to kasę. Za to kultura nie obchodzi praktycznie nikogo, co pokazały ostatnie wybory. Swoją drogą doskonale widać różnice między nami, bo Ty żyjesz sobie w swoim wyimaginowanym świecie, a ja obserwuję świat realny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 15:53 Gdybym miał takie efekty swojej pracy jak Hinc to umarłbym z głodu bo żyję w świecie realnym, a nie we wspólnocie plemiennej władz naszego miasta. Twój świat realny różni się od mojego i to mi się bardzo podoba. Lubię różnorodność i bardzo ją cenię. To jest podstawowa różnica między nami. Odpowiedz Link Zgłoś
poz3 Re: Ja też 17.12.10, 19:08 Ale pracodawca Hinca czy Grobelnego jest z nich zadowolony, a przynajmniej nie widzi lepszego kandydata. To jest właśnie realny świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 19:14 Pracodawcą jestem m.in. ja. I do zadowolenia jest mi zdecydowanie daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
poz3 Re: Ja też 17.12.10, 19:32 Jesteś tylko częścią, sumarycznie pracodawca jest względnie zadowolony, przecież mógł zmienić jeśli by chciał. Swoją drogą ja też jestem z tej niezadowolonej części, tylko że z innego powodu niż olewanie kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huf Re: Ja też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.10, 04:29 "Ale piłka ludzi obchodzi w przeciwieństwie do kultury." Przeważnie matołów. Budowanie stadionu na kilka meczy i kilkanaście ligowych w roku to wywalanie pieniędzy w błoto a raczej w trawę (tę co nie chce rosnąć). Niech sobie Lech znajdzie prywatnego sponsora jak jak nie potrafi zarobić na stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
poz3 Re: Ja też 18.12.10, 12:57 Gość portalu: huf napisał(a): > "Ale piłka ludzi obchodzi w przeciwieństwie do kultury." > Przeważnie matołów. Kultura znowu obchodzi przeważnie buców i snobów. Może w takim razie zlikwidować i piłkę i kulturę, będzie spokój ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmblmb Lewacki teatr jak 8emki obchodzi debili IP: 95.108.74.* 20.12.10, 09:59 tylko dlaczego normalni maja placic na Wojciakowai jej bande i popeiranie błazna z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 00:52 Przejawem kultury z mojej strony będzie gdy nie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozmigun Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 17.12.10, 10:50 Każdy z tych darmozjadów przez tydzień swojego życia dokonał i osiągnął więcej niż pan Hinc przez cały swój krótki żywot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na Berdyczow 8emki wielbiciele terrorystow oraz minaret IP: 95.108.74.* 17.12.10, 10:58 Mineret to kultura? Wojciakowa ze swoimi pogladami o Mao i CZerwonych Brygadach a takze warsztatmi dla sqatersow i roznych cpunkow za miejskie pieniadze to kulutra? chyba kuwertura polokota... do widzenie 8emki wielbiciele mao i czerwonych brygad. Wyejdzcie do jakiejs komuny lub kibicu i napijcie sie wodki z anarachistami w cieniu mineretu. Poznan takim blaznom nie bedzie dawal pieniadzy. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: 8emki wielbiciele terrorystow oraz minaret 17.12.10, 11:05 Sam jesteś błazen, nawet nie wiesz jak się słowo "Minaret" pisze. Podstawówke chociaż skończyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oriana Uchybilem lewactwu ze z malej? Ch mnie obchdzi IP: 95.108.74.* 17.12.10, 11:13 "m"inaretu nie chce w Poznaniu ani artystek o pogladach zboczonej nieznalskiej(patrz z malej) ani wojciakowej i ich warsztatów. A Oriana Fallaci tez pisala z malej widzac takich artystow jak "wojciakowa" i arabusow nad ktorymi rozczulaja sie miekkie lewackie szcurki. Podstawówkę skończyłem, liceum i studia. Największa duma ze nie podstawówkę imieniem Kuronia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peszko Anpel ci pko nie obrazaj ludzi IP: 95.108.74.* 17.12.10, 11:23 opisujesz jak kozaczek ze ktos tam w rzygowinach , ze alkoholik. Patrz na siebie przybłedo. Mieszkaj w TBS i sluchaj rmf po czym siej panike ze nie ma meczu. Twoj poziom a Ty sie za sztuke i kulture zabierasz. Do budy andpel. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Anpel ci pko nie obrazaj ludzi 17.12.10, 11:59 No proszę, jak ładnie można cwaniaczków forumowych zirytować... miłośnicy minEretów :D Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Anpel ci pko nie obrazaj ludzi 17.12.10, 12:06 Swoją drogą ciekaw jestem, ile dziś nicków wymyslisz :) Trzeba być wyjątkowo mądrym człowiekiem, by nie wiedzieć, że po zmianie nicka i tak widać, że to ten sam człowiek :D Jednak obstawiam max podstawówkę, studiów na pewno nie robiłeś, cwaniaczku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf fm twoje radio Wage do nicko przywiazujesz? IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:02 A gdzie napisalem ze chce zaslaniac swoj adres? I co podniecasz sie literowka? Wyzywasz ludzi od alkoholikow i rzygowin a sam jestes zwykla ciota. Do budy Tbsiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Wage do nicko przywiazujesz? 17.12.10, 13:40 Czyżbyś pił do mojej wypowiedzi odnośnie Lisiewicza z Naszości(pamiętasz może, kiedy to pisałem? bo ja już nie:)? Czyżbyś należał do Naszości? Czyżbyś był paranoikiem, który wszędzie widzi czerwonych komuchów? Chyba tak? :) A co się nie zgadza odnośnie Naszości? Chyba nie twierdzisz, że jest to organizacja, która alkoholu unika? :D P.S. Bardzo mi pochlebia, że kojarzysz już dobrze mojego nicka i moje wypowiedzi :) No i że nauczyłeś się nowego słowa dziś. To też mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8emki frajerki Na froum konfidenckiej gazety nawet slepy zauwazy IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:51 takich debili jak Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Na froum konfidenckiej gazety nawet slepy zau 17.12.10, 14:01 Gość portalu: 8emki frajerki napisał(a): > Na froum konfidenckiej gazety nawet slepy (...) LECZ SIĘ! I naucz się pisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Zjednoczeni w oburzeniu;-) 17.12.10, 12:18 Tak się oburzył, że aż Ci z jednego IP dwa razy odpowiedział, zmieniając nicki;-) W przypadku takich troli nigdy nie wiesz, czy to jedna i ta sama osoba, czy może kilka, w jednym ciele... Swoją drogą, jego słowo "mineret" (skrzyżowanie miny z beretem?), jest bardzo ciekawe. Nie każdy może pić piwo pod czymś takim;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolf i Estera Wojciak i palikotwcy zjednoczeni w szambie:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:09 bawcie sie ale za pieniadze swoje:) mozecie nawet chlac wodeczke z cpunkami i brudaskami ze sqatow ale nie bedzie wojciakowa mowic ze palikot szmata ok. Poznan pieniedzy na szmaty jak Polokot nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: 8emki wielbiciele terrorystow oraz minaret IP: *.ip.netia.com.pl 17.12.10, 11:25 hehehe niezła merytoryczna dyskusja...a jaki poziom argumentów. na nic lepszego cię nie stać? mao, czerwone brygady, jeszcze brak pinoczeta i jaruzela do kompletu. dobre, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampan z truskawk Wojciakowa mowi ze kocha mao i czerwone brygady IP: 95.108.74.* 17.12.10, 11:28 a komorowskiego wygwizdali gornicy za to ze ten wastay prostaczek zaprosil ruskiego morderce na posiedzienie RBN. Pinoczeto ok, poznaniaku. To ty wpisales sie w watku o Frankiewiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
kajciech Mieszkańcy również 17.12.10, 11:18 Część mieszkańców również. Z wpisującym post włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bloome Stop dotacji na lewacki teatrzyk Wojciakowej IP: 95.108.74.* 17.12.10, 11:26 Mieszkancy nie lubia lewackich teatrzykow i warsztatow dla cpunow. Nie chcemy tez minaretu i mysle ze potrafimy zaprotestowac przeciwko tej blazenadzie. Ciekawe kto pojdzie w marszu poparcia. Pedaly,anarachisci , 8emki po wodce, siwe redaktorki z merkurego czy wąsate z wyborczej , a i trzech łysych tajniakow w dresach. Pozdrowienia dla tajniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Stop dotacji na lewacki teatrzyk Wojciakowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 11:39 Ci "sygnatariusze" to jakiś kompletny margines. Oprócz samych siebie nikogo nie reprezentują. Żaden z Poznaniaków z nimi się nie utożsamia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Stop dotacji na lewacki teatrzyk Wojciakowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 12:01 Ale wiesz przygłupie, że obok każdego z Twoich nicków pojawia się to samo IP? Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Re: Stop dotacji na lewacki teatrzyk Wojciakowej 17.12.10, 12:23 W sumie, to nie trzeba mu było o tym pisać;-)) To nawet zabawne, że wyprodukował sam połowę postów starając się uzyskać przewagę liczebną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord d'Abernon Tak plendz nie wiedzialem ze widac ip...haha:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:05 Prawdziwy plendz z Ciebie. Pod pache wez wojciakowa i na rozbrat. Napijcie sie wodki. Wiedzialem ze czytelnicy i wierzacy w wyborcza to idioci ale ze az tacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
wszechpastor Może to jakiś przydupas Hinca? 17.12.10, 13:19 Może Sławomir wynajął kolesia by go bronił i ganił jego przeciwników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Litwin TW Litwin mnie wynajl zebym czytal z kartki IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:25 jak wasz ukochany zezolek:) Hinca mam w gdzies. Technokrata nie czujacy miasta ale dupe zloil lewakom z 8emek i szmacie Polokotwi to akurat plus:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Może to jakiś przydupas Hinca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 15:07 kina "malta" bardzo szkoda. na srodce teraz zadna rewitalizacja sie nie uda. zmarnowano potencjal urokliwego miejsca z klimatycznym kinem. i po co byl most cybinski? smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Może to jakiś przydupas Hinca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 18:27 wszechpastor napisał: > Może Sławomir wynajął kolesia by go bronił i ganił jego przeciwników? A może nie wynajął ? Mieści się to w główce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec michnika Wiem i co z tego? IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:03 I co , jakies prawo konfidenckiej gazety zabrania zmiany nickow czy co? Czy po prostu paru przygłupow lubiacych lewackie pijackie teatrzyki sie podnieca zmiana nicka? Hmm.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.10, 11:39 Znowu GWno próbuje manipulować i niszczyc niewygodnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.europa Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 17.12.10, 13:53 Skad sie wziales debilu? Moze jestes blaznem z naszosci? Takie barany jak ty osmieszaja Poznan i uragaja nawet psiej inteligencji. Ludzie, nie dyskutujcie z tym smieciem pod roznymi nickami bo nie warto. Hinc ma niezlych poplecznikow, ale to akurat mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 12:26 Sławek Trzymaj się! Nie daj się zaszczuć jednej sfrustrowanej pani. Za miejskie pieniądze wymagaj dokonań. Jedna premiera na trzy lata to za mało. O ile wiem, teatrzyk "ósemki" dostaje z budżetu miasta półtora milina złotych. To szalona rozrzutność utrzymywać kilkoro darmozjadów. Zwłaszcza, że za nasze pieniądze. Nadmuchana legenda to za mało, by wyciągać rękę po miejską kasę i jeszcze tę rękę kąsać. Jeśli szukamy pieniędzy dla kultury, to przestańmy je najpierw marnotrawić. Zwłaszcza młodym sugeruję, żeby ruszyli głową. "Ósemki" robią was w konie. To tacy "ideowcy" do godziny 16. Odpowiedz Link Zgłoś
plendz Ale czy dymisja coś rozwiąże? 17.12.10, 12:30 Nie sądzę, by Grobelny się przejął listem 27. A nawet jeśli, pod taką "szaleńczą presją" zdymisjonował Hinca, to kto podejmie się pełnienia tej funkcji w przyszłości? Przy tak zaprojektowanym budżecie, przy braku środków i wizji, nie sądzę by ktoś kompetentny miał ochotę brać się za to teraz. Inna sprawa, że przy tylu wielkopowierzchniowych inwestycjach prywatnych i publicznych nie pomyślano o siedzibach dla teatrów i filharmonii. Oczywiście, że przy naszej mentalności nie można marzyć, by jakiś miliarder-filantrop ufundował taką siedzibę, ale wspólnie z miastem mogłoby się to udać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andpel rmf fm Zamiast billboardow moze Polokot IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:13 cos fundnie. Wojciakowa moze na kolanach isc poprosic. Dobrze ze powstal taki rwetes wsrod prostaczkow od 8mego teatru,spinaja sie rozne błazny i przygłupy. Plendz i andpel, najwazniejsze ze nic to nie da: ) wiec dajcie po 100 Wojciakowej na wodke z anarachistami zwanymi warsztatami. Minaret srarte wazne zeby to gowno w Poznaniu nie powstalo. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Zamiast billboardow moze Polokot 17.12.10, 13:36 Brawo! Widzę, że jest dla Ciebie szansa - raptem kilka postów na forum i już się nauczyłeś że Minaret nie pisze się przez dwa "e" :D W sumie to Ciebie usprawiedliwia. Po prostu masz braki w edukacji, dlatego też kultura jest dla Ciebie tak bardzo niezrozumiała :) A tak swoją drogą, jak tam Twój Internet z East & West działa, kolego co zmieniasz ciągle nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hide ip opera east Imponujesz mi:) a o sieci Tor slyszal:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:54 moge byc w USA albo w Grecji:) albo w Poznaniu na East and West. Literowki , o poprawnosci pisowni na forum konfidenckiej gazety nie dbam:) Ku chwale. Szansa jest dla Ciebie. Odrzuc lewackie poglady to moze bedzie Cie stac na cos wiecej niz sluchanie rmf oraz mieszkanie w TBS. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Imponujesz mi:) a o sieci Tor slyszal:) 17.12.10, 13:57 Cóż za koszmarne brednie piszesz gościu : ) Jakie TBSy? Jaki RMF? Jacy lewacy? Nie pij tyle, dbaj o swoją wątrobę! I skończ z tymi dopalaczami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczerosc to warun Cytowales rmf ze nie bedzie meczu z salzburgiem:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/w,88,117044425,117054612,Re_Mecz_Lech_Salzburg_zagrozony_Decyzja_dele.html podnieta tandetna stacja i jej info forum.gazeta.pl/forum/w,28700,102609439,102609439,Kupie_mieszkanie_2pokojowe_TBS_POZNAN_CENTRUM.html TBB Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Cytowales rmf ze nie bedzie meczu z salzburgi 17.12.10, 14:10 HAHAHAHA! No nie mów gościu, że się dałeś na to nabrać? Jednak chłopcy z netu to potrafią być naiwni :) A mieszkania w TBSie jednak nie opłaca się przejmować za odstępne. Próbowałem wybadać rynek i jednak powiem Ci chłopaku, że bardziej opłaca się inwestować w kupno nieruchomości. BTW - naprawdę mnie to cieszy niezmiernie, iż mam psych-fana z Piątkowa :D Gość portalu: szczerosc to warun napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/w,88,117044425,117054612,Re_Mecz_Lech_Salzburg_zagrozony_Decyzja_dele.html > podnieta tandetna stacja i jej info > > > forum.gazeta.pl/forum/w,28700,102609439,102609439,Kupie_mieszkanie_2pokojowe_TBS_POZNAN_CENTRUM.html > TBB Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Cytowales rmf ze nie bedzie meczu z salzburgi 17.12.10, 14:10 *psycho-fana (przepraszam Cię psycho-fanie za literówkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold Lis Kula Nabrac sie dales Ty rmf fm Twojej stacji IP: 95.108.74.* 17.12.10, 15:28 gowno mnie obchodza Twoje tbs - napinales sie ze nie.Badales rynek.Niezly z Ciebie badacz. I Zadnym Twoim fanem nie jestem. Chora glowa. Wylacz rmf fm i bedzie lepiej. I co jeszcze znalazles w sieci misiu:) Nie bede dbal o puryzm jezykowy na forum tandetnej polskojezycznej gazety wspierajcej sbeckich konfidentow. Celowo zanizam poziom, choc to poziom gowna i trudno by normalny czlowiek sie z nim rownal. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Nabrac sie dales Ty rmf fm Twojej stacji 17.12.10, 15:37 Jesteś przestrasznie zabawny - ale to dobrze, dzięki takim jak Ty, forum to rozrywka :) "Gazeta wspierająca sbeckich konfidentów" - bardzo dobre! Cóż za komediant z Ciebie. A do tego miłośnik tej gazety, skoro tyle tu przesiadujesz :) Żegnam, chłopcze, bo już nie mam dziś dla Ciebie więcej czasu. Ale czekaj cierpliwie, kiedyś znów coś napiszę (specjalnie dla Ciebie) :-) Twój Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmf fm Kobiety sobie Andrzeju poszukaj:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 16:50 radio ktore mowi Andrzejowi co robic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesare Ripa jaki milosnik jak wszyscy sie obrazaja:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 16:55 a wyborcza wspiera kapusiow jak Maleszka, Czajkowski , Zycinski,Niezabitowska, Belka, Szczypiorski i wielu wielu innych. Ciekawe co z teczkami ktore ukradl Adam M. z Holzerem i Ajankelem z archiwum. Powynosil teczki swoich kapusiow kolegow. Smiej sie Andrzejku i koniecznie sluchaj rmf fm. Twoje radio nigdy nie klamie:) A pozniej jak tetryk nawoluj ze nie ma meczu. Ciotka klotka z Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: jaki milosnik jak wszyscy sie obrazaja:) 17.12.10, 16:57 Ty z tym rmfem to naprawdę się błaźnisz. Jakim trzeba być idiotą, żeby nie zrozumieć, że ktoś Cię w jajo zrobiłł? :D Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Litwin ktos sie loguje na Twoje konto? IP: 95.108.74.* 17.12.10, 17:01 forum.gazeta.pl/forum/w,88,117044425,117054612,Re_Mecz_Lech_Salzburg_zagrozony_Decyzja_dele.html sprawdz:) pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_Michnika Sprawdz jak Zydowska komisja ukradla teczki i dzisiaj mamy scierwo na stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: ktos sie loguje na Twoje konto? 17.12.10, 17:04 Gość portalu: TW Litwin napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/w,88,117044425,117054612,Re_Mecz_Lech_Salzburg_zagrozony_Decyzja_dele.html > sprawdz:) > Co za kret... przecież to była ściema, żeby się takie łosie jak Ty przestraszyły :D Maksymalny polew z Ciebie gościu :) Pozdrawiam, naprawdę już nie mam czasu z Tobą rozmawiać, mimo że jest to ubaw po pachy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: still i love polic Ja sie nie boje:) a debilem jestes Ty:) IP: 95.108.74.* 17.12.10, 17:08 Wow coz za odwaga:) i co losie gonisz , 60 dych na karku i zarty sobie pizgasz. Mam nadzieje ze ktos o tak miałkich pogladach na mecze nie chodzi, ale z biletami masz problem bo szukaasz pytasz po forach :) hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Ja sie nie boje:) a debilem jestes Ty:) 17.12.10, 17:10 Jesteś Wielki! A TERAZ WRACAJ CHŁOPCZE DO ODRABIANIA LEKCJI :) pa Gość portalu: still i love polic napisał(a): > Wow coz za odwaga:) i co losie gonisz , 60 dych na karku i zarty sobie pizgasz. > Mam nadzieje ze ktos o tak miałkich pogladach na mecze nie chodzi, ale z bilet > ami masz problem bo szukaasz pytasz po forach :) hehe:) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresy Cie zjedza wielkie jest Twoje ip mariano z kompleksem dresa IP: 95.108.74.* 17.12.10, 17:17 ip: 195.242.235.130 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex talionis Dwa posty pod Twoim zalogowanym nickiem IP: 95.108.74.* 17.12.10, 17:06 wiec kto sie blazni staruszku? Albo Ty zgrywasz idiote jak komorowski. Albo nim jestes i ktos w Twoim mieszkanku slucha rmf fm poczym loguje sie na Twoj unikalny nick i wpisuje ze mecz odwolany. Ciota idiota:) forum.gazeta.pl/forum/w,88,117044425,117054612,Re_Mecz_Lech_Salzburg_zagrozony_Decyzja_dele.html Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Dwa posty pod Twoim zalogowanym nickiem 17.12.10, 18:18 Jestem pod wrażeniem Twojego IQ :) Ciekaw jestem, czy zdajesz sobie sprawę z tego, że taka informacja (o odwołaniu meczu) w żadnym rmfie czy innej zetce się nigdy nie pojawiła? Rozumiesz chociaż to, prawda? :) Bo jeśli nawet tego się nie domyślałeś, to szkoda nawet słów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dresy Cie jedzą ip: 195.242.235.130 IP: 95.108.74.* 17.12.10, 18:46 ale Twoj zart odpowiadal Twojemu IQ. A bluzgasz na dresow:) Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: Imponujesz mi:) a o sieci Tor slyszal:) 17.12.10, 13:59 Gość portalu: hide ip opera east napisał(a): > Re: Imponujesz mi:) a o sieci Tor slyszal:) > moge byc w USA albo w Grecji:) albo w Poznaniu na East and West. Literowki Słyszał i co z tego? BTW, tak, jasne. Na pewno siedzisz właśnie na Bermudach i przez TORa łączysz się z East&West, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHARP Wszechpastora piles z 8emkami? IP: 95.108.74.* 17.12.10, 13:14 Wojciakowa jun alelale wojciakow jun aleale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin29 Hinc broni nas przed ekspansją islamu. IP: *.icpnet.pl 17.12.10, 18:04 Ludzie co wy chcecie od tego Hinca?Co w tym złego , że nie zgodzil sie na minaret? U mnie ma za to duzego plusa. Czy w Arabi Saudyjskiej albo Afganistanie w ramach kultury wiesza sie krzyże? Czy chcemy mieć tu drugie Niemcy gdzie Turcy morduja na tle narodościowym? Zreszta i bez minaretu to juz nastepuje ( Janki i Krotoszyn) a póki co jest ich tu garstka. Do tego prowadzi popieranie muslimów i zwalczanie naszej kultury i tradycji co robi uwielbiany przez "twórców" Palikot. Minaret to taki sam symbol jak swastyka bo tez nawoluje do nienawisci z tym ,że na tle religijnym a nie narodosciowym. Za to , że Hinc nie zgodził sie na promocje tego symbolu ma u mnie wielkiego plusa. Ludzie myślcie to nie boli. Mamy wiecej szczęscia niz rozumu , ze jeszcze nie mamy tyle tego dziadostwa muslimskiego co Zachód. Oni juz się powoli budzą ale może byc juz za późno. We Francji Karol Młot pewnie przewraca się w grobie.W Holandi Marokańce pokazują już na czym polega ich tolerancja prześladując Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Wszyscy przegrani straceńcy. Lista się przyda... 17.12.10, 17:58 Darmozjadom najwyraźniej strach zajrzał w oczy. Seans nienawiści. Ładne przedstawienie, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 17.12.10, 18:15 Gość: Oriana 17.12.10, 11:13 >Podstawówkę skończyłem, liceum i studia. Największa duma ze nie podstawówkę imieniem Kuronia. To temat na kolejny wątek. Faktycznie wstyd dla Poznania, że uhonorował tego najbardziej czerwonego z czerwonych, bardziej radykalnego niż PZPR www.propolonia.pl/blog-read.php?bid=27&pid=650 Ale cóż, w mieście jest Rondo im. Jeziorańskiego hitlerowskiego kolaboranta, pracownika Urzędu do spraw zabezpieczenia nieruchomości żydowskich... Odpowiedz Link Zgłoś
k-7-3-5-4 Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 18.12.10, 02:46 Prawo dla Hinca że stanął w obronie autonomii kultury,pani Wójciak jak się bawi w politykę sensu stricto to niech nie chowa się za parawanem instytucji kulturalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.10, 13:40 No właśnie, dobrze jest byc Artystą gdy miasto płaci za nawiedzone wizje. Przodują w tym np. lewackie ósemki chcące "tworzyć" za pieniądze podatników. I tu drobny problem, jeżeli ja tego nie chcę oglądać / chyba mam takie prawo/ to z jakiej okazji dotuje się to publicznymi pieniedzmi? Proponuję więc powrócić do zwykłej sprzedaży biletów na przedstawienia oraz zaprzestaniu nacisków i " lobbowania" przy pomocy zaprzyjaźnionych przekaziorów.Hinc oczywiście ma w tym wypadku 100% racji, a próby niszczenia Go przez wyborczą poprzez robienie czarnego PR są charakterystyczne dla twgo środowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rauber Artyscie tej klasy co lewacy z 8emek? IP: 95.108.74.* 20.12.10, 09:58 Proponuje tych lewackich alkoholikow pozbawic dotacji i pozniej juz swoja sztuke moga odpie...c gdzie chca. Najlepiej u błzna w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja skandal! IP: *.marketdino.pl 20.12.10, 08:51 a ilu z nich ma meldunek w Poznaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
a.lojewska Re: skandal! 20.12.10, 17:00 Gość portalu: ja napisał(a): > a ilu z nich ma meldunek w Poznaniu? Żałosne, gdybyś nie wiedział/wiedziała, to za brak meldunku w RP nikt nie ponosi konsekwencji już. Reszta komentarzy poniżej poziomu. Szkoda, że Sztab Antykrysowy w kulturze tak szybko rozpada się. Jedni, bojąc się byc odciętymi od koryta i własnej wyobraźni o misji żądając głowy Hinca (słusznie skądinąd), inni nadl są w fazie organizacji. Ale mam szczerą nadzieję, że Hinz, a za nim Grobelny odejdzie w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca IP: 92.55.195.* 22.12.11, 14:13 W Poznaniu nie ma niemal artystów światowego formatu, ergo tak jak i reszta Polski, Poznań jest prowincją w UE; w Polsce jest ledwie kilku znanych w UE i USA artystów, ale żaden z nich nie mieszka w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
manissa Re: Artyści i naukowcy żądają dymisji Hinca 22.12.11, 14:48 Do całej rzeszy zarzutów, można dołączyć likwidację szkół, MDK-i itp. itd. Panie Hinc mniej pychy więcej zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś