yaropn 25.05.12, 09:51 SUPEREK!!! Szkoda tylko że nie mógł Sąd nałożyć kary na WL. Dziwie sie Lechowi że nadal z nimi współpracują. Już dawno powinni z nimi zerwać wszelką współprace. Bez dofinansowania szybko by to towarzystwo się rozpadło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" 25.05.12, 10:13 Czy ktoś zna przypadek, żeby GW przegrała w polskich "rozgrzanych" sądach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tartuffe Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.12, 12:51 Może mają rację skoro wygrywają? Czy jednak spisek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsuranni a co to ma do rzeczy? IP: *.man.poznan.pl 25.05.12, 13:42 w sprawie, w której sąd potwierdził jedynie ewidentną rację jednej ze stron??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk_poz to by wygrała KAŻDA gazeta IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 15:53 1) prezes Wiary Lecha mówi publicznie, że współpracują z klubem w kwestii ochrony... 2) prezes Wiary Lecha pisze pismo do sądu poręczające za jednego zatrzymanego przestępcę, że jest społecznym ochroniarzem na stadionie potem parę miesięcy później Wyborcza powtarza to w artykule i wtedy Wiara Lecha podnosi krzyk, że to nieprawda (!) nic, tylko przytoczyć wcześniejszą wypowiedź (1), poprosić sąd o kopię pisma poręczającego (2) - i wygrać. Wiara Lecha podniosła krzyk nie dlatego, że miała rację (bo nie miała - jak można twierdzić, że jest inaczej, niż się wcześniej samemu powiedziało?!) - ale dlatego, że Wyborcza im sie nie podobała z INNYCH powodów - i szukali pretekstu, żeby się poszturchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: 178.73.49.* 25.05.12, 10:35 Wyp...ć z Polski to możesz ty i tobie podobni. Dobrze, że przynajmniej w sądzie ktoś jeszcze myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Bo gasić krytykę może tyko "Gazeta" 25.05.12, 13:07 Takie tam ich układy... Pożyjemy to się kiedyś skończy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk_poz żadne układy - Wiara Lecha się sama podłożyła IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 15:57 jak można twierdzić, że "Wyborcza" skłamała w artykule, skoro parę miesięcy wcześniej Wiara Lecha mówiła TO SAMO - oraz wysyłała oficjalne pisma do sądu objaśniające rolę pewnych osób, jako "ochroniarzy" na meczach. Gazeta Wielkopolska tylko o tym wspomniała. Jakby ludzie z Wiary Lecha najpierw sprawdzili, co sami mówili parę miesięcy wcześniej, to by nie robili takiej histerii - i nie szli by do sądu, po pewną przegraną..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGGG Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 14:06 Skandal !! Polska to nie państwo prawa !! Powinien na dożywocie iść za swój czyn !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Ming Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: 178.73.49.* 25.05.12, 10:35 O, następny mocny w gębie. I w kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 10:45 Jaką waszą tradycję? Że kibol stoi ponad prawem i może zrobić wszystko uzasadniając to "emocjami sportowymi"? Jeśli chcielibyście być szanowani - sami usunęlibyście ze swoich szeregów bandytów i innych przestępców - a nie bronili "kolegów" niezależnie od tego, czy to ma sens, czy nie. Piłka nożna to taka sama dyscyplina sportowa jak dziesiątki innych - tylko wspierana przez polityków dla zebrania większej ilości głosów (casus stadion - reelekcja Grobelnego na przykład). Kibole widząc poparcie niektórych polityków uważają się za jeszcze świętsze święte krowy - i niszczą ten sport, niszczą jego wizerunek, niszczą własne kluby - bo odstraszają od nich normalnych fanów piłki. Zacznij myśleć - to może przestaniesz opluwać wszystkich, którzy to zauważają. No chyba, że to właśnie o t chodzi, żeby niektórzy byli "równiejsi". Bo to lek na ich życiową frustrację. Ale to nie wygląda dobrze. A już na pewno nie jest to zachowanie męskie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teclaw Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: 91.212.2.* 25.05.12, 11:58 > Jaką waszą tradycję? Że kibol stoi ponad prawem i może zrobić wszystko uzasadni > ając to "emocjami sportowymi"? Zauważ że odniosłem się negatywnie do KIBOLI. Mówiąc o ataku GW na tradycje miałem na myśli nasza polską tradycję -np. tradycyjną rodzinę czy atak na słuszność (!) 1. Komunii Świętej czy ataki (podważanie działań) polskich bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swistak Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.subscribers.sferia.net 25.05.12, 12:21 ty jeszcze tutaj! Przygłupów w Polsce pod dostatkiem. Uwolnij nas od nich Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teclaw Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: 91.212.2.* 25.05.12, 12:28 > ty jeszcze tutaj! > Przygłupów w Polsce pod dostatkiem. Uwolnij nas od nich Panie. Sposób w jaki wypowiadasz się o innych uzytkownikach forum jednoznacznie ciebie identyfikuje - żal mi ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: 217.156.210.* 25.05.12, 13:22 Ze sie wyraze w znienawidzonym przez Ciebie obcym jezyku: was hat bitte das Lebkuchen mit der Windmuehle zu tun? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big.titts.girl Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 10:45 "SUPEREK" LOL "SUPEREK" LOL "SUPEREK" LOL "SUPEREK" LOL "SUPEREK" LOL "SUPEREK" LOL Superek, jesteś frajerek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igot5onit Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 10:46 Piotrek nie pisał? Co się stało? Utknął w korku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tartuffe Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.ip.netia.com.pl 25.05.12, 13:01 Znaleźliście sobie wroga w Żytnickim, bo jako jeden z niewielu nie boi się o was pisać. Inni dziennikarze podkulają ogony. Jesteście jak gomułkowska tłuszcza w nagonce, na dodatek poszliście do sądu i przerżnęliście z kretesem. I nie byłoby w tym nic dziwnego, ludzie słabi, sterowalni byli, są i zawsze będą. Śmieszne jest jedynie to, że uważacie się za prześladowanych, i - co już zupełnie kuriozalne - za odważnych :) Tymczasem to Żytnicki jest przy was wzorem odwagi. On jest sam przeciwko setkom was, pewnie nie ćwiczy jak wielu z was na siłowni, a mimo to nie pęka! Daje odpór tępemu motłochowi sterowanemu przez kilku karków i cwaniaków od kiełbasy. Aha, żeby uprzedzić oskarżenia, to oczywiście ja jestem Żytnicki, a właściwie to sam Michnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
andpel Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" 25.05.12, 13:06 Gość portalu: tartuffe napisał(a): > Znaleźliście sobie wroga w Żytnickim, bo jako jeden z niewielu nie boi się o wa > s pisać. Inni dziennikarze podkulają ogony. Jesteście jak gomułkowska tłuszcza > w nagonce, na dodatek poszliście do sądu i przerżnęliście z kretesem. > > I nie byłoby w tym nic dziwnego, ludzie słabi, sterowalni byli, są i zawsze będ > ą. Śmieszne jest jedynie to, że uważacie się za prześladowanych, i - co już zup > ełnie kuriozalne - za odważnych :) > > Tymczasem to Żytnicki jest przy was wzorem odwagi. On jest sam przeciwko setkom > was, pewnie nie ćwiczy jak wielu z was na siłowni, a mimo to nie pęka! Daje od > pór tępemu motłochowi sterowanemu przez kilku karków i cwaniaków od kiełbasy. Pięknie napisane! Całkowicie celna diagnoza! Niestety nikt z tych kibolskich lemingów pewnie tego nie zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko GWno prawda IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 16:20 GWno prawda, że Żytnicki jest sam za nim stoi Donek, Policja i sądy których nie stać na obiektywizm bo mogą ich obsmarować bo w rzetelne dziennikarstwo chyba już nikt nie wierzy nawet ty. (Przypominam sprawę kiboli na turnieju, gdzie Zytnicki wypisywał kłastwa podesłane mu i nie chciał sprawdzić wiadomości bo mu pasowały do układanki). Na stadionie są setki policjantów, na stadionie na którym największym przestępstwem są oplucia, a poza nim okrada się samochody. Teraz też okazało się że kłamstwo Zytnickiego jest więcej warte niż prawda kiboli. Sprawa jest prosta był czy nie był? Taki kraj cieszcie się kibole bo juz wkrótce wasze stowarzyszenia będa zdelegalizowane, a przed stadionami jak ktoś napisał będą wozy opancerzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.icpnet.pl 25.05.12, 10:46 ale to tylko twoja opinia. uważasz, że masz prawo kazać komuś wynosić się z Polski? a kim ty jesteś? Bogiem? śmieszne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teclaw Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: 91.212.2.* 25.05.12, 11:56 W rzeczy samej, zgadzam się "w...lać" jest jest zbyt daleko zwulgaryzowaną interpretacją pewnej myśli o środowisku plującym i oczerniającym Polskę i Polaków. Natomiast samej myśli przewodniej nie czepaiłbym się - czy w Polsce są potrzebni ludzie działający na szkode Jej j jej mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swistak Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.subscribers.sferia.net 25.05.12, 12:19 zdecydowanie sie zgadzam. Polsce najbardziej szkodza idioci i przygłupy w rodzaju tecława. Mógłbyś zatem się gdzieś wy...ic. Mozliwie na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą" IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.12, 10:47 le Ming przetrzyj okulary bo się spociły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nejgerin może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: *.pkobp.pl 25.05.12, 10:54 Coś wam tam "opada" co miesiąc. Może ludzie mają już dość tych dyrdymałów pisanych przez Kąckiego i Żytnickiego itp? Do głąbów którzy piszą o WL negatywy- jeśli nie macie pojęcia czym Stowarzyszenie się zajmuje, to się nie udzielajcie. Nieobecni nie mają racji- wbijcie sobie to do swoich tępych głów raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teclaw Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: 91.212.2.* 25.05.12, 12:13 Wiara Lecha to silnie polska zorganizowana grupa - Jedność (tym samym siła) wśród Polaków zawsze będzie solą w oku dla środowiska wyborczej. Moim zdaniem rodzice mają ogromny wpływ na swoje dzieci (ich harakter, mentalność, WARTOŚĆI itd) Zobaczcie kim byli rodzice głównych redaktorów GW - wówczas przestaniecie się dziwić dlaczego GW jest tak niechetna temu co najlepsze w Polsce i polakach. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? 25.05.12, 12:21 patrzac na twoj post twoi rodzice byli analfabetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teclaw Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: 91.212.2.* 25.05.12, 12:24 Wy antypolsko nastawieni obywatele Polski wytykacie innym że sa wulgarni w wypowiedziach na forum a sami jesteście pod tym względem jeszzce gorsi.... ja nie atakuję twoich rodziców więc ty nie obrażaj moich... A co do rodziców redaktorów GW to mam prawo nazywać rzeczy po imieniu - np. ojciec Adama Michnika został skazany przez polski sąd za zdradę stanu (!) - mogę więc zdrajcę nazywac zdrajcą. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? 25.05.12, 12:33 1.antypolsko? nie, antyburacko. 2.ja ci to wytykalem? nie generalizuj. ja jeno zauwazylem ze twoja mysl przewodnia w pewien sposob koresponduje z twoja ortografia... Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? 25.05.12, 13:34 Koresponduje ? To chyba dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcykcykhopsiup Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: 2.24.246.* 25.05.12, 15:36 to zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGGGGG Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 14:15 "1.antypolsko? nie, antyburacko. 2.ja ci to wytykalem? nie generalizuj. ja jeno zauwazylem ze twoja mysl przewodnia w pewien sposob koresponduje z twoja ortografia..." O zgrozo twoja ortografia jest na poziomie podstawówki ? zauważyłem !! myśl !! wytykałem !! sposób !! anty buractwo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcykcykhopsiup Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: 2.24.246.* 25.05.12, 15:39 aha. jestem pod wrazeniem. serioznie pomine milczeniem nawet "anty buractwo" i dwa wykrzykniki po spacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGGGGGG Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 14:13 "patrzac na twoj post twoi rodzice byli analfabetami." patrzac ?? a może patrząc twoj ?? a może twój ? Oczerniać kogoś to łatwo a sam nie jesteś lepszy !! Tacy jak ty niszczą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumcykcykhopsiup Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? IP: 2.24.246.* 25.05.12, 15:41 tacy jak ja nie maja zainstalowanej polskiej czcionki na komputerze, gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: może GW pochwali się wynikami sprzedaży?? 25.05.12, 12:23 a co ma piernik do wiatraka? (naklad, i fragment o nieobecnych- gdzie? w sadzie?) Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą Wybo... 25.05.12, 10:54 zeby naruszyc dobre imie, to najprzod trzeba je miec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Aby naruszyć dobre imię, IP: *.komster.pl 25.05.12, 11:03 to trzeba je posiadać wpierw. Proste jak konstrukcja cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Nie będzie kibol pluł nam w twarz... IP: *.wagrowiec.vectranet.pl 25.05.12, 11:23 Bardzo dobrze, że to są jeszcze dziennikarze nie obawiający się pisać o szemranych sprawkach na pograniczu piłki, biznesu i kryminału! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pociesznybigos Pilne niczym katastrofa smoleńska IP: *.bg.am.poznan.pl 25.05.12, 11:55 niczym katastrofa pod Szczekocinami, niczym zawalenie się hali targowej na Śląsku. Śmierć papieża, koniec II wojny światowej, wybuch w Czarnobylu to przy wygranej z Wiarą Lecha jakieś pudelkowe niusy. Niesamowicie silne musi być to stowarzyszenie skoro tak chełpisz się jakimś marnym wyrokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Podobno dyrektor ZOO ma umowę z małpami 25.05.12, 13:55 na porządek w zoologu. Jak osły za głośno kwikną, to małpy je oplują. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą Wybo... 25.05.12, 14:07 Dobre imię "Wiary lecha" ? To chyba żart? PO pierwsze to nie kibice Lecha, ale kibole, ktrych jedyną sztuką i "zasługą" jest opluwanie rodzin z małymi dziećmi. Porządny poznański kibic nie chce mieć nic współnego z łobuzami z "Wiary Lecha". Odpowiedz Link Zgłoś
egami Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą Wy 25.05.12, 14:58 Gdybyś choć trochę się zainteresował/a czym zajmuje się owe stowarzyszenie to nie pisał/a byś takich bzdur. Kto wie, może kiedyś i Twoje dziecko skorzysta z ich pomocy lub zbiórki, którą będą organizować. Te "łobuzy" jak ich nazwałaś, pomagały i pomagają bezinteresownie wielu dzieciakom, no ale skąd Ty to możesz wiedzieć, w tej gazetce o tym nie przeczytasz... P.S. Skoro porządny kibic nie chce mieć z nimi nic wspólnego, ciekawe skąd 40.000 fanów ich profilu na Facebooku ? Pewnie same łobuzy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allen Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą Wy IP: 217.96.35.* 25.05.12, 15:43 Nigdy w życiu nie chcę by Wiara Lecha miała coś wspólnego z moimi dziećmi. Jeśli będą przychodzić czy cokolwiek organizować w szkole, moje dziecko w tym uczestniczyć nie będzie. Cholerni sekciarze, którzy kryją swoje szemrane sprawki za "pomocą dzieciom"... Wolne żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xxx Re: "Wiara Lecha" przegrała w sądzie z "Gazetą Wy IP: *.centertel.pl 25.05.12, 16:22 Byłem niedawno na meczu. Więcej nie pójdę. Ktoś w imieniu klubu powitał kiboli lecha. Kibol to obelga. Źle się poczułem. Trzeba podnieść ceny biletów tak wysoko aby kiboli nie było stać na chdzenie na mecze! Odpowiedz Link Zgłoś