Dodaj do ulubionych

Cztery łapy w górę!

18.06.11, 23:04
A konkurencja w obsrywaniu trawników też będzie?

Psy jak psy, ale ich właściciele są obrzydliwi i nie mogę na nich patrzeć.
Są jak palacze-nałogowcy palący w miejscach publicznych i na przystankach tramwajowych - nie liczą się z tym, że ich zachowanie komuś przeszkadza.

A mnie przeszkadza - jak jasna cholera - zasrywanie miasta przez psy. I przeszkadza tym bardziej to, że miasto i jego władze nic z tym nie robią.

Ciekawe, czy wykorzystano okazję tej imprezy na Cytadeli, aby uświadomić, zwłaszcza zgromadzoną tam gawiedź, że po psach trzeba sprzątać zawsze i wszędzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bua Re: Batem po łapach tym kundlom językowym IP: 142.94.86.* 19.06.11, 17:05
      Dog Diving ...?
      Stoczyliście się na dno.
      Nie ma polskich słów aby to opisać?
      Lenie językowi weżcie się
      do roboty, słowniki czekają.
      Piszcie po polsku, przestańcie zaśmiecać ojczysty język makaronizmami !
      • wiola2006 Re: Batem po łapach tym kundlom językowym 19.06.11, 22:47
        Dog dogiem, ale jard? W Polsce to slyszalam, ze sie metrami i kilometrami posluguje.
      • Gość: yan Re: Batem po łapach tym kundlom językowym IP: *.icpnet.pl 19.06.11, 22:53
        racja, co tam międzynarodowe zawody mówmy tylko po polsku a uczestnicy z innych krajów niech się martwią. Dzięki takiemu myśleniu zamiast Dirty Dancing mamy wirujący seks :P
        • Gość: Bua Re: Batem po łapach tym kundlom językowym IP: 142.94.86.* 20.06.11, 23:25
          Mówimy całymi zdaniami po angielsku albo po polsku
          ale nie mieszając jezyków bo nas nikt nie zrozumie.

Kundle językowe natomiast najlepiej się czują w budzie.
          Nie powinni się panoszyć w redakcji gazety.
      • v.i.k.k.a Re: Batem po łapach tym kundlom językowym 21.06.11, 11:09
        To specjalnie na okolicznosc przyjazdu niejakiego Johna
        • Gość: Bua Re: Batem po łapach tym kundlom językowym IP: 142.94.86.* 21.06.11, 14:38
          Pisz ale dopiero jak minie ci kac
    • Gość: gosc sprzątanie po psach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.11, 01:09
      po raz ktoryś na tym forum napiszę, że mam psa i sprzątam po nim zawsze, niezależnie od tego, czy załatwia się na osiedlowym trawniku, czy w lesie. ZAWSZE. Szkoda, że jestem wyjątkiem. Mnie także przeszkadzają zakichane chodniki, ulice, trawniki.. Poznaniacy, posprzątanie po psie to naprawdę tylko kilka sekund !! I korona z glowy nie spada, zapewniam :D
    • poika Re: Cztery łapy w górę! 22.06.11, 07:31
      oj, przypomina mi sie jakas wystawa psow w Gnieznie bodajze. Podczas prezentacji jakis sporych okazow (nie znam sie, cos wielkosci bernardyna) na wybiegu, na tej sztuczniej trawie zostawil na pamiatke cos na oko wazace dobry kilogram. Zawody na jakis czas przerwano, bo nikt sie poczuwal do uprzatniecia tej "pamiatki" - bron boze wlasciciel, komisja czy organizatorzy (ci ostatni w koncu sie zmobilizowali).
      Czyz to nie byla piekna reprezentacja problemu :-)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka