Dodaj do ulubionych

Konimpex - ul. Górki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.11, 15:01
Witam
Jestem zainteresowany zakupem tam mieszkania. Jak się Państwu układa współpraca z tym deweloperem? Ponoć całość kwoty należy uregulować do 20 sierpnia, ale mieszkania nie są jeszcze gotowe. Czy coś wiadomo o ostatecznym terminie oddania lokali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Arys Re: Konimpex - ul. Górki IP: *.poligrafia-sj.pl 14.07.11, 15:17
      Wpisz w wyszukiwarke na tym forum slowo Konimpex i zobaczysz, jaki przeboje byly z nimi przy usuwaniu usterek przy "Ogrodach Naramowickich"
      • Gość: lokator Re: Konimpex - ul. Górki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.11, 11:24
        Czytałem już wcześniej tamte opinie. Ogrody budowała inna firma, mam nadzieję, że Warbud zrobi to lepiej i nie trzeba będzie tyle poprawiać. W końcu to znana i dobra firma, przynajmniej tak wynika z realizowanych inwestycji. Oby tylko całość została wykonana w terminie i klienci nie stracili kasy.
        • Gość: Arys Re: Konimpex - ul. Górki IP: *.poligrafia-sj.pl 15.07.11, 11:43
          Budowal bodaj Mitex, ale to nie robi. Na co chcialem zebys zwrocil uwage to standard obslugi klienta gdy wnosi on reklamacje. A tym akurat zajmuja sie etatowi pracownicy Konimpexu.
      • Gość: Mariola Re: Konimpex - ul. Górki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 12:32
        Firma o niechlubnej opinii a pracownicy wcisną każdy kit byleby dostać prowizję od sprzedaży.. czego można oczekiwać?
    • Gość: lokator Re: Konimpex - ul. Górki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.11, 08:06
      Czy może był ktoś ostatnio na tej budowie? Czy ekipa Warbudu jeszcze pracuje, czy już skończyli?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka