Gość: Piotrek/////// IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 22:45 Hej,czy możecie mi wyjasnić o co chodzi z tą Wiechtą?Obiło mi się cos o uszy ale nie moge nigdzie znaleźć żadnych szczegółów.Dzięki z góry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buuc Re: Wiechta IP: 62.244.148.* 30.06.04, 19:10 jak juz to Wechta..... normalna firma deweloperska, choc moze nie taka normalna, bo duzo buduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek/////// Re: Wiechta IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 19:36 No tak wiem,ze to developer.Ale obiło mi sie o uszy,że mają zbudować jakiś apartamentowiec w czerwcu.Wie ktos może cos o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny_dupek Re: Wiechta IP: *.crowley.pl 01.07.04, 01:12 Planów mają sporo - kamienica przy 27 grudnia, hotel na rogu Dąbrowskiego i Rooosevelta, wysoki apartamentowiec przy Powstańców Wielkopolskich i jeszcze sporo innych. Ale kiedy i co, to jeszcze nie wiadomo. Na razie budują Osiedle Nad Wartą. Aha, ich strona to www.wechta.pl - ale od paru miesięcy jest u/c :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek//////// Re: Wiechta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:16 Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś