Dodaj do ulubionych

Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo

13.05.11, 15:14
Dziękuję za ten zwiastun sobotniego artykułu. O świcie pobiegnę do kiosku kupić weekendową gazetę. Najlepsi dziennikarze śledczy wytropili kolejną aferę - tym razem aferę magazynową. 18.000,- zł strat, to się w głowie nie mieści jak marnotrawione są publiczne pieniądze! I jeszcze to "antydatowanie" dokumentu, przecież to jest kryminał! Myślę, że afera magazynowa definitywnie pozwali nam zapomnieć, o takim małym szczególe, iż przy budowie stadionu wsiąkło gdzieś 18.000.000,- zł. Ba, jestem tego pewny - serial "afera magazynowa" potrwa pewnie w gazecie co najmniej trzy miesiące. Brawo! Poulitzer 2011!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zka Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.ngm.net.pl 13.05.11, 15:30
      Polak Katolik najlepiej potrafii, kraść i omijać przepisy, a prokuratura udawać, że nie jest polityczna.
      • Gość: Wku...ony Czy naprawdę to temat dla prokuratury? IP: 80.50.140.* 13.05.11, 15:41
        • Gość: podatnik Re: Czy naprawdę to temat dla prokuratury? IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.11, 15:56
          Tak, jak najbardziej.
          • Gość: Wał Podatniku - niewiele rozumiesz IP: 80.50.140.* 13.05.11, 16:41
            • Gość: kabi gw robi się śmieszna :) IP: *.plock.mm.pl 13.05.11, 22:36
              znaleźli aferę z magazynem 100m2, który wynajmował klub chociaż nie wynajmował :)
              nagroda Pulitzera murowana :) w wersji dla dziennikarzy piszących inaczej :)
              • Gość: rfefe Re: gw robi się śmieszna :) IP: *.plock.mm.pl 13.05.11, 22:40
                skoro miał umowe na wyłączność obsługi kateringowej to chyba nie dziwne że elementem tej umowy było magazynowanie sprzętu na stadionie, chyba że umowe kateringową tez zakwestionuja, ale jak czytam nic takiego
                • koloratura1 Re: gw robi się śmieszna :) 14.05.11, 08:19
                  Gość portalu: rfefe napisał(a):

> skoro miał umowe na wyłączność obsługi kateringowej to chyba nie dziwne że
                  > elementem tej umowy było magazynowanie sprzętu na stadionie

Chyba, żeby to nie był żaden element umowy,, a, hmm..., użyczenie bez umowy... ;)
        • Gość: koles Re: Czy naprawdę to temat dla prokuratury? IP: *.izacom.pl 13.05.11, 20:44
          dla prokuratury juz jest sprawa od 250 zł
          a 18.000 to juz napewno jest sprawa dla prokuratury.
      • Gość: tuskol GWno prawda Michnik aferzysta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:03
        Blumsztajn to lewak-faszysta . Delegalizacja PO to jest to !!!PUSTE STADIONY DO KOŃCA SEZONU !!
        • koloratura1 Re: GWno prawda 14.05.11, 08:26
          Gość portalu: tuskol napisał(a):

> Michnik aferzysta !!!
          > Blumsztajn to lewak-faszysta .

Masz na to dowody czy tylko tak sobie chlapiesz bez sensu gó...em wyssanym z brudnego palucha?

> Delegalizacja PO to jest to !!!

Nie zapytam - za co (bo na pewno sam nie masz pojęcia), ale zapytam: kto miałby to zrobić i w jaki sposób?

• leszekk_k Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 15:33
      stadion został wybudowany za miejskie pieniadze dlatego tez wazna jest transparentnosc
      wszelkiego rodzaju umów wynajmu,

nie rozumiem, jaka to roznica, czy to 18 tys, 100 tys, czy 1mln ??
      • Gość: Ja Chcą dokopać Grobelnemu IP: 80.50.140.* 13.05.11, 15:43
      • Gość: POZ Ja chcę kasę! IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.11, 15:54
        Skoro Stadion został wybudowany z moich podatków i z kredytów które będę musiał spłacać ja i moje dzieci, w podatkach, to żądam udziałów w wynajmowaniu pomieszczeń.
      • s.dymny Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 16:00
        leszekk_k napisał:
        stadion został wybudowany za miejskie pieniadze dlatego tez wazna jest transparentnosc wszelkiego rodzaju umów wynajmu, nie rozumiem, jaka to roznica, czy to 18 tys, 100 tys, czy 1mln ??
        ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        Wydawałoby się że żadna a, jednak. W przypadku tego magazynu możemy mówić co najwyżej o bezumownym korzystaniu z cudzej rzeczy i to pod warunkiem, iż okaże się, iż Litar najął magazyn od klubu, który prawa do dysponowania tym lokalem jednak nie miał. Nie zdziwi mnie jednak jeśli klub i miasto będą w sporze, czy lokal ów był przedmiotem ich umowy czy nie, a w związku z tym czy klub mógł go dalej podnajmować na podstawie otrzymanej zgody dyrektora POSiR-u. Nawet jeśli ustalone zostanie, że było to jednak bezumowne korzystanie z cudzej rzeczy to nie stanowi ono żadnego przestępstwa (użycie przez redaktorów określenia "nielegalnie" jest olbrzymim prawnym nadużyciem). Sprawa zakończy się wówczas owym 18.000,- odszkodowaniem i już - po aferze.
        • Gość: makoshika Ale to dowodzi kim jest ten cwaniak "Litar" IP: 81.219.195.* 13.05.11, 17:46
          i jakimi metodami się posługuje. Typowy przedstawiciel narodowo-katolickiego PiSu - robić interesy trzymając łapę w nie swojej kieszeni.
          • koloratura1 Re: Ale to dowodzi kim jest ten cwaniak "Litar" 14.05.11, 08:34
            Gość portalu: makoshika napisał(a):

> i jakimi metodami się posługuje. Typowy przedstawiciel narodowo-katolickiego
            > PiSiu - robić interesy trzymając łapę w nie swojej kieszeni.

Nie mam powodów, żeby bronić Litara - nawet wydaje mi się on wielce niesympatyczną figurą - ale wszystko to, co tu napisałaś, odnosi się również - a nawet przede wszystkim - do dysponentów stadionu...
        • w_l Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 23:14
          s.dymny napisał:
          > Wydawałoby się że żadna a, jednak. W przypadku tego magazynu możemy mówić co na
          > jwyżej o bezumownym korzystaniu z cudzej rzeczy

i jest to rzecz która w obrocie gospodarczym się zdarza, zwłaszcza kiedy nieruchomość nie ma zarządcy.

> Nawet jeśli ust
          > alone zostanie, że było to jednak bezumowne korzystanie z cudzej rzeczy to nie
          > stanowi ono żadnego przestępstwa (użycie przez redaktorów określenia "nielegaln
          > ie" jest olbrzymim prawnym nadużyciem).
          Redaktorzy Kącki z Żytnickim nigdy nie wykazywali się profesjonalizmem, piszą poniżej poziomu Faktu jeżeli chodzi o styl, a merytorycznie poniżej poziomu gimnazjum.

> Sprawa zakończy się wówczas owym 18.000
          > ,- odszkodowaniem i już - po aferze.

I jest to zwykły spór cywilnoprawny a nie żadna "afera", "przestępstwo"...

Czepiać się można (i powinno) urzędasa, który rozporządzil mieniem w ten a nie inny sposób (POSIR?), a nie przedsiębiorcy, który z definicji minimalizuje koszty.
          • koloratura1 Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 14.05.11, 08:40
            w_l napisał:

> Czepiać się można (i powinno) urzędasa, który rozporządzil mieniem w ten a nie
            > inny sposób (POSIR?), a nie przedsiębiorcy, który z definicji minimalizuje koszty.

Formalnie biorąc, na pewno masz rację, mnie tylko ciekawi czy ten urzędas zrobił Litarowi dobrze, tak - za piękne oczy...
      • gownos Prokuratura zajmie sie bo to kibol i mala kasa 13.05.11, 16:01
        Temat przykrywka i w sam raz na czasy wojny futbolowej prowadzonej przez Tuska z Polakami. Jedynej grupie, ktora nie zostala jeszcze w Polsce rozbita.

"Polscy Bandyci"
        Za carskich czasów, wiemy to sami
        Byliśmy zwani wciąż bandytami
        Każdy, kto Polskę ukochał szczerze
        Kto pragnął zostać przy polskiej wierze,
        Kto nie chciał lizać moskiewskiej łapy
        Komu obrzydły carskie ochłapy
        I wstrętnym było carskie koryto
        Był "miateżnikiem" - polskim bandytą.
        "Polskich bandytów" smutne mogiły
        Tajgi Sybiru liczne pokryły.
        Przyszedł bolszewik - znów piosnka stara
        Czerwonych synów białego cara.
        Polak, co nie chciał zostać Kainem,
        Że chciał być wiernym ojczyźnie synem,
        Chciał jej wolności w słońcu i chwale,
        A że śmiał mówić o tym zuchwale,
        Że nie chciał by go więziono, bito,
        Był "reakcyjnym polskim bandytą".
        I znowu Sybiru tajgi pokryły
        "Polskich bandytów" smutne mogiły.
        Gdy odpłynęła krasna nawała
        Germańska fala Polskę zalała.
        Kto się nie wyrzekł ojców swych mowy,
        W pruską obrożę nie włożył głowy,
        Nie oddał resztek swojego mienia,
        Swojej godności, swego sumienia,
        Kto nie dziękował, kiedy go bito,
        Ten był "przeklętym polskim bandytą".
        Więc harde "polskich bandytów" głowy
        Chłonęły piece, doły i rowy.
        Teraz, gdy w gruzach Germania legła,
        Jest Polska "Wolna i Niepodległa",
        Jest wielka. Młoda, swobodna, śliczna,
        I nawet mówią "demokratyczna".
        Cóż z tego, kiedy kto Polskę kocha,
        W kim pozostało sumienia trochę,
        Komu niemiłe sowieckie myto,
        Jeszcze raz został "polskim bandytą".
        I znowu polskości tłumią zapały
        Tortury UB, lochy, podwały.
        O Boże, chciałbym zapytać Ciebie,
        Jakich Polaków najwięcej w niebie?
        (głos z góry)
        Płaszczem mej chwały, blaskiem okryci
        Są tutaj wszyscy "polscy bandyci".
        Gdy demokraci siedli do stołu
        co z postkomuną dzielą pospołu
        scenę i miejsca w pamięci korcu
        Po Popiełuszce i Suchowolcu
        Kto dziwnie zginął? Każdy z nas spyta.
        Kolejny kapłan - polski bandyta!
        Każdy już myślał, że koniec pieśni
        a tu rusofil z kiścią czereśni
        z germanofila partii co wyszedł
        zada pytanie skoro już przyszedł
        któż to tam zginął w Smoleńsku? - spyta
        Polski Prezydent? Polski bandyta!
        Nie minie miesiąc od tamtej zbrodni
        gdy kainowi wyznawcy podli
        znów skrytobójstwa będą sprawcami
        Kogo zabili? Zgadnijcie sami!
        Między siedzenia twarz jego skryta
        historyk prawdy - polski bandyta!
        Dlatego proszę cię wielki Boże
        usłysz wołanie moje w pokorze
        ocal Ojczyznę przed łachudrami
        A kim są oni? Też wiedzą ... sami.
        Kiedy twarz moja łzą jest spowitą
        uczyń mnie Panie - polskim bandytą.
        • Gość: wisus Re: Prokuratura zajmie sie bo to kibol i mala kas IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 18:54
          coś z tobą nie tak-zamocz głowę w zimnej wodzie,może przejdzie, a jak nie to kalapita.
        • sokolanski Re: Prokuratura zajmie sie bo to kibol i mala kas 13.05.11, 19:45
          Szanowny Panie!
          Tu był zabór pruski.
          Moi przodkowie i jak sądzę większości Poznaniaków o carskich czasach nie wiedzieli, chyba że z lektury gazet...
          Wierszyk przedziwny... a propos czego?
        • Gość: precz z kibolami Re: Prokuratura zajmie sie bo to kibol i mala kas IP: *.bb.sky.com 13.05.11, 21:47
          a ze mną Tusk wojny nie prowadzi - pewnie Żyd jestem a nie Polak
          • pan.nikt Re: Prokuratura zajmie sie bo to kibol i mala kas 13.05.11, 23:22
            nie, nie jesteś Żyd
            Jesteś idiota
      • Gość: bary !!! Puste Stadiony Do Końca Sezonu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:10
        Kibice łączmy sie w proteście ponad podziałami "TUSK TY MATOLE WYWALĄ CIE KIBOLE" !!!
        • koloratura1 Re: !!! Puste Stadiony Do Końca Sezonu !!! 14.05.11, 08:45
          Gość portalu: bary napisał(a):

> "TUSK TY MATOLE WYWALĄ CIE KIBOL E" !!!

Oj, chyba nie dadzą rady...
    • Gość: Alger Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.b-m.pl 13.05.11, 15:33
      I taka to Polska rzeczywistosc. Czekam na artykul o przekretach przy budowie stadionu ale tego juz panowie sie boicie bo komus mozecie powaznie zaszkodzic i stracicie reklamy.
      • Gość: Kibic Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.icpnet.pl 14.05.11, 07:50
        Biedny pan Zukowski. Najpierw robi Audyt na temat przekrętów stadionowych,teraz wpada mu magazyn Litara. Wyniki Audytu Grobelny chowa do biurka twierdząc,że ujawni w czerwcu.
        Zleca zbadanie Audytu biegłemu z Bydgoszczy,jak wróble ćwierkaja, za 150tys.złotych.
        Pytam się Radnych,którzy składali ślubowanie o obronie interesów mieszkańców,kiedy złożą
        doniesienie do Prokuratury i służb specjalnych.Może nareszcie NIK coś zrobi?
    • Gość: SzPaRag Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.icpnet.pl 13.05.11, 15:42
      Taaaa, teraz należy utworzyć komisję - Magazynową. Proponuję na przewodniczącego autora niniejszego tekstu. Żenada! Przez następne pół roku będziemy mogli dowiadywać się "niezwykle pikantnych" szczegółów tej MEGA afery. Normalnie już nie mogę się doczekać - chyba zacznę prenumeratę!:))))
      • kret_w_butach Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 15:51
        Kącki, a może byście towarzyszu poniuchali z tym swoim pomocnikiem przy samej budowie stadionu i wałkach wówczas zrobionych, co? Byłoby to na pewno ciekawsze od tego kibola.
        • krystian10 Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 16:58
          kret_w_butach napisał:

> Kącki, a może byście towarzyszu poniuchali z tym swoim pomocnikiem przy samej b
          > udowie stadionu i wałkach wówczas zrobionych, co? Byłoby to na pewno ciekawsze
          > od tego kibola.

Gdybyś czytał GW ze zrozumieniem, o co trudno, to byś wiedział, że na temat przekrętów o budowie już było, teraz jest o przekretach Litara.
          • Gość: Bizon Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.133.168.217-rev.hti.pl 13.05.11, 17:38
            W którym miejscu przyjacielu? Możesz podać jakieś linki czy walisz na oślep?
          • Gość: krystian ciota krystian co u Ciebie tchorzu!??? IP: 95.108.98.* 13.05.11, 17:42
            www.szechteriada.org
        • koloratura1 Może się nie znam... 14.05.11, 08:49
          kret_w_butach napisał:

> Kącki, a może byście towarzyszu poniuchali z tym swoim pomocnikiem przy samej
          > budowie stadionu i wałkach wówczas zrobionych, co? Byłoby to na pewno ciekawsze
          > od tego kibola.

Ale mi się wydaje, że jedno nie powinno wykluczać drugiego...
      • zalesand Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 22:25
        > Taaaa, teraz należy utworzyć komisję - Magazynową.

Bez ironii. Prawo powinno zawsze znaczyć prawo.
    • 1aniolg Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo 13.05.11, 15:51
      ja pitole hahaha:) młode wilczki interesy kręcą na lewo a ta poznańska hałastra najwięcej morde drze że jest najbardziej pokrzywdzona:) co za naród ja pitolę hehe
    • szmecierecie Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 13.05.11, 16:02
      Jak widać Wiara Lecha wyborczą ponownie zaczęła czytać!
      Witamy serdecznie!

Tak czy siak, widać układ bandycko - lechowy w pełnym rozkwicie. Ciekawe czy Grobelny znów powie "nic się nie stało".

• body1 Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 13.05.11, 16:12
      Biedny Krzysiu "Detektyw" biedna WL tacy idealiści tacy bohaterowie a w tydzień ich pozamiatali.
      • Gość: OQ Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.ipv.net.pl 13.05.11, 16:19
        Kto ich pozamiatał?
        Stracił pracę?
        Nie ma monopolu na catering?
        Nie!
        A Żytnicka niech pisze.
        Jaka będzie następna afera?
        Kiełbaskowa?
        • Gość: poznanczyk Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 16:24
          Na s z a f o t z nimi Zytnicki juz ostrzy topor czeka na Placu Wolnosci.
          • Gość: Ezekiel 25:17 Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.washdc.fios.verizon.net 13.05.11, 16:52
            Dopoki poznanscy jelenie z pokora placa podatki i wybieraja tych samych zlodziei nie widze powodu, aby robic afere z powodu 18 000 zlotych. Gazeta Wyborcza nie powinna kwestionowac woli mieszkancow tego ponad polmilionowego miasta !
            • Gość: Monolit Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.icpnet.pl 13.05.11, 17:24
              Materiał filmowy "nie daj się". Temat widać na siłę generowany i do tego słaby. Przez najbliższe pół roku GW będzie nadawać o tej "AFERZE". Widzę, że zaczyna obowiązywać zasada "byle co, byle jak, byle pisać". Desperackie naciąganie. Jak można płacić komuś (czyt. autor tego błyskotliwego tekstu, "śledztwa" - jak zwał tak zwał) za takie wymiociny. Żałosne...
              Nadmieniam, że nie jestem ani kibicem, nie znam również rzeczonego Litara, zatem moja opinia jest obiektywna. Jestem już zmęczony chałturzeniem GW. Nie jestem pewien czy to z własnej inicjatywy czy pod wpływem nacisków GW z uporem maniaka "opisuje" środowisko kibiców Lecha Poznań, władz klubu itp. itd. Pewien jestem jednego grubą przesadą jest "maglowanie" wciąż tego samego tematu. Mówiąc kolokwialnie: GW z oddziałem w Poznaniu "sra do własnego gniazda".
              • Gość: Ja Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew IP: *.icpnet.pl 13.05.11, 17:33
                Artykuły GW na temat Lecha itp. zaczynają przypominać wenezuelskie tasiemce (jutro odc. 10678).
              • koloratura1 A to ciekawe (to o "gnieździe")! 14.05.11, 09:14
                Gość portalu: Monolit napisał(a):

> Jak można płacić komuś (czyt. autor tego błyskotliwego tekstu, "śledztwa" - jak
                > zwał tak zwał) za takie wymiociny. Żałosne...

Płacić jak płacić, ale jak można wymiociny czytać i - w dodatku je komentować? Z masochizmu czy za pokutę?

(...)

> GW z uporem maniaka "opisuje" środowisko kibiców Lecha Poznań, władz klubu itp. itd.
                > Pewien jestem jednego grubą przesadą jest "maglowanie" wciąż tego samego tematu.
                > Mówiąc kolokwialnie: GW z oddziałem w Poznaniu "sra do własnego gniazda". (Podkreśl. moje.)

To znaczy, że u narodzin GW z oddziałem w Poznaniu, tkwi środowisko kibiców Lecha Poznań, a GW.. z niego się wywodzi?
                Nie miałam pojęcia...
    • kurelski Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 13.05.11, 17:35
      Typowe dla GW i POpire....... przekrecanie manipulowanie i obracanie kota ogonem -dobrze ze ktos patrzy GW na rece.
      • koloratura1 Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 14.05.11, 09:18
        kurelski napisał:

> Typowe dla GW i POpire....... przekrecanie manipulowanie i obracanie kota ogon
        > em -dobrze ze ktos patrzy GW na rece.

Kto patrzy?
        Jak to robi?
        Co z tego wynika - skoro piszesz, że to dobrze?
    • good_vibrations Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 13.05.11, 17:36
      Fakty są takie, że Litar i WL są dla panów z Wybiórczej żyłą złota. Sprawy sprzed lat, a wierszówka leci.

Zaraz się dowiemy, jakie świadectwo miał Krzychu i co lubi na śniadanie :)

A wiecie panowie co jest ważne - ważne jest że nie będzie przedłużenia PST przed Euro!
    • saint_just Wyobrażam sobie ten "catering" 13.05.11, 18:07
      z łap jakiegoś brudasa zwanego litar :-DDD
      • hetmanwiechu hot dogi litara, smaczne 14.05.11, 03:59
        mniam, w pierdlu litar bedzie jadl hotdogi, bedzie fajnie litarowi. jeden hot do w dupala a drugiego litar wezmie do ust. Taka powinna byc kara za plucie na barwy narodowe.
    • w_l Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 13.05.11, 18:31
      18000 versus 6000000... Ale większą pianę wybiórcza toczy o te drobne, bo premier jest nietykalny.
      • koloratura1 Re: Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 14.05.11, 09:24
        w_l napisał:

> 18000 versus 6000000... Ale większą pianę wybiórcza toczy o te drobne, bo
        > premier jest nietykalny.

Nie.
        Bo Premier lata w związku z pełnieniem obowiązków premiera.
        Trudno, żeby jeździł na osiołku...

• w_l Re: Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 14.05.11, 19:42
          Premier lata do domu bzykać żonę, a to nie wchodzi (chyba?) w zakres obowiązków premiera.

• koloratura1 Re: Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 15.05.11, 09:54
            w_l napisał:

> Premier lata do domu bzykać żonę, a to nie wchodzi (chyba?) w zakres obowiązków
            > premiera.

Ale nie powinno nikogo dziwić.
            (Porównaj: pisprezydent: Warszawa - Jurata; Wałęsa - Warszawa - Gdańsk...)
            • w_l Re: Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 15.05.11, 21:27
              koloratura1 napisała:

> w_l napisał:
              >
              > > Premier lata do domu bzykać żonę, a to nie wchodzi (chyba?) w zakres obow
              > iązków
              > > premiera.
              >
              > Ale nie powinno nikogo dziwić.

Mnie bzykanie nie dziwi. Koszty tegoż - owszem. A to, że inne indywidua nadużywały budżetu, nie znaczy, ze piewca taniego państwa ma do nich równać.

• koloratura1 Re: Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 16.05.11, 08:47
                w_l napisał:

> Mnie bzykanie nie dziwi. Koszty tegoż - owszem. A to, że inne indywidua nadużyw
                > ały budżetu, nie znaczy, ze piewca taniego państwa ma do nich równać.

Ale mu wolno.
                • w_l Re: Afera magazynowa a przeloty Słońca Peru 16.05.11, 12:20
                  koloratura1 napisała:
                  > Ale mu wolno.

A to się okaże na jesieni :)
    • Gość: miszcz chómoró Tusk ty Matole Wywiozą Cię Trole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:26
      !!! PUSTE STADIONY DO KOŃCA SEZONU !!!
      Największa afera to powstanie GWna .Michnik( Szechter) przeproś za ojca i brata
      • Gość: poznaniak Re: Tusk ty Matole Wywiozą Cię Trole IP: *.146.173.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.05.11, 22:08
        Baranie glupi, nawet jak brat i ojciec A. Michnika postapili niemoralnie to z jakiej przyczyny odpowiedzialnosc ma ponosic Michnik?:D
        Imbecyl jestes do szescianu!
      • koloratura1 Re: Tusk ty Matole Wywiozą Cię Trole 14.05.11, 09:30
        Gość portalu: miszcz chómoró napisał(a):

> !!! PUSTE STADIONY DO KOŃCA SEZONU !!!
        > Największa afera to powstanie GWna .

Możesz coś więcej o tej aferze czy tylko tak sobie plujesz, bo lubisz?

> Michnik( Szechter) przeproś za ojca i brata

O.K., ale co ta Twoja inwokacja ma wspólnego z tematem wątku?
    • rawahecht Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 13.05.11, 19:39
      Niech no odpowiednie sluzby ten stadion dokladniej przeczesza,
      bo na lewo litar mial magazyn, a na prawo, w takis swietnie zamaskowanych celach CIA moze do dzisiaj torturuje (sorry, przesluchuje) talibanow!?
    • gacek1947 Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 13.05.11, 19:50
      Toż prezydent Grobelny się zapłacze, że jego pupil ma kłopoty... I kasy nie będzie...
    • templarion Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 13.05.11, 19:51
      śmiechu warty artykuł, tropcie grube sprawy a nie pierdoły za drobne
      • koloratura1 Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 14.05.11, 09:32
        templarion napisał:

> śmiechu warty artykuł, tropcie grube sprawy a nie pierdoły za drobne

A może - jedne i drugie?
    • drx CHWDK 13.05.11, 20:38
      Ch*j w d**ę kibolom.

Albo nie ch** tylko solidna elektroda U=380V. Drugi zacisk do fiuta i jazda z koksem.
      • Gość: fred Re: CHWDK IP: *.tvgawex.pl 13.05.11, 21:10
        10 cm od du...y bo w du..ie za dużo przyjemności
        • asdyx poczatek konca pseudo kibicow? 13.05.11, 21:50
          Nalezy sie cieszyc ze wreszcie cos sie dzieje w kwestji nielegalnych podnajmow ,w zamian za rozroby na stadionach .Oby to byla jaskolka zwiastujaca poczatek czystek.
          • Gość: gosc Re: poczatek konca pseudo kibicow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 22:31
            zostawcie w spokoju naszego wodza litara - gdzie zawiśnie nasza swastyka ?

www.trocadero.pl/galeria.php?gal=5
            • Gość: Jerry Re: poczatek konca pseudo kibicow? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 14.05.11, 03:19
              Z pewnoscia to swietna skrytka na narkotyki.Powinno sie tym zajac CBS.
    • hetmanwiechu komisja sejmowa by sie przydala, ciec zaja komurke 14.05.11, 03:54
    • iwano19 Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 14.05.11, 07:53
      To cała nasza piłka nożna-afery,afery,afery.Dlatego to całe g..jest utrzymywane-tam każdy może sobie coś urwać dla siebie.
    • sedaluk Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 14.05.11, 08:57
      O Poznaniu to mialem lepsze mniemanie-ale kazdy moze sie mylic.
      Tak niby nic- 100 metrow magazynu za friko, potem monopol na zarcie i piwo na stadionie itd, itp...
      A teraz zdradze wielka tajemnice-najbardziej oplacalne dla miasta i stadionu jest wynajecie gastronomi
      jakies znanej sieci typu Mc...Dla ludzi nie robi to roznicy, bo nawet taniej, ale struktury przejrzyste....
    • benkmen A co na to powie Piękna Julcia 14.05.11, 09:27
      Picera? Wiadomość ta dotarła do jej szanownej główeczki??
    • benkmen A co na to powie Piękna Julcia 14.05.11, 09:27
      Picera? Wiadomość dotarła do jej szanownej główeczki??
    • hub381 Re: Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lew 14.05.11, 12:32
      Zaś winny Tusk.Same"szwindle"w jasny dzień pod przykrywką-wiadomo jakiej?
      Tusk powinien zamknąć ten stadion!
    • hub381 Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 14.05.11, 12:33
      Z powodu"szwidlu"to nawet trawa tam nie chce rosnąć!
    • tytan38 Afera na stadionie w Poznaniu. Magazyn na lewo ... 15.05.11, 20:21
      Ile takich i podobnych afer robi się u nas tego nikt nie wie,afera goni aferę nie ma za nie żadnych kar nie są wykrywane bo jak by tu powiedzieć w papierach wszystko gra,prezes pieniądze ma i inni działacze papierkowi w białych rękawiczkach pracują.Czasem myślę że ten świat zwariował nie liczy się człowiek,kraj ,ojczyzna tylko -KASA,jeszcze raz KASA...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka