Dodaj do ulubionych

FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań

IP: *.crowley.pl 22.04.04, 11:38
Kochani czy możecie polecić mi fotografa, który zrobiłby nam zdjęcia podczas
ceremonii ślubnej i w plenerze? Slub bierzemy pod Poznaniem (20km) i
ceremonia ślubna będize na świeżym powietrzu w ogrodzie.

Za wszystkie rady, kontakty i propozycję z góry dziękuję.

Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.icpnet.pl 22.04.04, 11:50
      Jakiś okrzesany gość niech zrobi. Zaoszczędzicie kasę.
      • Gość: $tefan Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.chcgilgm.covad.net 22.04.04, 17:32
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Jakiś okrzesany gość niech zrobi. Zaoszczędzicie kasę.

Tak jest - masz rację. W tym przypadku kasa jest najważniejsza!
        Mój kolega niedawno kupił aparat, jest okrzesany i może zrobic tanio i dużo
        zdjęć. Na razie jest w fazie nauki operowania tym sprzętem - kupił go drogiego
        i skomplikowanego, ale napewno będzie się starał i zrobi dużo zdjęć i tanio.
        To jest w sprawie zdjęć ze ślubu najważniejsze.
        Gdyby nie wyszło to przecież można tę imprezę powtórzyć.
        Po co wydawać kasę na faceta, który się na tym zna, robi dobre zdjęcia i za to
        sobie kasę liczy!
        $tefan
        • Gość: george Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 22:14
          >Gdyby nie wyszło to przecież można tę imprezę powtórzyć.

W związku z propozycją $tefana nasunęło mi się pytanie: co robicie ze zdjęciami
          ślubnymi, gdy się rozwodzicie? Nowe żony chyba nie lubią oglądać fotografii
          swoich poprzedniczek.
    • annes67 Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań 24.04.04, 21:56
      polecam!!! i podaje kontakty netowe;
      fotografiki@fotografiki.pl
      www.fotografiki.pl
      dojazd- żaden problem!!
    • Gość: george Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.icpnet.pl 24.04.04, 22:11
      Czyżby udało Ci się w końcu nakłonić jakiegoś kierownika Urzędu Stanu Cywilnego
      do wyjazdu w plener?
      • Gość: $tefan Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.client.comcast.net 25.04.04, 03:48
        To jest tylko kwestia wysokosci gratyfikacji!
        Pozdrowienia,
        $tefan
        • Gość: dominika Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.icpnet.pl 25.04.04, 22:56
          no_more_tears@poczta.onet.pl, laska pracuje dla agencji modelek ale robi fajne
          fotki, ja jestem zadowolona. Poza tym bierze bardzo malo. Polecam.

Ps nie pamietam jej stron internetowej ale wiem ze taka ma.
          • Gość: Asik Re: FOTOGRAF -ŚLUB- plener -Poznań IP: *.crowley.pl 26.04.04, 15:55
            Własnie jestem z pania w kontakcie :) Jeszcze nie rozmawiałam o szczegółach,
            planujemy spotkanie. Mam nadizeję ze bedzie dobrze. Pozdrawiam i dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka