Dodaj do ulubionych

GDZIE NAPRAWIAJĄ ROWERY?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 23:24
witajcie
szukam punktu gdzie mozna naprawić rower, stary model Peugota :) (kolarzówka)
najlepiej jakby to byla wilda lub okolice :) bo ma zepsute koło i trudno się telepać pieszo z rowerem pod pachą :)

dzieki

Obserwuj wątek
    • Gość: piker oj jest kilkanascie conajmniej serwisow..ale.. IP: *.icpnet.pl 11.05.04, 15:05
      jesli nie stac cie na taxi i zawiezienie roweru to polecam tobie na
      ulicy sw czeslawa koo wierzbiecic dobry serwis rowerowy ale ja
      osobiscie znam swietny serwis rowerowy na os kosmonautow na
      winogradach (os kosmonautow 13 ) polecam sam tam korzystam z wiedzy
      i sprawnosci serwisanta od ponad 2 lat i jesli jezdze rowerem po 12
      tys rocznie to chyba jakos o tym serwisie swiadczy prawda???
      • Gość: Funky Koval odradzam warsztat na os. Kosmonautów IP: 62.233.186.* 11.05.04, 15:24
        Ja natomiast warsztatu na os. Kosmonautów 13 zupełnie nie polecam, a wręcz
        odradzam z korzystania z jego usług. Może swoim znajomym naprawia solidnie.
        Mnie natomiast oddał rower po dzień po terminie a w dodatku nie wycentrował
        koła, mataczył że się nie da, i zarzekał się że centrował i wycentrował jednak
        od stania przez 2 godziny (!!!) w warsztacie się rozcentrowało. Wniosek? Koło
        do wymiany - taka była jego diagnoza.Kiedy podjechałem do warsztatu na
        Wichrowym Wzgórzu okazało się, że koło jest sprawne i można je spokojnie
        wycentrować. Wyraziłem zdumienie, a kiedy poinformowałem że mechanik z
        Kosmonautów je już centrował to fachowiec z Wichrowego Wzgórza wybuchł śmiechem
        i prosił bym omijał tamten zakład (na Kosmonautów) szerokim łukiem. Koło
        wycentrowane do dziś!
        Polecam jeszcze zakładzik "Klucz Serwis" na ul. 23 lutego - niedrogo i bardzo
        kulturalnie.
        • Gość: Szurkowski Re: odradzam warsztat na os. Kosmonautów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:17
          A ja zdecydoanie polecam warsztat przy ul. Poznańskiej u wylotu ul. Mickiewicza
          (nieopodal Szpitala Raszei). Po schodach w dół. Od lat dają do naprawy tam
          rowery moich dzieciaków(raz naprawiony rower, nie musiał być naprawiany
          ponownie).
        • Gość: hmmmm kolego z ulicy karpia..posluchaj IP: *.icpnet.pl 13.05.04, 13:54
          nie rob tu popyliny bo sa ludzie ktorzy ci dobrze zycza ale jesli
          tu psujesz sam atmosfere to ci ktos moze swinie podlozyc nie
          wypowiadaj sie publicznie o rzeczach o ktorych pojecia nie masz
          centorwanie kola dla takiego pajaca jak ty to czarna magia wiec
          lepiej zamilcz!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka