Dodaj do ulubionych

Protest bez studentów

17.02.11, 22:36
Klik! i już popierasz studencie, niestety jeszcze nie działasz. No bo tak naprawdę ilu wybiera ten drugi kierunek, znam niewielu, a jeszcze mniej znam chętnych do stania na Placu w mróz.
Obserwuj wątek
    • Gość: studentka Re: Protest bez studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.11, 23:15
      Osobiście poparłam ten protest, niestety gorszego terminu na jego zorganizowanie nie można było wybrać.. Trwa przerwa międzysemestralna, a organizujący protest niestety nie wzięli pod uwagę, że miażdżąca przewaga studentów jest spoza Poznania i po prostu powyjeżdżali do domów na ferie. Gdyby protest był za tydzień lub dwa, na pewno byłoby więcej uczestników - w tym i ja.
    • Gość: zonk hahahaha IP: *.icpnet.pl 17.02.11, 23:58
      Buahahaha, ech studenci... ja wiedziałem, że tak będzie, ja wiedziałem.
      A poza tym cóż, sesja w pełni i trzeba było zacząć się uczyć a nie wystawać na placach, nieprawdaż?
    • Gość: gość1 Ale przecież Ci... IP: *.icpnet.pl 17.02.11, 23:59
      Ale przecież Ci, którzy wybrali (w domyśle: już studiują) drugi kierunek, nie mają w tym proteście żadnego interesu, bo ustawa stanowi, że ich studia odbywają się na starych zasadach, czyli są niepłatne. Może dlatego spośród tych niewielu, których znasz, tak mała część chce stać na Placu w zimie.
      • Gość: lulu Re: Ale przecież Ci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 04:23
        > Ale przecież Ci, którzy wybrali (w domyśle: już studiują) drugi kierunek, nie m
        > ają w tym proteście żadnego interesu, bo ustawa stanowi, że ich studia odbywają
        > się na starych zasadach, czyli są niepłatne

Człowieku, a nie przyszło ci do głowy, ze oni nie dla siebie protestują? Że można widzieć dalej, niż czubek własnego nosa?
    • Gość: zenek Słomiany zapał do roboty IP: 95.108.69.* 18.02.11, 00:48
      tylko ciągłe daj, daj, daj.
      Jakie to typowe...
    • Gość: Gość Re: Protest bez studentów IP: 91.202.100.* 18.02.11, 09:25
      Typowe - jak coś trzeba zrobić, załatwić, przejść się, to statystycznemu studentowi się nie chce. Leniwe plemię..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka