Dodaj do ulubionych

Hit Meble Poznań Pozytywnie

06.03.12, 16:57
Pozytywnie oceniam , pracę tego sklepu meblowego. Skusili mnie dużym wyborem wzorów, no i oczywiście przystępną ceną. Zamówienie wykonane w rewelacyjnym czasie ( biorąc pod uwagę liczbę przeróbek o jakie poprosiłem ) , wykonanie solidne i estetyczne. Śmiało mogę polecić.
Obserwuj wątek
    • Gość: tchorzofretka Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.pools.arcor-ip.net 06.03.12, 17:35
      Dupa Jasiu !! Takie "meble" zamowilam do swojej nory i sie rozlecialy PO tygodniu ! Skladane sa na kolki od plotu i sklejane klejem z maki krupczatki ! Nie POlecam !! Tralalala,niech ta firma wypie...... !!
      • Gość: borsuk Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 06.03.12, 20:05
        Dementi! Nie z mąki krupczatki a z mąki kukurydzianej i nie klejone a zasypywane szparki PO kornikach.
        • Gość: Dr.Borsuk-Urolog Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.pools.arcor-ip.net 06.03.12, 20:49
          Dementi !! Co Ty siersciaku pleciesz o szparkach !? Przeciez Twoja szparka wyglada jakby borsukowy piorun strzelil w szczypiorek i zadna kuracja z kwasnej limetki nie POmoze !! PO kurniku POzostal Ci jedynie otworek i czasami cos sie wypsnie w POstaci pyry !! :-))
    • lilab978 Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie 03.04.12, 13:28
      Również pozytywnie oceniam ten sklep , szybko zrealizowali moje zamówienie, mebel super wykonany.
    • Gość: ts Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.rejtravel.pl 03.04.12, 20:28
      te meble to stosunek ceny do jakosci ,w mongoli powidzieli by ze to srom.
    • sabinaz989 Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie 16.04.12, 17:03
      Również pozytywnie oceniam , zamówiłam i dostałam dokładnie to co chciałam , w nawet , krótkim czasie.
    • Gość: 5h4j Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.12, 17:35
      typowa reklama na zamówienie... nie dajcie sie nabrać na te dziadostwo
      • Gość: tchórzofretka Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 20.06.12, 20:36
        Hola hola! To, ze mebel rozpada się po niecałym miesiącu to nie powód, żeby nazywać go dziadostwem
        • Gość: Borsuk - Rasputin Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.12, 21:08
          Jak nie dziadowstwo jak dziadowstwo !! Zapomnialas juz jak w noc POslubna iskalas sie z drzazg z desek tarcicznych a ja zakleszczylem sie w dziurze PO seku ?? Wiec nie pierdykaj,ze to nie dziadostwo - skoro dab jest ..... a moj nie debowy !!
          • Gość: tchórzofretka Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.173.38.73.tesatnet.pl 20.06.12, 22:03
            Pfffff! I Ty nazywasz ten koszmar nocą poślubną? Najpierw spity jak bela zwaliłeś się na kojo, potem mamrotałeś, że "królowo złota, ich liebe dich" a potem nie mogłeś co tłumaczyłeś "zmęczeniem materiału".
            • Gość: Inz.Borsuk Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.12, 22:27
              Juz ci juz ci - zmeczenie materialu - czyli naprezenia sinusoidalne zmienne - czyli ruch POsuwisto - zwrotny - zaden Tytan tego nie wytrzyma !! :-))
            • Gość: Borsuk - rogacz Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.pools.arcor-ip.net 21.06.12, 07:28
              Dementi !! Ladnych kwiatkow sie dowiaduje - nigdy w zyciu takich slow nie wypowiadalem "ich liebe dich" i jezeli juz to : "Natasza,ja lublju Tiebja i Twoju maszynu" - ciekaw wiec jestem z kim sie owej nocy pitigrylasz i czy byl to moze Wania,ktory spizdzil balalajku i kancierta nie bylo na jednej strunie ?? !!
    • Gość: Hotel Włoski Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 21:49
      Potwierdzamy! Te meble są belissime, wspaniałe! Mamy takie u nas! Wytrzymują nawet zalanie darmową kawką i herbatką! Klej "czymie", nic nie pęka!
      Co prawda lepiej, korzystając z darmowego neciku, nie oglądać redtubów, hotlajnów i innych xxxxn'ów, bo tego już tapczaniki mogą nie "wyczymać"!
      BTW - zapraszamy na poeurowe obniżki cen noclegów w łikędy i rabaty na spaghetti!
    • Gość: gosc Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: 79.173.0.* 05.09.12, 19:09
      No to ja wam nie polecam zakupu w HIT meble. Kupilam u nich kanape na raty w czerwcu i do dzisiaj jej nie mam w domu a raty juz place od 2 miesiecy.
      Najpierw pomylili umowy, pozniej zadzwonili, ze kanapy sie nie da zrobic w takim obiciu jak zamowilam, na koniec juz ustalili ze mna termin dowozu i... melbli nie dowiezli i nawet nie raczyli do mnie zadzwonic, ze nie przyjada.
      Masakra jakas, czekam juz ponad 2 miesiace na tapczan.
      Czuje, z sprawa sie skonczy w sadzie.
      • Gość: goscmk Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.icpnet.pl 13.10.13, 18:54
        Witam,
        NIE POLECAM sklepu HIT MEBLE z siedzibą w Poznaniu na Zamenhofa. Czekam na meble już 7 tygodni. Już nawet miałam wyznaczony termin dowozu mebli, niestety mebli nie przywieźli, nawet nie raczyli zadzwonić z informacją, że mebli nie będzie. Czy komuś udało się odzyskać zaliczkę?
        • Gość: Sobol Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.centertel.pl 14.10.13, 20:46
          Witaj,

Polecam firmę wykonującą meble kuchenne i szafy z Poznania mar-ka-kuchnie.pl
          Od podpisania umowy i wpłacenia zaliczki, czekałem 3 tygodnie na realizację, montaż. Wszystko przebiegło bardzo profesjonalnie, dwa dni i kuchnia złożona.
        • Gość: m Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 19:59
          "...NIE POLECAM sklepu HIT MEBLE z siedzibą w Poznaniu na Zamenhofa. Czekam na meble już 7 tygodni. Już nawet miałam wyznaczony termin dowozu mebli, niestety mebli nie przywieźli, nawet nie raczyli zadzwonić z informacją, że mebli nie będzie. Czy komuś udało się odzyskać zaliczkę?"

Nie udało się. Czekałam ponad 2 miesiące, w końcu napisałam, że rezygnuję z zamówienia, w odpowiedzi dostałam tylko "OK".
    • Gość: anka33 Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.13, 11:15
      Czy korzystał ktoś z usług tego sklepu meblowego? Szukam obiektywnych opini...
    • Gość: gość Re: Hit Meble Poznań Pozytywnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.14, 15:59
      No co za zakłamany parszywy sklep!!!!! jak można tak traktować klientów!!!!!!!!!! zamawiasz towar, czekasz 2 razy dłużej niż pierwotnie Ci obiecano, a teraz jak chcesz zrezygnować (bo ile można spać na podłodze) to nawet swoich pieniędzy nie możesz odzyskać.... NIE ZAMAWIAJCIE u nich bo i tak towaru nie zobaczycie, stracicie cza, pieniądze, nerwy!!! osoby tam zatrudnione są niekompetentne, jeśli zdarzy im się odebrać telefon 1 na 20 wykonanych przez Ciebie to kłamią, co tydzień obiecują że towar będzie. Mogą sobie tą gatkę nagrać bo i tak za każdym razem słyszy się to samo.... Jak to jest że jeszcze nie splajtowali.... żerują na ludziach którzy z braku doświadczenia w zakupach tego typu dają się naciągnąć a po kolejnych próbach odzyskania pieniędzy rezygnują z zaliczki. no właśnie... Pół biedy jak się tylko zaliczkę wpłaci bo jak zapłaci z góry za całość to juz naprawdę współczuję. PRZESTRZEGAM przed zakupami w kit meble!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka