rafalbm 24.01.11, 14:07 byłem kilka dni temu u masazystki- ona tez nastawia. miałem silne bóle i drętwienie rąk i barków. a dzisiaj już czuje się super! polecam, moge podac e-maila karolina.masaz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gnat Re: bóle kręgosłupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 22:54 Autoreklamy WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy skrzydlowy Re: bóle glowy....od cipy.... IP: 76.64.141.* 25.01.11, 07:06 ...............a czy moge zareklamowac premiera i jego cipe....? www.youtube.com/watch?v=-K7ABmvQzsw&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rafała Re: bóle kręgosłupa IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.11, 08:54 Nie masz chłopie polotu. Takjie ogłoszenia zaczynac trzeba od zapytania: Czy ktoś wie kto mi pomoże, bo mam silne bóle kręgosłupa, mrowi mnie itd Drugi post piszesz naśladując styl forumowy: a co głupku robiłeś, że cię mrowi, może siedziałeś na mrowisku itd... Mozna dla uwiarygodnienia napisać kolejny w obronie: Pojechało was ludzie, chłop cierpi a wy itd.. I dopiero w czwartym walisz całą prawdę: byłem kilka dni temu u masarzystki- ona tez nastawia. miałem silne bóle i drętwienie rąk i barków. a dzisiaj już czuje się super! polecam, moge podac e-maila karolina.masaz@wp.pl A tak pisząc już w pieszym poście o swojej Karolince wyłożyłeś się jakśledź na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś