Dodaj do ulubionych

"Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szkoł...

14.03.13, 16:31
"Ludzie trzeba zrobić tak jak robiliśmy podczas ACTA- musimy wyjechać na autostradę i zaraz będzie chciał rozmawiać", "przedsiębiorca, który <już> od września 2012 r. prowadzi Ośrodek Szkolenia Kierowców w Poznaniu", notabene "absolwent uniwersytetu im. A. Mickiewicza <gdzie> nauczono go poszanowania prawa". Na podstawie powyższych wypowiedzi, publikowanych na różnych forach przez p. Radosława L., można łatwo sobie wyobrazić kim jest, kim chciałby być i kim nigdy nie będzie, choć nie wiadomo jak wygląda i gdzie mieszka.
Obserwuj wątek
    • szmecierecie Dziwny ten facebook, zupełnie jak gmail 14.03.13, 17:07
      Dziwnie wygląda zrzut ekranu z facebook. Zupełnie przypomina gmail i jego interfejs.

... ech dziennikarzyny.
      • good_vibrations Re: Dziwny ten facebook, zupełnie jak gmail 14.03.13, 18:22
        Incepcja. To jest zrzut z facebooka, na którym ta pani umieściła zrzut z Gmaila.
        • johanna_haase Oto pan Litwin 14.03.13, 18:25
          www.sm.poznan.pl/mim/straz/pictures/radoslaw-litwin,pic1,1002,41821,51854,show2.jpg
          To ten krwiodawca. Może postanowił inne płyny ustrojowe też rozdawać.
          • Gość: sdasda wygląda na czereśniaka ze wsi IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 18:58
            nic dziwnego że sadzi takimi czereśniackimi tekstami
            • Gość: juzef Re: wygląda na czereśniaka ze wsi IP: *.42.1.130.alfanet24.pl 14.03.13, 19:23
              Czereśniaki lubią czereśnie :) Hehehehe
          • Gość: SWiAToWA Re: Oto pan Litwin IP: *.pool.mediaWays.net 14.03.13, 21:15
            Nigdy nie bede w Poznaniu, wiec mam szczescie nie spotkac tego Litwina. Radoslawa Litwina.
      • organizator_org.domow_inc Re: Dziwny ten facebook, zupełnie jak gmail 15.03.13, 10:14
        szmecierecie napisał:

> Dziwnie wygląda zrzut ekranu z facebook. Zupełnie przypomina gmail i jego inter
        > fejs.
        >
        > ... ech dziennikarzyny.
        >
        ----wczoraj na Fb. zapytałem Głos Wlkp. kto orzekł że te reklamy są szpetne..! i podlegają egzekucji zmiany czy likwidacji. Kto upoważnił i w czyim imieniu występuje oburzona Pani ze Stowarzyszenia. Organizm miasta to system naczyń połączonych, różnych interesów, nie wolno więc konfliktować pracodawców z mieszkańcami, czy użytkownikami ulicy..dzielnicy.
        • Gość: Kasia Blum Re: Dziwny ten facebook, zupełnie jak gmail IP: *.szczecin.mm.pl 15.03.13, 10:45
          Pani ze Stowarzyszenia jedynie zapytała, czy firmy reklamujące się na tych blachach uzyskały stosowne pozwolenia... Pytania zadała w imieniu tego stowarzyszenia. Mogła je również zadać w swoim własnym imieniu - prawo tego nie zabrania, jak również nie zabrania stwierdzenia, że owe reklamy są szpetne (do tego nie potrzeba certyfikatów i zaświadczeń)....
          Zaś pracodawca(?), Radek Litwin, sam się skutecznie skonfliktował, dając przykład skrajnego chamstwa.
          • organizator_org.domow_inc Re: Dziwny ten facebook, zupełnie jak gmail 15.03.13, 19:41
            Gość portalu: Kasia Blum napisał(a):

> Pani ze Stowarzyszenia jedynie zapytała, czy firmy reklamujące się na tych blac
            > hach uzyskały stosowne pozwolenia... Pytania zadała w imieniu tego stowarzyszen
            > ia. ....................................niech się Pani zastanowi co Pani pisze, nie mamy stanu wojennego, (pewnie Pani nie pamięta) rola czujek robotniczo-chłopskich, przeszła do historii. To stowarzyszenie może reprezentować siebie i sobie zadawać pytania, ale nie wymuszać rozmowę.
            • Gość: Kasia Blum Re: Dziwny ten facebook, zupełnie jak gmail IP: *.szczecin.mm.pl 15.03.13, 22:05

Kto wymusza rozmowę?
              Póki co, to Radziu bardzo mocno sugerował (a nawet groził), że wie gdzie owa pani mieszka i że z nią "porozmawia"...

• Gość: autor Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szk IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 17:16
      ten pan startuje w wyborach? ciekawe jakie będzie miał poparcie społeczne. taki afront na starcie...

i jeszcze to "wyjedżmy na autostradę wtedy zaczną nas słuchać i będzie tak samo jak z acta" - człowiek po prawie? i ten numer telefonu kupiony na allegro...

może ten Pan chce żeby jego firma się lepiej googlowała jak teraz dużo ludzi będzie go szukać w wyszukiwarce ?
      • Gość: autor2 Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szk IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 17:51
        a jednak, pan właściciel firmy jest w Radzie Osiedla Rataje (osiedlerataje pl, facebook pl/rada.osiedla.rataje). czy ktoś wie jak wygląda procedura odbierania mandatu radnego? może warto napisać do Rady niech się ustosunkują ?
    • kosztorysik "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szkoł... 14.03.13, 17:25
      Normalnie strach wsiąść do samochodu tej firmy! Opóźnię się z zapłatą i jeszcze mnie pobiją!
      • sonia_siemionowna Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szk 14.03.13, 17:38
        kosztorysik napisał:

> Normalnie strach wsiąść do samochodu tej firmy! Opóźnię się z zapłatą i jeszcze
        > mnie pobiją!

Albo przelecą :P
      • Gość: radca Re: Po co nam strażnicy miejscy? IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 18:49
        Strażnik miejski i groźby karalne ?
        To chyba nie da się pogodzić z literą prawa i regulaminów.
        A gdzie zdrowy rozsądek?
        • Gość: Jarek Powinien zostać zwolniony ze straży miejskiej !!! IP: 79.139.99.* 14.03.13, 19:08
          Funkcjonariusz publiczny nie może odnosić się w ten sposób !! Złamał prawo !! Mało tego jego reklama była umieszczona w miejscu niedozwolonym !! Wykorzystał swoje stanowisko do łamania przepisów porządkowych !! Nie można się odwoływać do tego że po godzinach pracy strażnik może być chamem a w pracy udawać świętoszka !! Powinien zostać zwolniony dyscyplinarnie z tej śmiesznej pseudo pracy !
          • Gość: też ... i z Rady Osiedla Rataje !!! IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 19:09
          • Gość: don Re: Powinien zostać zwolniony ze straży miejskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 06:10
            Ta i zesłany na Syberię przeczytaj baranku jeszcze raz to co napisałeś
        • an.noyed Re: Po co nam strażnicy miejscy? 15.03.13, 02:33
          Spokojnie, właśnie udowodnił, że się nadaje, poziom chamstwa odpowiedni i intelektu nie za wysoki czyli w sam raz, a ty tu z prawem wyjeżdżasz.
    • sonia_siemionowna "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 17:37
      Ale sobie koleś zrobił reklamę, brak słów.... :P
    • Gość: Anty Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 18:18
      W wielu sprawach należałoby protestować tak jak przy ACTA.

--------
      Wycinki drzew w miastach całej Polski osiagnęły zatrważajacą ilość.
      STOP wycinaniu zdrowych drzew
      www.facebook.com/STOP.Wycinaniu.DrzewZaprotestuj.
    • good_vibrations "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 18:18
      "Myślę se: „Litwini? Jacy Litwini” – myślę. Bo nie zrozumiałem. Cały wieczór myślałem. Wreszcie mnie olśniło. Skąd Litwini wracają!? Dobrze mówię?" :)
      • Gość: asia Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 18:57
        nieee
        "Skąd wracali Litwini-Z nocnej wracali wycieczki" :D

Mickiewicz, "Kondrad Wallenrod"
        • Gość: Hahaha Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.tktelekom.pl 14.03.13, 19:17
          Nooo, błysnęłaś. Siadaj, bardzo dobry. Dnie świra chyba jednak nie widziałaś^^ Szkoda, dużo mówi o Polakach, film ten ;)
        • Gość: kasia Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.metrolink.pl 14.03.13, 19:30
          to się popisałaś wiedzą...

a cytat kolegi oczywiście z Dnia Świra... ehh, gimbusy...
          • Gość: asia Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 00:00
            ok, nie wiedziałam. nie uczę się filmów na pamięć.

Tak jestem gimbusem.Obraź ludzi w internecie - poczuj się lepiej.
            NIgdy nie wiecie, kto jest po drugiej stronie, ale komu ja będę tłumaczyć- może o tym koterski film nakręci, to zrozumiecie.

Dzień Świra widziałam. Klasyka. Ale widocznie jesteśmy z innych pokoleń, bo śmiać się potrafimy też jednak z Mickiewicza.
            Pozdrawiam serdecznie.
    • abwarts Dzięki google ja też wiem, jak wygląda pan Litwin 14.03.13, 18:19
      i szczerze mówiąc, to na jego miejscu bym się raczej nie wygłupiał...
      • good_vibrations Re: Dzięki google ja też wiem, jak wygląda pan Li 14.03.13, 18:26
        O tego gościa chodzi?
        • ppo Re: Dzięki google ja też wiem, jak wygląda pan Li 14.03.13, 18:53
          Ale gó...arz! No tak, to wyjaśnia sprawę. Najebało prądu w kitę dzieciakowi.
    • neith87 "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 18:27
      "stowarzyszenie znudzonych ekslicealistek bez matury" - a gość sam pisze jak niedouczony gimnazjalista...
      • Gość: pucek literat nie to niedoszły strażnik texasu. IP: *.proxnetwork.com 14.03.13, 18:32
        straż miejska cwaniaki od blokad, a jak karki źle zaparkują to im wozów pilnują. rozgonić towarzycho do uczciwej9 roboty.
      • Gość: ormowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 18:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • qazokm "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 18:35
      "Po pracy jest to osoba prywatna. " Co to za głupie gadanie? A policjant po pracy jest osoba prywatną? Moze chlać i rozrabiać? Jeśli takie opinie wyraża szef straży miejskiej, to znaczy, że z ta strażą trzeba zrobic porządek, panie prezydencie miasta Poznania.
    • tak.bo.tak Burak, z maleńkim krasnalkiem w majtkach.... 14.03.13, 18:38
      Tak należy okreslić tego faceta który zwraca sie tymi słowy do kobiety.
    • ppo "Tiger" ewidentnie ma problem w portkach. 14.03.13, 18:50
      Szkoda, że nie wie, jak to się rzuca w oczy. Jakiś psycholog by się przydał, albo chociaż wizyta w burdelu.
    • coppermind [...] 14.03.13, 19:00
    • zgr-edo ta urażona ma jakieś układy w GW ? 14.03.13, 19:03
      dlaczego nie podano treści jej meila do Ośrodka Szkolenia Kierowców, jaka pewność ,że nie straszyła znajomościami w GW ?
      • Gość: rotfl Chyba kpisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 19:07
        zgr-edo napisał:

> dlaczego nie podano treści jej meila do Ośrodka Szkolenia Kierowców, jaka pewno
        > ść ,że nie straszyła znajomościami w GW ?

ROTFL. Rzeczywiście, postrach straszny. Taki zastraszający mejl mógł wyglądać tak:
        "znam adres redaktora GW i nie zawaham się go użyć".

Nie bądź zgr-edo śmieszny ..... :-)
      • pini111 Re: ta urażona ma jakieś układy w GW ? 14.03.13, 19:08
        Ty masz pewnie "jakieś" układy z Tiger-em :D
      • Gość: noodle Re: ta urażona ma jakieś układy w GW ? IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 19:09
        Prosze zajrzec na facebooka, tam jest opublikowana tresc calej korespondencji. A co mi tam wrzuce linka:) postimage.org/image/bxywgteql/
        • Gość: yo Re: ta urażona ma jakieś układy w GW ? IP: *.ip.netia.com.pl 14.03.13, 19:19
          I wiem co mogło poruszyć szefa szkoły.
          Sugestia, że może nie mieć zezwolenia na reklamę :)
          Stawiam kasę, że takiego zezwolenie nie było. Dlatego taka reakcja - poza tym szybko reklama znikła.....
      • Gość: Lolka Re: ta urażona ma jakieś układy w GW ? IP: *.izacom.pl 14.03.13, 22:49
        Treść listu do OSK była opublikowana na FB i jest tam nadal postimage.org/image/bxywgteql/ Można doczytać

• Gość: triple X Re: ta urażona ma jakieś układy w GW ? IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.13, 08:56
        idiota...
      • organizator_org.domow_inc Re: ta urażona ma jakieś układy w GW ? 15.03.13, 19:46
        zgr-edo napisał:

> dlaczego nie podano treści jej meila do Ośrodka Szkolenia Kierowców, jaka pewno
        > ść ,że nie straszyła znajomościami w GW ?
        -----to stowarzyszenie jako żywo przypomina mi trójki robotniczo-chłopskie...tylko, że PRL-u już nie ma...ale potomkowie komisarzy pozostali i przemawiają w imieniu ludu....
    • Gość: zenek Czy o ten OSK Tiger chodzi? IP: 95.108.81.* 14.03.13, 19:04
      www.zumi.pl/2834263,Tiger_osrodek_szkolenia_kierowcow._Nauka__jazdy,Poznan,firma.html
      Adres by się zgadzał
      Podają tam nawet adres WWW ale chyba za dużo chętnych do odwiedzenia go jest :)
    • pini111 Ja pitole 14.03.13, 19:07
      ale pajac :D
      • Gość: M Re: Ja pitole IP: *.multi-play.net.pl 15.03.13, 11:40
        No nie? Wcale się nie dziwię, że opublikowała.
    • achu "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 19:14
      A ja proponuje zdrowo wpierdo ic panu Litwinowi...wykopać dupsko na Litwe.
    • oldboy42wawa "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 19:17
      strażniik miejski to pośrednie ogniwo pomiędzy małpą i człowiekiem
    • lokad "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 19:21
      Słuchajcie - zachowanie gościa poza komentarzem - żenada, ale... czy publikowanie prywatnej korespondencji nie jest też brakiem klasy? Chciałbym zauważyć, że list tej Pani nie jest pokazany w całości, co jest mało wiarygodne. Moim zdaniem pokrzywdzona zniżyła się do poziomu tego buca.
      • Gość: noodle Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 19:27
        Po pierwsze to chyba należy to potraktować jako korespondencję oficjalną/formalną/biznesową/służbową. a po drugie to jeszcze raz wrzucam kompletny mail owej pani postimage.org/image/bxywgteql/
        • gangut [...] 14.03.13, 20:12
      • Gość: TM Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: 79.162.133.* 14.03.13, 19:29
        - list tej pani został opublikowany - nawet wyżej w komentarzach jest
        - korespondencja nie jest prywatna - pisała jako przedstawicielka Hello Polanka do OKS Tiger i jako OSK Tiger pan odpisał
        - czy grozić komuś, napastować wypada?
        • lokad Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek 14.03.13, 19:32
          Może i macie racje.
      • Gość: zenek Re: Ale artykuł czytałeś? IP: 95.108.81.* 14.03.13, 19:29
        "No i najważniejsze: skoro w treści listu pojawiły się groźby, trudno domagać się, by taka korespondencja była chroniona"
      • Gość: Pan Talon Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.icpnet.pl 15.03.13, 13:22
        Upublicznienie listu byłoby brakiem klasy, gdyby w tym liście gościu próbował jej np. wyznać miłość, a nie ją zastraszyć.
    • Gość: łotysz Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szk IP: *.xdsl.centertel.pl 14.03.13, 19:35
      A tro się strażnik zdziwił:) Podoba mi się, że zawaidomił policje o upublicznieniu korespondencji. Tym samym przyznał sie do napisania tego listu. Chciął byc grożny a wyszło że kompletnie nie zna prwa i sam si e podłożył. Tak trzymac panie strazniku:) Inteligencja zawsze jest w cenie:)
      • Gość: op Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - szk IP: *.icpnet.pl 14.03.13, 19:48
        No, i www mu padło:

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
    • morning.calm "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 19:46
      Zbojkotować tą szkółkę i tyle.

A ten buc jest funkcjonariuszem publicznym w związku z czym, pozostaję nim po służbie tak jak każdy inny funkcjonariusz publiczny w tym kraju.
      Kawał gnoja i prymitywa. Tacy to nawet do tarcia chrzanu się nie nadają...
      • Gość: bart Re: "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - sek IP: *.icpnet.pl 15.03.13, 12:25
        Funkcjonariuszem publicznym nie jest po godzinach pracy po pierwsze to ,że jest bucem to fakt to po drugie jak również faktem jest ,że jego poziom merytoryczny jest identyczny jak Twój czyli razem spółki tarcia chrzany byście nie stworzyli.
    • Gość: Kasia Blum Re: Facet ma rację IP: *.szczecin.mm.pl 14.03.13, 19:52
      Olewanie przepisów, zaśmiecanie okolicy i groźby karalne jako sposób na prowadzenie biznesu... Normalnie z takim pojęciem, to facet ekonomicznego nobla powinien dostać
    • Gość: a0a0a0 Re: Facet ma rację IP: *.92.63.30.44.dc.cable.static.lj-kabel.net 14.03.13, 19:57
      Chyba to on pyskuje.
      Patrzac w druga strone mozna sobie wymyslec taki odpowiednik dla pana straznika:
      Nie wtykaj swojej tablicy w nie swoja ziemie.
      Moge ci pokazac (razem ze sniadaniem) jak wtykac ale i tak nic z tego bo pewnie nigdy porzadnie tego nie robiles a zapewnie i nie mialbys czym to zrobic.

Moze teraz zrozumiesz, ze tego typu maile dyskwalifikuja czlowieka a co dopiero funkcjonariusza.
    • milka_a04 "Wiem, gdzie mieszkasz i jak wyglądasz" - seksi... 14.03.13, 20:04
      Bezczelny typ i tyle, za takie groźby powinni go wylać z roboty. Mam nadzieję, że poniesie konsekwencje.
    • gangut Pajac, ale dziewczę nie lepsze 14.03.13, 20:08
      Zajęłaby się lepiej nauką gotowania albo szycia, a nie "aktywnością społeczną"...
      • Gość: Kasia Blum Re: Pajac, ale dziewczę nie lepsze IP: *.szczecin.mm.pl 14.03.13, 20:12
        Ty, też mógłbyś zająć się praniem swoich skarpetek lub czymś równie rozwijającym, a tymczasem postanowiłeś się zabawić w komentatora....
        • gangut Następna nawiedzona? Ja pie... 14.03.13, 20:14

chłopa sobie może znajdź.
          • Gość: Kasia Blum Re: Następna nawiedzona? Ja pie... IP: *.szczecin.mm.pl 14.03.13, 20:21
            Wnioskuję, że ty już sobie faceta znalazłeś - Moje gratulacje...
            • gangut Ja wiem że w tej gazecie pewne takie rzeczy 14.03.13, 20:24
              się lansuje - ale u normalnych ludzi to budzi obrzydzenie, wiesz...
              • Gość: ba Re: Ja wiem że w tej gazecie pewne takie rzeczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 20:40
                Czyli u Ciebie nie budzi, bo najwyraźniej normalny nie jesteś. Chyba, że prostackie teksty typu: "znajdź sobie chłopa" zaczęły uchodzić za normalność.

Uwielbiam internetowe chamstwo. Można się nim pławić jak w bezdennym bajorze. Wysycha momentalnie w realu, aby odżyć ewentualnie po spożyciu sporej ilości alkoholu. Jakie to nasze, bliskie, polskie...
              • Gość: Kasia Blum Re: Ja wiem że w tej gazecie pewne takie rzeczy IP: *.szczecin.mm.pl 14.03.13, 20:44
                Nie musisz się tłumaczyć, lubisz facetów i już... Mnie nic do tego, zresztą Ja też ich lubię
      • Gość: achu Re: Pajac, ale dziewczę nie lepsze IP: 109.77.123.* 14.03.13, 20:42
        glut czy jak ci tam psie : buda!!!
      • Gość: kiepski Re: Pajac, ale dziewczę nie lepsze IP: *.centertel.pl 14.03.13, 23:32
        Debil czy rznie debila?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka