Dodaj do ulubionych

Uczelnia powołała anioła do opieki nad studentami

26.11.12, 09:51
"Dorośli" ludzie... Zaradni życiowo. Potrafiący się odnaleźć. A potem po 5 latach niczego, po rozmowie o pracę mają: nic. Bo okazuje się, że w prawdziwym życiu anioły nie istnieją. A po 5 latach życia w matriksie gdzie wszyscy się niedojdą opiekują przychodzi zderzenie z rzeczywistością, bolesne jak diabli dla takich ofiar.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek To wina rządu IP: 95.108.81.* 26.11.12, 11:08
      Zamiast budować centra handlowe, powinien zadbać by każdy absolwent miał takiego anioła także po skończeniu studiów.
    • olala_lala Uczelnia powołała anioła do opieki nad studentami 26.11.12, 19:36
      Moim zdaniem instytucja zupełnie nie potrzebna,w większości dziekanatów, zwłaszcza prywatnych pracują młode osoby,których naprawdę głównym zadaniem nie jest odstraszanie studentów :)
      Co do Pani Anioł - skorzystałam z rady, w sumie trochę się zawiodłam, Anioł na moje pytanie odpowiedział bardzo szybko,co nie znaczy dobrze- kierując mnie ze swoją sprawą do złej osoby !
      Radzę Pani Anioł zajrzeć do regulaminu, a swoje Panie z dziekanatu pozdrawiam- bo to one załatwiły moją sprawę jak należy .

• Gość: autor Re: Uczelnia powołała anioła do opieki nad studen IP: *.wtvk.pl 27.11.12, 18:17
        gdzie jak gdzie, ale z tych uczelni na których studiowałem dziekanat wsnhid jest najlepszy :)
      • Gość: student Re: Uczelnia powołała anioła do opieki nad studen IP: *.icpnet.pl 29.11.12, 00:01
        Jestem studentem WSNHiD na I roku SUM. Link o aniele ktoś wrzucił na nasze forum...
        Dla mnie ten cały anioł to taka trochę ściema. Laska i tak biega ze wszystkimi pytaniami do Dziekanatu... sam byłem świadkiem!! Dlaczego któraś z tych babek nie jest na tym stanowisku, tylko laska (chyba) pracująca w marketingu?? Myśli, że pomaga, a wręcz szkodzi!!! Napisała za mojego kumpla podanie hehe :P.... masakra!!!!
        A potem kończą ludzie studia i nie potrafią napisać najprostszego podania....
        Pozdrawiam!!
    • zuzia197 Uczelnia powołała anioła do opieki nad studentami 28.11.12, 22:04
      Jaki chłód? Chyba nie w dziekanacie WSNHiD. Byłam kiedyś w dziekanacie na odpracowaniu. Trafiłam akurat na dość gorący okres i widziałam ile one mają tam pracy, ile odbierają telefonów. Nie wiem skąd one mają tyle anielskiej cierpliwości, ale wiem jedno. Gdyby nie one to nie byłoby mnie na tej uczelni. Każdemu życzę takiego dziekanatu!
    • maxx133 Uczelnia powołała anioła do opieki nad studentami 28.11.12, 22:10
      Powiem jedno. Magistra mam tylko dzięki dziewczynom z dziekanatu. Byłem cięzkim studentem. Czasem dostawałem od nich op..., szczególnie od jednej ;) Ale tylko dzięki temu skończyłem studia!! Dzięki :)))
      Anioł? hmm, jak dla mnie to troche przedszkolem zalatuje :PP
      • Gość: Piotr Re: Uczelnia powołała anioła do opieki nad studen IP: *.icpnet.pl 28.11.12, 22:16
        Życzę każdemu tak chłodnego dziekanatu :P
        Komuś chyba coś się pomieszało :) niby jedna anielica, załatwi wszystko? to może jeszcze zlikwidujcie dziekanaty ? :P
    • Gość: Gość Re: Uczelnia powołała anioła do opieki nad studen IP: 95.108.122.* 28.11.12, 22:14
      I tak się produkuje niezaradne życiowe sieroty, które potem z tytułem magistra zasilą rzesze bezrobotnych, bo niczego nie będą potrafiły zrobic same...
    • sezyfiel Uczelnia powołała anioła do opieki nad studentami 29.11.12, 09:41
      Zastanawiam się kto pisał te komentarze powyżej, bo nie jest to na pewno dojrzała osoba, tylko jakiś forumowy troll. Osobiście nie raz skorzystałam z pomocy Anioła, pomagała mi pisać podanie. POMAGAŁA - co nie oznacza że pisała za mnie, pokazywała mi jak mam je pisać i doradzała. Dlatego nie sądzę bym nie potrafiła zrobić tego po raz drugi. I rzeczywiście, panie z dziekanatu są wspaniałe ale niekiedy po prostu zbyt zalatane by zająć się taką błachostką jak choćby znalezienie odpowiedniej sali zajęć, ustalenie terminu jakiegoś wydarzenia(aktualnie organizuje z pomocą Anioła zbiórkę żywności na rzecz Fundacji) i innych drobnych spraw dla których na pewno nie chciałby się wam stać w kolejkach do dziekanatu.
      Co do tego iż dziewczyna jest z marketingu...jakie to ma znaczenie? To idealne stanowisko, funkcjonuje na tej uczelni od jakiegoś czasu, ma doświadczenie w wypełnianiu papierkowych spraw i organizowaniu eventów a przede wszystkim MA KONTAKT Z LUDŹMI i świetne podejście. Jest charyzmatyczna i stonowana. I pamiętajmy, nawet jeśli popełniła jakiś błąd to jest to człowiek, który pełni funkcje anioła a nie jakaś ponad naturalna istota, która wszędzie świeci ideałem..

Osobom powyżej radzę się zastanowić zanim cokolwiek napiszą, bo widzę tu jedynie stek bzdur i bezsensowne argumenty na poziomie właśnie tego przedszkola, o jakim wspominała jedna z osób.
    • Gość: gość Re: Uczelnia powołała anioła do opieki nad studen IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.12, 20:28
      Spotkanie otwarte z Poseł Beatą Kempą
      Poniedziałek o 19:00
      Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu w mieście Poznan,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka