Dodaj do ulubionych

Kewin & Roksi

23.08.26, 12:54
Piękna, młoda, utalentowana dziewczyna z pokaźnym majątkiem z własnej pracy i Kewin-Nikt z dzieckiem z innego związku.
Wierze, że to jest miłość, że ją kocha, że rozkochał ją w sobie, pewnie nie zdradza, jest opiekuńczy..itd...
Ale nie mam do niego sympatii, uważam go za interesownego.
Wiem, że ona jest pełnoletnia, ale jako matka trułabym swojemu dziecku, żeby zaczekało ze ślubem, nie byłby to mój wymarzony zięć.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:03
      Ponoć on jest z bogatej rodziny. Ale ogólnie dla mnie oblech, czerwona chorągiew.
      • zeldazonk Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:14
        Tak, dla mnie oblech i pijawka. Roxi dla niego to jak wygrana w totka, będzie się jej trzymał. Łatwo manipulować młodą, niedoświadczoną dziewczyną z poglądami katolickimi, bo o tym mówi.
        • kamkaklamka Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:26
          Piękna bo się zoperowała i pindrzy świetny wzór dla nastolatek.
    • semihora Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:27
      A ja nie wierzę, że ją kocha suspicious

(W jego wiarę w Boga nie wierzę tym bardziej tongue_out)
      • zeldazonk Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:33
        A ja myślę, że on jest tak te młode, atrakcyjne utrzymanki milionerów - stara się, i dostosowuje do jej oczekiwań, bo doskonałe gniazdko sobie uwił, więc po co ryzykować utratę.
        Roksi wierzy - to on też, Roksi do kościółka - to on też, poniesie walizkę, otworzy drzwi, obejmie ramieniem.
        Niepiękny, niebogaty, nieutalentowany gdzie znalazł by lepiej?
        • husky_cat Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 14:30
          Dla mnie to on jest wybitnie aseksualny.
          Niezależnie od charakteru, choćby był nawet najlepszym człowiekiem na świecie, choć nie sądzę, że tak jest, kijem bym go nie dotknęła i naprawdę zastanawiam się co jej się w nim podoba
    • marzenka12 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 14:44
      Otyly "albinos" o czerwonej cerze. Moglby grac psychopatow w netflixowych serialach.
    • bmtm Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 15:12
      I po co jechać po wyglądzie?
    • misiamama Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 15:22
      Możliwe, że ona w showbiznesie spotkała takich pięknych, wysportowanych, utalentowanych i bogatych, że z pełną świadomością wybrała kogoś -hm - z przeciwnego rozdania. Szkoda, bo on jest zdecydowanie hipokrytą, nikt szczerze wierzący nie zostawia włąsnego małego synka i nie opuszcza jego matki tak ot,
      • kamkaklamka Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 15:27
        Pewnie realizuje jakieś jej potrzeby, wygląda na nositorbę.Może to związek księżniczka i jej fan, takie są jak najbardziej udane.
    • primula.alpicola Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 16:19
      Na tym zdjęciu mają vibe Rosati i Weinsteina.
    • aagnes Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 16:26
      Antypatyczna para i ona i on i ta kościółkowość, dziewczyna od nastoletnich lat wije sie na scenie półnaga a tutaj znienacka w niedziele do kosciółka -to takie typowe wioskowe zakłamanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka