Dodaj do ulubionych

Dobry serwis komputerowy

22.08.11, 10:51
Witajcie Czy mozecie mi polecic niedrogi, ale porządny serwis komputerowy w Poznaniu? Dokładniej to chcę, aby wymienili kabel transmisji danych dysku, wyczyscili podzespoly i zalozyli wentylatorek na plyte glowna. Najlepiej, zeby serwis miescil sie na Grunwaldzie lub Wildze. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mapo a idź w ch... spamerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 10:54
      a najlepiej do hotelu włoskiego
      • kamil10506 Re: a idź w ch... spamerze 22.08.11, 11:03
        Gość portalu: mapo napisał(a):

> a najlepiej do hotelu włoskiego
        Mozna wiedziec o co ci chodzi trolu? Zadalem pytanie. Spamem tego bym nie nazwal.
        • Gość: mapo precz z reklamami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 11:14
          jeszcze nie ale dzisiaj lub jutro sam sobie odpowiesz zachwalając jakiś serwis, w którym podczas naprawy dostaniesz darmową herbatkę
          • mapo0 Re: precz z reklamami 22.08.11, 12:05
            Popieram przedmówcę (podszywającego się pode mnie). Precz ze SPAMem na forum! Dziś post od nicka, który nigdy nie był na forum jeszcze, jutro dziwnym trafem odpowie inny nowy nieużywany nick wychwalając pod niebiosa jakiś serwis, gdzie nie tylko herbatkę ale i loda dadzą gratis. Jakbyś szukał serwisu komputerowego, użyłbyś google!
    • Gość: JA Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.icpnet.pl 22.08.11, 11:42
      Polecam serwis na Grochowych Łąkach
      • kamil10506 Re: Dobry serwis komputerowy 22.08.11, 12:03
        Dziękuję za normalną odpowiedź :)
        Orientujesz się moze, ile kosztuje pelne czyszczenie komputera?
        • Gość: ja Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.icpnet.pl 22.08.11, 15:15
          Nie ,ale chłopaki bardzo ida na rękę,miałąm poważna awarię laptopa i koszty były bardzo znikome.Zadzwon tam
      • Gość: tomek Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.14, 14:52
        ja zdecydowanie mocno polecam firmę bestronic z Poznania, to ich strona bestronic.pl
    • Gość: Bimota Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.icpnet.pl 22.08.11, 12:54
      Zaraz tam nieznany... :)

Sw. Marcin 37

Zwykly komp czy laptop... ?
      • kamil10506 Re: Dobry serwis komputerowy 22.08.11, 12:59
        Gość portalu: Bimota napisał(a):

> Zaraz tam nieznany... :)
        >
        > Sw. Marcin 37
        >
        > Zwykly komp czy laptop... ?
        Zwykły komputer. Czytałem, że jest mozliwość dojazdu do klienta. To duże ułatwienie :)
        Ale oni prowadzą tylko takie drobne usługi, czy naprawy, czy diagnostykę też?
        • bimota Re: Dobry serwis komputerowy 22.08.11, 14:46
          Wszystko, ale dojazd za darmo raczje nie jest, a watrak trzeba dopasowac, wiec moga sie zrobic 2 dojazdy...

A dlaczego pytasz o "niedrobne" skoro, z tego co napisales, potrzebujesz drobnych napraw ?

Nr tel.: 607033233
          • Gość: kamil10506 Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.11, 21:00
            Dzieki za numer. Szczerze? To jest tylko czesc do zrobienia. Otoz komputer raz odpala, a raz nie ma sygnalu monitora i piku podczas startu. Obstawiam grafike lub plyte glowna, no ale trzeba to zdiagnozowac
            • bimota Re: Dobry serwis komputerowy 22.08.11, 23:39
              Ha, ha... Tak myslalem... :)
    • v.i.k.k.a telefon do przyjaciela:) 22.08.11, 21:22
      albo dwoch:)
    • Gość: bleach Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.180.132.22.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.11, 16:33
      Niedawno korzystałem z usług serwisantów ze strony www.pcdoc.pl . Świetny serwis komputerowy, szybki, i niedrogi.
      • Gość: tchórzofretka Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 08.11.11, 20:06
        Ja też z nich skorzystałam. Co prawda borsuk twierdził, że jemu pokasowali jakieś pliki z nagimi łasicami, ale moim zdaniem są doskonali. Podobno zajmują się również potężnym serwerem, który umieszczony jest w jednym z hoteli na Wildzie
      • Gość: Michał Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 19:58
        Ja polecam zaufany już serwis komputerowy z ul. Międzyborskiej 2 w Poznaniu. To osiedle kopernika. Jest też możliwość dostarczenia sprzętu na ul. Szczepankowo jeśli jest Tobie bliżej. Warto bezpośrednio zadzwonić. Naprawili mi już w sumie 3 laptopy i jeden komputer stacjonarny. Mają bardzo indywidualne podejście do każdego klienta i nie robią z niczym problemu.
    • Gość: gogol Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 23:36

SERV-KOM Dawid Skorupiński na Mostowej , NIE POLECAM !!! Oddalem kompa zacinającego się a po prawie 4 miesiacach dostalem totalnie niesprawne urzadzenie, i za ta niby usluge musialem jeszcze zaplacic 350zl , kpina !! przez caly okres "naprawy" zero kontaktu telefonicznego, a na koniec stwierdzenie "naprawa niemozliwa" .
      • bimota Re: Dobry serwis komputerowy 07.06.13, 11:27
        NO WIDZISZ... MOZE NASTEPNYM RAZEM SLUCHAJ RAD FORUMOWICZOW... ;)
      • alfalfa Re: Dobry serwis komputerowy 07.06.13, 11:31
        Po 4 miesiącach? Czy w tym czasie odwiedziłeś swojego guru w Indiach by kontynuować naukę cierpliwości?
        A.
      • Gość: gość Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 12:31
        Z całego serca odradzam.
        Synowi upadł tablet. Oczywiście łatwy do przewidzenia efekt. Tego typu naprawy zlecałem w innym serwisie i byłem ogólnie rzecz biorąc zadowolony. SERV-KOM był po prostu blisko miejsca pracy. Udałem się więc tam w celu oceny ich siedziby, sposobu podejścia do klienta itp. Młody człowiek zachował się na tyle przyzwoicie, że zostawiłem go u nich. Ów młody człowiek jak najbardziej informował mnie nazajutrz o cenie ewentualnej naprawy tabletu i miałem tylko czekać ile będzie kosztować naprawa klawiatury. Niestety po pierwszym pozytywnym wrażeniu pozostało niewiele, gdyż potem najwyraźniej przejął sprawę ktoś inny i pomimo moich próśb o podanie co dalej z naprawą dowiadywałem się, że zadzwonią. Jak można się domyśleć zapominali o mnie. Zadzwoniłem więc po raz kolejny i starszy jegomość, jak się okazało ojciec młodego właściciela, uniósł się gdy powiedziałem, że po pierwszych pozytywnych odczuciach mam wrażenie, że zachowują się wobec mnie trochę nieprofesjonalnie. W skrócie to powiedział mi, że mają pełno sprzętu i mam sobie zabrać tablet bo on jest gotów wywalić go na ulicę.
        Uważajcie na tego gościa :-)
      • Gość: geek Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.173.34.183.tesatnet.pl 20.10.14, 16:45
        Identyczny scenariusz jak u mnie! Widać nieszanowny pan Skorupiński uczynił z tego postępowania model, pożal się Boże, biznesowy.
        Z całego serca ODRADZAM firmę SERV-KOM. 100% nieprofesjonalizmu, brak kontaktu telefonicznego mimo zapowiedzi, na każdy mój telefon tylko jedna odpowiedź (jakiegoś dzieciaka, zero kultury) - serwisant oddzwoni. Jak się można domyślić, zazwyczaj nie oddzwaniał, a jak już to tłumaczył się brakiem części, złośliwymi dostawcami i tysiącem i jednym różnych innych frasunków. Z rozmów wynika, że nie posiadają oni oczekiwanego przez mnie zaplecza technicznego, ani też wiedzy na temat serwisowania komputerów Pan "serwisant" wciskał bajki dla uwiarygodnienia losowo wplatając żargon informatyczny.
        Podejście pro-klienckie tylko przy pierwszym kontakcie (pomijając nieobytego szczyla o spojrzeniu kojarzącego mi się z zastraszonym troglodytą).
        Po PIĘCIU MIESIĄCACH, na moją prośbę o wyjaśnienie sytuacji tylko krótkie stwierdzenie "naprawa niemożliwa, oddzwonię jak komputer będzie gotowy do odbioru". Jak się można domyślić, nie oddzwonili...
        • Gość: lkjasdlkdas Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 19:25
          Mijał 5 tydzień diagnozy w serv-kom i nic . Dzwoniłem to wciskano mi super kity w końcu odebrałem laptopa w częściach gdyż nie chciałem już mieć z tym serwisem nic wspólnego. Co do gościa stojącego za ladą i przyjmującego laptopy na serwis powinien dostać w ryj za granie inteligentnego idioty. Ale trzeba przyznać że diagnoza za darmo - w moim przypadku brak diagnozy.
    • mateusz116-c1 Re: Dobry serwis komputerowy 02.12.13, 20:03
      Witam
      a Ja polecam serwis w Jarocinie to jest miasto w województwie Wielkopolskim bardzo sprawnie i szybko naprawiają i przede wszystkim w miarę cenowo super kontakt idzie się dogadać oddałem komputer do naprawy to w ten sam dzień już było wszystko zrobione naprawdę polecam w 100% z czystym sumieniem jak naprawiasz u nich sprzęt to diagnoza gratis dojeżdżają nawet na miejsce zamieszkania klienta lub robią u Siebie jak woli klient
      polecam jeszcze raz polecam wejść na stronkę tego serwisu
      serwis-komputerowy-jarocin.pl/
      • v.i.k.k.a Re: Dobry serwis komputerowy 03.12.13, 05:57
        Siebie
        klient:)
    • Gość: Czesław Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.icpnet.pl 12.01.14, 11:42
      Witam serdecznie, ja osobiście polecam serwis z Podolan. Generalnie do mnie przyjechali na miejsce i od ręki usunęli usterkę kompa, cena naprawdę przystępna. Tutaj ich adres internetowy serwis komputerowy poznań
    • Gość: gość Re: Kinea.pl IP: *.icpnet.pl 07.02.14, 14:24
      Co to za dziwoląg?

Strona internetowa w ogóle nie wygląda jak firmowa.
    • Gość: Olisiecegilla Re: Dobry serwis komputerowy. MAM ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.14, 17:33
      Polecam : P&B serwis komputerowy

Już dwa komputery u nich serwisuje (faktury) i powiem ze są bardzo dobrzy. Robią szybko i za dobre pieniądze. Ustalają pierw zakres pracy, cennik a dopiero potem robią - zawsze mam możliwość odmowy lub zmiany części na inną.
      • Gość: Kaziu Re: Dobry serwis komputerowy. MAM ! IP: *.icpnet.pl 06.05.14, 21:56
        Naklejają wlepki na drzwiach do klatek, w tym są dobrzy!!!!!
    • Gość: os. zwyciestwa Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.4.127.75.host.nwnx.net 05.05.14, 15:15
      NIE POLECAM serwisu kinea - ci wstrętni śmieciarze zawalili znowu moją klatkę naklejkami i ulotkami! jak tak śmiecą w miejscach publicznych to co dopiero na dysku twardym? nigdy nie skorzystam z usług tych szkodników społecznych. uważajcie na ta firme!
    • Gość: Dawid Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.icpnet.pl 10.09.14, 15:09
      Ja polecam serwis komputerowy na Stolarskiej jest szybko i niedrogo www.otulon.pl
    • Gość: walerry12 Re: Dobry serwis komputerowy IP: *.icpnet.pl 02.10.14, 13:56
      A ja polecam www.warsztatkomputerowy.com ;)
    • rav.tom Re: Dobry serwis komputerowy 01.02.15, 23:09
      Top serwis polska. Moge polecic. Dobry tani i solidny a wiem co pisze z doświadczenia na własnej skórze
    • Gość: gość Kto naprawia jeszcze monitory kineskopowe? IP: 185.53.130.* 11.06.15, 11:59

Bedę wdzięczny za namiary.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka