Dodaj do ulubionych

Poobijane "elki". Policja zapowiada dalsze kont...

08.02.12, 08:10
Uważam że policja szuka dziury w całym. W końcu Polacy kochają jeździć szrotami, zatem dobrze że szkoły nauki jazdy przygotowują gruntownie takiego adepta do jazdy rozklekotanym autem. Później taki młody człowiek przesiądzie się z wypasionej "renówki" na 20-letniego wieśwagena to nie będzie wiedział jak się zachować na drodze.
Obserwuj wątek
    • Gość: BMF wallet Re: Poobijane "elki". Policja zapowiada dalsze ko IP: *.washdc.fios.verizon.net 08.02.12, 08:24
      Oblawy na elki to zbyt ryzykowna operacja , dlatego oblawy te powinny byc przeprowadzone przez antyterorystow. Komenda w Poznaniu powinna rowniez zwrocic sie o pomoc do dedektywa , ZOMOwca , Rutkowskiego.
      • Gość: Adolf Re: Poobijane "elki". Policja zapowiada dalsze ko IP: *.icpnet.pl 08.02.12, 10:26
        Robiłem niedawno prawko i miałem ciekawą sytuację. Koleś naciska hamulec i się pyta czy świecą światła. Ja patrzę, nic nie świeci. No to kolo wkurzony wychodzi i każe mi nacisnąć hamulec, ja duszę, a on mówi zawstydzony "no rzeczywiście nie świeci, trza będzie lampki wymienić". Nie wspominając już o wałkach jakie robił swoim kursantom w dokumentacji. Mam nadzieję, że mu się dobiorą do dupy.
    • anders76 Poobijane "elki". Policja zapowiada dalsze kont... 08.02.12, 10:53
      "Samochody przygotowujące do egzaminu na kategorię B1 [czyli od 16 roku życia - red.] mogą ważyć do 550 kg."

I to jest prawdopodobnie "blad stulecia" bo tak wyszkolony kierowca wsiada do samochodu wazacego co najmniej 2x tyle a odruchy ma z leciutkiego. Niby to samo, tylko droga hamowania i zachowanie przy manewrach zupelnie inne. To tak jak by z gokarta wsadzic kierowce do silnej rajdowki.
      • bimota Re: Poobijane "elki". Policja zapowiada dalsze ko 08.02.12, 11:04
        Tak ? A o ile sie rozni droga hamowania i dlaczego ?

A Policja sp. z o.o. dziala pelna para...
    • lukask73 Po co 08.02.12, 11:29
      Po co obarczać policję nowymi obowiązkami?

No to może każemy im jeszcze sprawdzać taksówki, czy aby na pewno siedzenia z tyłu są dość wygodne (patrząc na to co się dzieje, wiemy, że nikt inny nie potrafi z takim znawstwem ocenić, czy w samochodzie wygodnie się siedzi), czy klamka działa tak jak powinna. Dalej: policjani powinni sprawdzić też, czy hydraulik, który był u mnie przedwczoraj, nie pomylił przypadkiem wody zimnej z wodą ciepłą. Ja sam przecież mógłbym się pomylić albo w ogóle nie wiedzieć, po co tego hydraulika wzywałem.
    • Gość: poznaniak Re: Poobijane "elki". Policja zapowiada dalsze ko IP: *.icpnet.pl 08.02.12, 16:06
      Dlatego moja legitka instruktora w szufladzie leży. Po co się denerwować i pracować za marne grosze, nie mówiąc już o tym, że aby mieć OSK to trzeba być kamikaze. Zresztą prowadząc każdy mały biznes w PL trzeba być odważnym. Podziwiam wszystkich, którzy mają własną działalność i nie dziwię się, że tylu ludzi wyciąga renty, zasiłki i nie pracują. Menele zawsze w Pl miały dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka