bez_alternatywy 02.03.12, 16:56 później wyślą do Afganistanu i po psychice, dwa lata i renta albo szałas w górach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Ja, żołnierz Wojska Polskiego, przysięgam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 17:48 Tak mi dopomóż Bóg, za pieniądze to się nazywa misja stabilizacyjna najeżdżcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Michcewicz Afganska Reduta Ordona IP: *.pools.arcor-ip.net 02.03.12, 19:34 Nam strzelac nie kazano ! Wstapilem na dzialo,spojrzalem na afganskie siolo i....... qrwa,nie bylo juz co zbierac !! Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Ja, żołnierz Wojska Polskiego, przysięgam... 03.03.12, 09:41 dla wszystkich którzy zetknęli się z milionową armią PRL taki news jest - śmieszy PS - jest już nas raczej mniej niż tych co się nie zetknęli - musimy mieć po te 45 lat :-( Trubadurzy Przyjedź mamo na przysięgę Opole 68 Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ja, żołnierz Wojska Polskiego, przysięgam... 03.03.12, 10:18 Jakie "wyślą"? Tam jadą ochotnicy więc nie kłam. A. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Ja, żołnierz Wojska Polskiego, przysięgam... 03.03.12, 11:16 Są ochotnicy i "ochotnicy". Odpowiedz Link Zgłoś