Dodaj do ulubionych

Kupiłem , chce oddać

31.01.12, 16:59
witam,
mam problem z pewnym hipermarketem. Zakupiłem u nich Aparat Sony NEX-C3K za bagatela 2133zł . I jest on dla mnie troche skomplikowany wiec po 3 dniach chciałem oddać. Nie przyjmią bo ponoć jest używany. Czy da sie to jakos oddać , a moze ktoś zechce odkupić taki sprzęt ode mnie . Poniżej specyfikacja, sprzęt nowy używany 3 dni , nie widać śladów użytkowania.

Specyfikacja NEX-C3K

pozdrawiam,
ps gdzie moge sie z tym zgłosić
Janusz T
Obserwuj wątek
    • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 17:05
      Trzeba mysleć jak się kupuje.
      ps:):) możesz jeszcze uszkodzić i oddać :):)
    • v.i.k.k.a Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 17:09
      Nie przyjmia, bo nie musza przyjmiac zwrotu nawet sprzetu nieuzywanego, a co dopiero mowic o uzywanm. Mozesz sprobowac go zepsuc, ale to trzeba wiedziec jak.
      • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 17:21
        Dziunia,POlska mowa to trudna mowa,nawet pyrasy maja z tym problemy ! Buhaha :-))
        • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 17:27
          zakochałeś się w VIKI?
          Tego typu podryw nazywa się "końskimi zalotami" i jest charakterystyczne dla smarkaczy.
          • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 17:33
            Ty tez masz problemy z odmiana ?? Kurna,koniec swiata,czas sprzatac PO sobie ! :-))
            • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 17:35
              Jaka odmianą?? Konkrety proszę.

aha.Mnie nie podrywaj. Jestem absolutnie hetero>
              • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 17:46
                Rada ze szczerego serca - konieczna wizyta u okulisty ! POzdrawiam :-))
                • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 17:53
                  Ucz się czytać ze zrozumieniem. Prosiłem o konkrety.
                  • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 18:03
                    Zapytaj Dziuni,moze ona wylapie Twoja slepote ! Pa pa niewidomy panie nikt ! Buhaha :-))
                    • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 18:08
                      Cześć dupku bez polskich liter.
                      Żegnam ozięble.
                      Ciebie i twoje rojenia.
        • v.i.k.k.a Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 17:44
          eee?
          przeczytaj losiu co autor napisal a pozniej sie przypie...j.
          • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 17:56
            Beee ! Skoro ciagniesz lacha z autora watku to nalezy dany wyraz "wzionc" w takie oto znaki " " ! Kapujesz prosta wiesniaro ? :-))
            • v.i.k.k.a Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 18:04
              jak taki prostak jak ty nie zrozumial, to prostak ma problem a nie cala reszta.spieprzaj dziadu.
              • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 18:11
                Wiem wiem prosta wiesniaro,prawda w galy kole zajebiscie ! Buhaha :-))
            • kiks4 Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 18:06
              Janusz- nie gorączkuj się. To dobry i ciekawy aparat- po trzech dniach użytkowania byłbyś geniuszem, gdybyś go poznał od podszewki.
              Na pewno dasz sobie radę. Ja po trzech latach użytkowania ciągle coś jeszcze odkrywam w swoim aparacie. I to jest bardzo fajne, bo szybko ci się nie znudzi. Na szczęście można robić dobre zdjęcia w trybie automatycznym (pokrętło w pozycji "A") a w tym czasie małymi kroczkami poznawać bardzo obszerny dział ludzkiej aktywności jaką jest fotografia.
              • Gość: opcja polska Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.ip.netia.com.pl 31.01.12, 18:12
                Co tak tu czuć paskudnie na tym wątku? Ktoś puszcza bąki, czuję tłuste, niemieckie żarcie, viell Kartoffeln mit Schpeck ,Schnitzel und Sauerkrautl. Fuj !!!
                • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 18:25
                  Zdecydowanie smaczniejsze niz twoje pyry w mundurkach z gzikiem i bryzganych ryjem. Tfuuuu,gorzej jak swinie !! Buhaha
                • kiks4 Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 18:26
                  JanuszPoczytałem jeszcze o tym aparacie- to przedstawiciel mocno obecnie rozwijanej linii "lustrzanek bez lustra", ma zalety lustrzanek bez ich wad.
                  Masz szansę robić doskonałe zdjęcia - tylko musisz (niestety) trochę poczytać
                  np.:
                  www.optyczne.pl/index.php?poradniki=15
                  albo:
                  www.fotoporadnik.pl/pytania.html
                  albo:
                  tysiąc innych poradników internetowych lub papierowych,
                  • Gość: Prof.Mniodek :-)) Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 19:58
                    Buhaha ! Cwaniaczek janusztrojan2 zrobil kiksa4 w jajo ! Stary zgred a naiwniak jak wiesniara !! :-)) PS Tja.. oboje z siola !
      • Gość: Bimota Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.12, 20:57
        A kto ci naopowiadal, ze za zepsuty musza zwrococ kase ??
        • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 21:17
          nie muszą, ale mogą, mogą też naprawić, albo wydać w zamian nowy sprawny.

Ale te 30% szansy jest
          • bimota Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 21:42
            Raczej 0,3%...
            • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 22:13
              dlaczego?
          • Gość: Do pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 21:48
            Tej,swinski blondynie z Warszawy o niebieskich oczach,moze umowimy sie na Randki o2 >> Calkiem ciekawy typek jestes ! Buhaha PS Tej,safandula nadal czyta gazete i do cycka nie dopuszcza ?? Buhaha
            • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 21:57
              dlaczego z Warszawy?? A co z Warszawy to lepszy, czy gorszy?
              Jestem z Poznania skąd wygnali mnie za rozrzutność do Szkocji.
              Aha i nie mam niebieskich oczu, a blond taki raczej srebrny :):)
              • Gość: Do pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 22:08
                Klamiesz dupku w zywe oczy i kadzisz szczunie jak stara koza z roku 1973-go na krowie placki ! Bruner,nie ze mna te numery ! Wypad dupku w kieretyny ! Wrrrrrrrr
                • pan.nikt Re: Kupiłem , chce oddać 31.01.12, 22:14
                  1973 nie jest dla mnie jakimś rokiem szczególnym
                  A Ty zarobiłeś na kosz
                  • Gość: Do pan.nikt Randki o2pl>>strona uzytkownika :pan.nikt IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 22:33
                    Kosz mozesz nalozyc na pale i prosci Boga o rozum ! Olewka !!
    • Gość: tchórzofretka Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 31.01.12, 18:27
      Janusz - nie łam się! ja kiedyś kupiłam aparat, bo borsuk obiecał sesję w negliżu i też musiałam oddać bo zamiast zmysłowej sesji był spity borsuk w majtach i podkoszulku.
      p.s.Ty to masz gest Janusz - jak nie odśnieżarki to tv - szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=janusztrojan2
      • Gość: Borsuk Re: Kupiłem , chce oddać IP: *.pools.arcor-ip.net 31.01.12, 18:43
        Dobre siersciaku ! Jak nie Opole to Lodz,jak nie Lodz to Slupsk,jak nie Slupsk to POznan ! Kurna,niezly "trampek" :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka