hafnia1 23.04.11, 10:59 Hinc ! Jesteś wyjątkową miernotą ! Wracaj do Bnina. Może tam się na coś przydasz? Przestań szkodzić w Poznaniu. Koniec! Basta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mister-jum What's the matter IP: *.icpnet.pl 23.04.11, 11:33 Szkoda, że konkurs na misterium na Cytadeli nie jest organizowany co roku? Może wówczas wielu młodych, zdolnych, bez układów i rodziny w tzw. towarzystwie miałoby szanse na zaistnienie... Tak, jak krytycznie podchodzę do p. Hinca, tak w tym przypadku ma on dużo racji. Jako urzędnik miasta powinien dbać o to, żeby pieniądze z podatków były wydatkowane racjonalnie i jak najefektywniej. A wydaje się, że tegoroczne misterium w niczym nie ustępowało temu z lat poprzednich! Więc what's the matter? Dodatkowo - pan Hinc pokazał, że jest twardy i nie będzie ulegał naciskom urażonych artystów, którzy nagle nie dostali kasy, a byli do tego przyzwyczajeni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian żenada IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.11, 12:10 Zachowanie Hinca jest żenujące. Co to znaczy, że on "nie da zgody" skoro nie będzie to za miejskie pieniądze? Co za burak! Taka osoba zajmuje się sprawami kultury w naszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
negrar Raz zgadzam się z Hincem. 23.04.11, 12:16 Ale szacunku u mnie nie ma. Miasto nie ma finansować imprez religijnych. Jak Piotrowski mówi, że Warszawa to rynek na ewangelizację, to ma rację. Niech jedzie do konserwatywnej Warszawy albo ewangelizuje Poznań za pieniądze sponsorów, a nie podatników. I Hinc to powiedział. Słusznie. Ale to obłudne, bo cały czas finansuje takie imprezy na cytadeli i od lat finansował. Jeśli za rok nie przyzna na religię pieniędzy, to uznam, że chce coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud bla bla bla Nagonka na Hinca 23.04.11, 13:18 A ten tekst to jej kolejna odsłona, cokolwiek Hinc nie robi to i tak "dziennikarze" poznańskiej GW i tak go masakrują to jakaś plemienna zemsta za skrytykowanie tzw Palikotczyków siedzących na państwowym garnuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Hinc: Piotrowskiego nie przeproszę, a misterium... 23.04.11, 15:34 Ani złotówki z kasy miasta na wygłupy katoli! Swoje cyrki katole powinni opłacać sami z własnej kieszeni! Precz z dojeniem państwa i miasta przez klechów i i ich pachołków - katomoherów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katol Brawo Hinc IP: 83.238.194.* 23.04.11, 16:24 Brawo dla v-ce prezydenta za postawę. W Poznaniu na Misterium przybywało prawie 100 tys. ludzi a w warszawce niecałe 25. I to jest to co Piotrowskiego boli. Spadł z wysokiego pułapu na ziemię i teraz podgryza co się da. A teraz do niejakiego dzakarty: Ja cię rozumiem dzakarta, że dojenie panstwa przez mirów, zbychów i innych sobie-coś tam to dla ciebie bułka z masłem (masz coś z tego na boku od mira?) ale imprezy dla większości religijnej to już nie!- za to teczowe manify i inne marsze zboczeńców to tak. To jest OK?. Gratuluję dobrego samoPOczucia i Wesołych świąt od katola Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Hinc: Piotrowskiego nie przeproszę, a misterium... 23.04.11, 18:04 Trzeba dać szansę innym ofertom kulturalnym, które chcą zaprezentować misterium, wprawdzie pomysł tego przedstawienia w Poznaniu należy do Piotrowskiego, ale przecież w katolickich państwach to stara tradycja i trudno doszukiwać się jedynego autora. Podoba mi się stanowczość Wiceprezydenta Poznania Sławomira Hinca. Czuję się dumny z faktu bycia Poznaniakiem. W Poznaniu wiosna jest wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bormann Re: Hinc: Piotrowskiego nie przeproszę, a misteri IP: *.cable.net-inotel.pl 23.04.11, 20:29 Może i Pan Hinc ma rację, może i nie. Ale dla mnie autorytetem on nie jest. To tylko urzędnik, jak, np. baba w pocztowym okienku - dziś jest, jutro jej/go nie ma. Niech się Hincowi nie wydaje, że jest jakiś wyjątkowy i "się zna". Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Hinc: Piotrowskiego nie przeproszę, a misteri 23.04.11, 21:28 Gość portalu: Bormann napisał(a): > Może i Pan Hinc ma rację, może i nie. Ale dla mnie autorytetem on nie jest. To > tylko urzędnik.. Z powyższym się zgadzam w stu procentach. Nawet nie jestem przekonany, że to urząd niezbędny. Raczej powierzyłbym władzę biskupom, oni przynajmniej mają ekspertyzę jak utrzymać instytucję przez prawie dwa tysiące z bardzo skromnym udziałem mojej kieszeni (dziesięcina 10 procent)... Odpowiedz Link Zgłoś
karul.nowy I takie to 23.04.11, 23:55 problemy maja Polacy w kraju okupowanym przez Watykan. A dobrze wam tak solidarnosciowe matoly - zachcialo sie wam drugiej Japonii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Byłem raz i byłem zażenowany IP: *.icpnet.pl 24.04.11, 07:01 Takiego gówna na oczy wcześniej ani później nie widziałem. Prymitywna wiocha. Gorsze są tylko wielkanocne filmy o Jezusach i Barabaszach. Artyzm rodem z polskich seriali. I ta muzyka z Władcy Pierścieni! Jak słyszę, że 100 tysięcy miało na to iść to rzygam Hincem. Odpowiedz Link Zgłoś