Gość: Maria IP: *.echostar.pl 05.06.04, 02:01 Czy ktoś zna dobrego stomatologa? W miare taniego i zeby porzadnie leczył.mieszkam w Poznaniu od niedawna i nie mam pojęcia gdzie sie udac. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dmitri Re: Dobry stomatolog IP: *.246.213.17.tisdip.tiscali.de 07.06.04, 09:59 Nie pamiętam nazwiska, ale pani dorktor ma na imię Renata i pracuje w gabinecie przy Matejki bodajże 10, dokładnie na przeciwko Parku Wilsona na Łazarzu. Wybacz, że tak niekonkretnie ale nie mam już zapisanych jej danych. Ale ponieważ i niejednego poznańskiego dentysty bywałam,to zapewniam, że ją akurat warto odnaleźć. Profesjonalna, zabawna i naprawdę solidna. Cenowo tak samo jak inni. Powodzenia Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:29 Polecam Centrum Stomatologii EVADENT na Oś. Rzeczpospolitej 43. Możesz umówić się na wizytę telefonicznie /także w ramach NFZ, ale czeka się ok 2tyg. do miesiąca lub odpłatnie bez czekania. Telefon do nich:877-16-21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękne zeMby Re: Dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 01:43 Pan sie nazywa z tego co pamiętam Ziemowit Franaszak - Ma gabinet na os Batorego (zaraz koło kościoła) Przyjemna atmosferka, radyjko, fajna muzyczka, pare dyplomów zza granicy na ścianach - ale co najważniejsze - zawodowiec. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś