Dodaj do ulubionych

Poszukiwana tancerka

25.11.11, 19:28
Poszukuję tancerki na zamkniętą imprezę urodzinową dla mężczyzny.
krzysztof.sankowski@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Gerarda Wilk Re: Poszukiwana tancerka IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.11, 20:14
      Bedzie rurka,czy tylko same walki ? Bo ja chetnie,ale tylko na rurce ! :-))
    • Gość: tchórzofretka Re: Poszukiwana tancerka IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 25.11.11, 20:41
      Chętnie - zrzucam futerko jak żadna inna!
      • Gość: Deratyzator Re: Poszukiwana tancerka IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.11, 20:52
        Ten numer nie przejdzie tchorzofretko ! Futerko masz wyliniale i smierdzi stechla kawa z Hotelu wloskiego ! :-))
        • Gość: tchórzofretka Re: Poszukiwana tancerka IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 25.11.11, 21:03
          Borsuk - jak ci się nie podoba to po co z termosem bawarki do mnie biegałeś? Wtedy to szeptałeś "ale te twoje futerko lśniące, ale pachnące" a teraz...eh- faceci!
          • Gość: Borsuk Re: Poszukiwana tancerka IP: *.pools.arcor-ip.net 25.11.11, 21:49
            Jest mi niezmiernie przykro tchorzofretko,ale jestes juz starym siersciakiem i zmienilem obiekt zainteresowania na mlodsza przepiorke.Zwie sie Ona LILI i darze ja wielka miloscia platoniczna, choc piorka ma troche za krotkie.Reszta miodzio,prawie Heidi Klum ! :-)) POzdrawiam eks....
            • Gość: tchórzofretka Re: Poszukiwana tancerka IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 25.11.11, 23:42
              Jak mój stary - jak się młoda łaska przypałętała to trzy dni zgięty w pasie chodził. Wy, faceci, tylko jedno wam w głowie- jak trzeba było toś obiecywał góry złota i luksusy w hotelu włoskim.A teraz - młodsza ci w głowie. Nie to, żebym alimentami straszyła, ale jedno z moich małych ma biały pasek od łba po ogon...
              • Gość: Borsuk Re: Poszukiwana tancerka IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.11, 00:31
                Idz w kieretyny ! Koziecina Cie rabie ? Ja tam w futerku pazura nie moczylem,"bom" impotent! Widocznie strzal byl z boku lub rykoszet z Mapciowej flinty.Prawdopodobnie szpargaly zapomnialy,ze nie nalezy nastawiac karku gdy w malpiarni malowano linie autowe,wiec cierp cialo cos chcialo i miej pretensje do garbatego Mapcia ! Jedynie z dobrego serca,moge Was wspomoc Anorakami na zime i wiecierzem na ryby,aby Wam glod nie doskwieral.Tyle i az tyle moge Wam POmoc ! Kurna,jak to nie mozna spuscic sie na kogos ! (Twoja gwara) Buhaha :-))
              • Gość: Borsuk Re: Poszukiwana tancerka IP: *.pools.arcor-ip.net 26.11.11, 09:39
                No no Tchorzofretko,niezla jestes Fuks-siara i masz farta jak zaden inny siersciak.Raz tylko wychylilas Schnauzuchne i juz dostalas propozycje zarobku na czarno w rozbieranej branzy od Biedronia.Kurna,ze mnie sie taka fucha nie trafi !? :-)))) POzdrawiam
      • bea369 Re: Poszukiwana tancerka 25.11.11, 21:05
        Gość portalu: tchórzofretka napisał(a):

> Chętnie - zrzucam futerko jak żadna inna!

podaj jakiś namiar na siebie (mail, tel?)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka