Dodaj do ulubionych

Samobójstwo na torach

29.06.04, 15:07
Właśnie dostałam sms-a od kumpla, który tkwi w Intercity na trasie Poznań -
Warszawa. Samobójca rzucił się pod koła pociągu tuż za Koninem. Pociąg ma
prawie dwie godziny spóźnienia i nadal stoi, więc jeśli ktoś się wybiera
teraz do Warszawy, niech sprawdzi na dworcu, jak z odjazdami.
Obserwuj wątek
    • mikolajwydra Re: Samobójstwo na torach 29.06.04, 15:56
      the_dzidka napisała:

> Właśnie dostałam sms-a od kumpla, który tkwi w Intercity na trasie Poznań -
      > Warszawa. Samobójca rzucił się pod koła pociągu tuż za Koninem. Pociąg ma
      > prawie dwie godziny spóźnienia i nadal stoi, więc jeśli ktoś się wybiera
      > teraz do Warszawy, niech sprawdzi na dworcu, jak z odjazdami.
      >

Nie dobrze... :-/
    • Gość: Sasza Re: Samobójstwo na torach IP: 150.254.69.* 29.06.04, 17:54
      Tydzien lub dwa temu na mojej liniina Wrocla, w przeciagu 24 godzin rzucily sie dwie osoby - mlody mezczyzna na Debcu i kobieta pod Czempiniem. W zlych czasach zyjemy jesli tyle osob wybiera smierc.

Sasza
      • Gość: XXL Re: Samobójstwo na torach IP: *.echostar.pl 29.06.04, 21:50
        Jakaś plaga czy pogoda taka. :-(((
        Znajomy ze Śląska dzwonił, że mąż jednej pracownicy też dzisiaj
        rzucił się pod pociąg.
        • Gość: El Comendante Re: Samobójstwo na torach IP: 62.233.186.* 08.07.04, 12:20
          Zgadzam się. To jest skrajny egoizm, kutasy powinny się w piekle smażyć - niech
          się wieszają - to jest równie skuteczna metoda i nie angażuje tylu ludzi.
      • Gość: remik Re: Samobójstwo na torach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 09:56
        Rozumiem, ze wiele osob wybiera smierc w tych czasach, ale blagam niech sobie
        znajda inny sposob unicestwienia !!! Niech nie wciagaja w ten obrzed osob
        trzecich !! Mysle tu o pasazerach, ktorzy godzinami czekaja na szlaku kolejowym
        na prokurature, universum, policje, dochodzeniowca, technika itp itd, ale przed
        wszystkim o MASZYNISTACH, ktorzy sa egzekutorami!! Wyobrazcie sobie ich
        rodziny, gdy ojciec wchodzi do domu i mowi "zabilem dzis mlodego chlopaka i
        dziewczyne"... Blagam, skaczcie sobie z okien, czadzcie sie w garazach,
        przeginajcie z nasennymi, tnijcie zylki, ale WARA od pociagow !!

remik

p.s. W kabinach niektorych lokomotyw rysuje sie kolejne kreseczki, swego czasu
        jednego z maszynistow-rekordzistow ochrzczono przydomkiem "oczko". Dzis juz to
        pewnie nieaktualne ;>>>
        • Gość: Wiem Wiem coś o tym... IP: 195.136.112.* 09.07.04, 16:58
          ... bo właśnie w okolicach Konina, przy tej trasie kolejowej, mam rodzinę. Na
          odcinku kilometra potrafiłbym wskazać kilka miejsc z różnych samobójstw i
          wypadków, które się tam zdarzyły. To jest po prostu horror! Przez lata
          uzbierało się tego mnóstwo, ludzie z okolicy co jakiś czas mieli tragedię pod
          oknami. Ale ciekawa rzecz: teraz zdarza się to jednak coraz rzadziej. Najgorzej
          było w latach 60-tych i 70-tych, wtedy ciągle coś się tam działo.
        • Gość: tur Re: Samobójstwo na torach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:04
          remik nie narzekaj. pomyśl tylko o kierowcach samobójcach.
          Oni najczęsciej wciągają jeszcze innych w swoją podróż w zaświaty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka