kamilar 24.09.06, 00:03 denerwuje mnie tylko ten Reichweisen bank, czy jak mu tak, czy on mi musi wyskakiwać, zawalu praiwe, żem dostał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: A ja nie śpię 24.09.06, 10:19 Ja chyba lepiej wiem, co mi wyskakuje w okienku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja nie śpię 24.09.06, 11:02 kamilar napisał: > Ja chyba lepiej wiem, co mi wyskakuje w okienku:) gdzie wam to wyskakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A ja nie śpię 24.09.06, 11:06 gdybyś nie spała, wczoraj po południu (czyli wtedy, kiedy powstał ten wątek:) to byś wiedziała, też by Ci wyskoczyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja nie śpię 24.09.06, 11:10 kamilar napisał: > gdybyś nie spała, wczoraj po południu (czyli wtedy, kiedy powstał ten wątek:) t > o > byś wiedziała, też by Ci wyskoczyło:) komu po południu a komu po pólnocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: A ja nie śpię 24.09.06, 11:13 My wampiry mamy innaczej pojmujemy pory dnia. Jedyny plus, że odkąd wymyślili te malutkie laptopy to juz nie muszę wybierać co mam wziąśc do sarkofagu. Zawsze miałem dylamt browarek, czy komputer, teraz moge wziąść obie te rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A ja nie śpię 24.09.06, 11:18 kamilar napisał: > My wampiry mamy innaczej pojmujemy pory dnia. Jedyny plus, że odkąd wymyślili t > e > malutkie laptopy to juz nie muszę wybierać co mam wziąśc do sarkofagu. Zawsze > miałem dylamt browarek, czy komputer, teraz moge wziąść obie te rzeczy:) może kanapeczkę z sosem czosnkowym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar To ja idę spać 25.09.06, 00:49 Cholera, za duż oczasu na kompie marnuję, bite 5 godzin:( Odpowiedz Link Zgłoś