kariatyda79 26.05.11, 12:08 Witam serdecznie wszystkie Mamy :) Proszę o informację jakie Panie Doktor pracują aktualnie w klinice św. Rodziny Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amsila Re: Pani Doktor ze św. Rodziny 02.09.11, 21:20 dr Kaźmierczak taka młoda co wygląda jak studentka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kariatyda79 Re: Pani Doktor ze św. Rodziny 02.09.11, 21:42 To ja jeszcze dodam dr Izabelę Danieluk. I od razu następne pytanie: czy w tym szpitalu można urodzić bez nacięcia? Z jaką położną/lekarką? Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: Pani Doktor ze św. Rodziny 03.09.11, 11:45 U mnie było tak: położna chciała chronić krocze, ale decydujące zdanie miała lekarka, dr Sosnowska, która była za nacięciem:/ Może jak się ma "swoją" położną, to bardziej oponuje, nie wiem, mam zamiar się przekonać za 2 m-ce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kariatyda79 Re: Pani Doktor ze św. Rodziny 03.09.11, 12:05 A jaka położna była przy Twoim pierwszym porodzie? Ja rodzę za 4 mce i nie chciałabym być rutynowo "ciachnięta" Odpowiedz Link Zgłoś
suede.shoes Re: Pani Doktor ze św. Rodziny 03.09.11, 20:33 Ech. niestety nie wiem, zmieniały się kobietki, bo trochę leżałam na tej porodówce. Nie wiem jak nazywała się ta na sam finisz - taka miła, młoda blondynka, miała krótkie loczki:) Teraz będę starała się umówić z p.Beatą Nowicką lub p. Beatą Sobalą, bo mam bardzo dobre doświadczenia z okresu po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś