28.08.12, 16:38
"Na ulicę Żeromskiego powinien być nieograniczony wjazd samochodów w godzinach handlu, tak, aby klient mógł bez problemu podjechać do sklepu – po wprowadzeniu zakazu ubyło 20-30 procent klientów"

wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/ulica-zeromskiego-umiera,1,5229563,region-wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: radca Możemy Radomiowi wypożyczyć Włodka N.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 16:52
      Włodek zrobi im same deptaki i ścieżki rowerowe to im rozkwitnie centrum!

Tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,67,138465501,138492840,Czym_skutkuje_deptak_w_Poznaniu_Polwiejska.html?wv.x=2
      pisałem o dokładnie takim samym problemie w Poznaniu. Tylko do tych sekciarzy nawet to nie dociera.
      • Gość: Georg Sommer Re: Możemy Radomiowi wypożyczyć Włodka N.! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.08.12, 16:59
        Zostaw Wlodka w spokoju i na swoich smieciach.. !! Zabytek klas Nuuuuuuuuuull wpisany do rejestru UNESCO... !! :-))
    • Gość: Georg Sommer Re: Deptaki IP: *.pools.arcor-ip.net 28.08.12, 16:52
      Nie tylko w POznaniu jest SYF....,w Radomiu POdobnie...!! Do kazdego milimetra zdjecia mozna sie przy........ !! Ot POlnische Wirtschaft... !! Buhahaha
    • jarka63 Re: Deptaki 28.08.12, 17:15
      Jak tak dalej pójdzie, to sklepy będą musiały poszerzać drzwi, bo już wkrótce klienci zapragną podjeżdżać do samej lady.
      • Gość: BIMOTA Re: Deptaki IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.12, 20:07
        Wystarczy zrobic okienko :P
        • jarka63 Re: Deptaki 28.08.12, 21:31
          Buty - owszem, zmierzysz przez okienko, ale np. spodnie?
          • bimota Re: Deptaki 29.08.12, 00:30
            A po wjechaniu do sklepu juz bedzie mozna...?
            • jarka63 Re: Deptaki 29.08.12, 10:59
              W samochodzie :)
    • Gość: RAUBER Re: Deptaki IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.12, 11:00
      no i w tekście jest odpowiedź ci do źródeł problemu

Niska siła nabywcza i wysokie czynsze, brak samochodów w tym miejscu to oczywisty czynnik pozytywny. Jeżeli ktoś mi pisze brednie że nawet Mc_D. się tam nie lokuje to tylko dobrze świadczy o miejscu. Do Mc_D. jeździ się samochodem, kupuje z okienka i wpieprza chemię w samochodzie.

Ostatni raz stołowałem się w czymś takim jakieś dwa lata temu ma krajowej siódemce w okolicach Radomia w przybliżeniu. Odchorowywałem to dwie doby, byłem uziemiony a miałem od cholery jeżdżenia.
      • bimota Re: Deptaki 29.08.12, 13:20
        Wysokie czynsze odstraszaja klientow ? A galeriom nie przeszkadza "niska sila nabywcza" ?

Do Mc_D. jeździ się samochodem, kupuj
        > e z okienka i wpieprza chemię w samochodzie.

No wlasnie... kupuja...O to chyba chodzi w handlu...
        • Gość: RAUBER Re: Deptaki IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.12, 14:16
          uciekasz od tematu deptaków

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka