l.george.l 08.09.11, 13:31 Kochana Redakcjo, jakaś Ty głupia. Przecież od razu widać, że plebiscyt musiał być przeprowadzony na portalach skrajnej lewicy. Kochana Redakcja nie wie, kto się spotyka zarówno w poznańskiej, jak i w warszawskiej knajpie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mapo0 idź z tąd pachołu Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 13:35 jesteś gorszy od hotelu włoskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Nie! My się jaramy tak jak wy tylko ... IP: *.icpnet.pl 08.09.11, 14:20 Nie! My się jaramy tak jak wy tylko Grobelnym, Litarem, Broadwayem, stadionem Miejskim, no i kibolami, i nic innego nas już nie interesuje. A coś innego właściwie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mapcia Re: idź z tąd pachołu Palikota IP: 178.8.224.* 08.09.11, 14:35 Moze nie tak doslownie,ale od kawy i internetu calodobowego napewno ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Re: A czy wy jaracie się Proletaryatem i Maltą? IP: *.ip.netia.com.pl 08.09.11, 14:06 Rozumiem, że jak wstąpię do Proletaryatu na piwo to już jestem skrajna lewica? Nie wspominając już o wizytach na Malcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwolana ? 08.09.11, 14:10 zmartwię cię ale ja jako skrajnie prawicowy poznaniak często spotykam się w poznańskiej knajpie ze znajomymi, nie mówiąc już o moim jednym z ulubionych piw - ploretaryackim oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RdaktorGazety Nie przejmuj się IP: *.icpnet.pl 08.09.11, 14:46 nam tesz się zdażają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniodek Re: Nie przejmuj się IP: 178.8.224.* 08.09.11, 14:48 IIto dosydz czynsto ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salonowy menuet Re: Nie przejmuj się IP: 178.8.224.* 08.09.11, 18:18 Pozny Barok w Wachocku lub wczesne Rococo w Pcimiu ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: A czy wy jaracie się Proletaryatem i Maltą? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 08.09.11, 16:12 Nie, nie jaramy sie. Nie uzywamy slow z gwary wieziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota A czy wy jaracie się Proletaryatem i Maltą? 08.09.11, 16:54 Pierwsze slysze o tej knajpie. Co tam takiego ciekawego ? Brodway bardziej mi znany... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Co to znaczy jarać? IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 17:20 Proletaryat jest OK. Piwo maja dobre ale słowo "jarać" użyte przez otowakacje_pl jest brzydkie. "jarać", "lajkować" to takie silenie sie na bycie młodzieżowcem i próba nawiązania kontaktu z młodymi tak jakby innych słów oni nie rozumieli. Media powinny uczyć, wychowywać, podnosić poziom a nie go obniżać i zaśmiecać. Wystarczyło użyć słowa "kręcić" i byłoby OK. Na piwo do Proletaryatu jednak pójdę mimo iż nie jestem najarany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Co to znaczy jarać? IP: *.pools.arcor-ip.net 08.09.11, 19:52 Chcialem wlasnie poruszyc te sprawe. Krecic to tez nie slowo nadajace sie do prasy, chyba ze do Bravo Girl. A Wy, niedouczone pismaki nie mozecie pisac po ludzku?Co to jest za jezyk?Jako gazeta powinniscie dawac przyklad, a jezyk jakim sie poslugujecie to jezyk pospolstwa.Pomoge Wam: czy podoba Wam sie/czy lubicie Proletaryat ...?GW schodzi na psy.Albo jestescie niedouczeni i konczyliscie 3-miesieczne studia na jakims uniwersytecie marksistowsko-leninowskim, albo zglupieliscie.W ramach leczenia polecam lekture slownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
jwalker075 Re: A czy wy jaracie się Proletaryatem i Maltą? 08.09.11, 21:17 Ja Nie jestem skrajną lewicą, tylko fanem dobrego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajo Re: A czy wy jaracie się Proletaryatem i Maltą? IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 21:58 Popieram w całości. To tak jak jakiś palant walnął ostatnio tekst z "opcją niemiecką" i już chciał wywalić dużą część społeczeństwa poza nawias polskości. Tutaj podobnie. jak lubisz wypić dobre piwo w pubie PROLETARYAT to zaraz jesteś zaszeregowywany jako skrajna lewica. Niektórzy lubią skłócać i napuszczać ludzi przeciwko sobie i to jest chore. Ja tam wolę dobre i schłodzone piwko a Proletaryatowi gratuluję wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol tradycyjny Re: A czy wy jaracie się Proletaryatem i Maltą? IP: *.poczta-polska.pl 09.09.11, 09:58 Dokładnie tak samo, jak idziesz na mecz na 2 trybunę, to jesteś zaszufladkowany do Wiary Lecha, która urosła w GW no niewyobrażalnych rozmiarów. A przyczyna jest taka, że najtańsze bilety są na 2 i 4. Odpowiedz Link Zgłoś