nietyp Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 18:21 A ja, jako katolik czuję się obrażony, że na papieża wybrano Chu...ja-donosiciela, który karierę zawdzięcza zbrodniczej juncie wojskowej, która ma krew na rekach!!! Te informacje są potwierdzone i były dostępne w przestrzeni publicznej... Widocznie wyboru dokonano w oparciu o inne kryteria niż przyzwoitość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rks Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons IP: *.189.72.1.e-plan.pl 21.03.13, 19:18 Taki z ciebie katolik jak ze mnie lewak. Wiekszosc ludzi tu piszacych chyba nie rozumie meritum sprawy. Tu nie chodzi o nazwanie kogos ch...m, ale o obraze uczuc religijnych milionow ludzi (spokojnie was nie wliczam). Przytoczone przez anarcholi w tej konkretnej sytuacji "spieprzaj dziadu" jest zalosne. Poszukajcie wypowiedzi swojego guru Palihieny i je przytoczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mccudden Nie zwalniać Pani Dyrektor EWY !!! 21.03.13, 18:22 Nazwanie kogokolwiek "ch.jem" za jego plecami przez szefa ośrodka kultury....ale nisko upadliśmy. Rozumiem powiedzieć komuś w oczy TO SŁOWO. A takie gadki, niby między znajomymi, pewnie pisała to po kielichu, bardzo odważnie cha cha. No i ci "lewicujący księża"...lewicujących księży to już w ogóle nie rozumiem. Z założenia Ewangelii każdy ksiądz powinien być lewicowcem , jeżeli nie jest, to minął się z powołaniem chyba. Chyba, że Pani Dyrektor nosi przypinkę z Che...ale Che rozwalał także księży. Pani Dyrektor nie zwalniać. Zdaje się, że sama już jest chora z przerażenia. To znaczy, że albo powiedziała to przypadkiem (po pijaku?) i wie że palnęła głuptaka, albo nie ma za co żyć i w tej chwili rzyga ze strachu o posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
fonchol Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 18:24 słusznie pani Wójciak.Czarne tępić tak samo jak innych popaprańców Odpowiedz Link Zgłoś
wks_fanatyk Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 18:30 Cowy ludzie lewacką pizdą się tak przejmujecie?pl-pl.facebook.com/pages/Wku...a-mnie-Janusz-Palikot/297868883607259 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalna Kobieta Re: prywatna radna? IP: *.as13285.net 21.03.13, 18:30 Skoro Dudziak czuje sie obrazona prywatnie jako katoliczka, to po ch.ja przedstawia sie jako radna miasta? Bo co, bo chce zrobic kariere polityczna i zostac przy korycie kosztem Pani Wojciak? Oj jeszcze ci sie wroci ludzka krzywda, Dudziakowa, oj wroci. A teraz moje zdanie o papiezu:.............! Zaden to dla mnie autorytet, ani swiety. Zwykly facet, ktory dochrapal sie wysokiego stanowiska i ma Wladze. Ale widocznie Dudziakowa, to rajcuje. Wojciak zostaje, dosyc terroru religijnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wks_fanatyk Re: prywatna radna? 21.03.13, 18:33 No i dobrze i h... z wami wzystkimi lewackie pizdy . Nara! pl-pl.facebook.com/pages/Wku...a-mnie-Janusz-Palikot/297868883607259 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak też uważam IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 18:40 że ten cehuj, to cwana, piarowska menda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elsie Re: prywatna radna? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.13, 18:48 klesze śmiecie pyrknęło Odpowiedz Link Zgłoś
cehaem Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 18:39 >- Nie wiem, czy Ojciec Święty miał niejasną przeszłość, w ogóle mnie to nie interesuje. Slusznie. Lepiej zyc i umrzec jako kretyn, nie kwestionujacy niczego, nad niczym sie nie zastanawiajacy. Ot taki "leming". Odpowiedz Link Zgłoś
tadlucas Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 21.03.13, 18:43 Nie wiem, co gorsze: Wójciak jest chamką (to jest pewne, jest dowód na to), ale obciąża się ją jeszcze idiotyzmem. Już dzieci w przedszkolu wiedzą, że facebooka można tak skonfigurować, aby wpisywane treści były dostępne tylko dla wybranych. Skoro Wójciak dopuściła je do obrotu publicznego, widocznie tego chciała. W przeciwnym razie czyż mogłaby być głupsza niż dziecko z przedszkola? Poza tym ładne porównanie, porannakawo2: facebook Wójciak jak brudne, osz...e i o...e szalety miejskie. Brawo za celne przyrównanie, przyznam, że sam bym na to nie wpadł, ale rzeczywiście, sama prawda... Tak to jest, jak ktoś zagalopuje się w obronie z gruntu przegranej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 18:51 To stocznia padła? Niemożliwe! Przecież ojciec doktor dyrektor biznesmen Tadeusz Rydzyk zbierał pieniądze i świadectwa udziałowe NFI "na wykupienie kolebki Solidarności "... Odpowiedz Link Zgłoś
tadlucas Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 21.03.13, 18:52 Mnie natomiast poraża twoja bezkresna głupota i chamstwo podobne do chamstwa Wójciak. Rzadko bywam w kościele i nie poważam polskich hierarchow, ale nie chodzi tu o poglądy na religię, tylko o zwykła kulturę. Niestety w zapale budowania kapitalizmu i walcząc z komunizmem Wójciak zapomniała o zwykłej, przyziemnej kulturze i grzeczności. I to ma być dyrektor teatru? Ty nie jesteś lepszy. Wzywasz do delegalizacji religii? A może lepiej powiesić wszystkich ateistów? Nie chce mi się z tobą gadać, nie ma to sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 18:54 Jestem antyklerykałem i nie chcę mieć nic wspólnego z polskim katolicyzmem, ale nazwanie Papieża ch...jem jest zwykłym chamstwem i taka osoba nie powinna piastować jakichkolwiek publicznych stanowisk. Takie ordynarne zachowania szkodzą lewicy i nie mają nic wspólnego z walką o wolność wypowiedzi. Jeśli się chce by go szanowano i jego poglądy trzeba szanować innych i ich poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 19:02 cehuj, to cehuj i nic na to nie poradzisz antyklerykale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awer Antyklerykałowie nie są małostkowymi ludźmi. To są IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 19:26 ludzie wykształceni, inteligentni, rozważni itp. Dlatego są antyklerykałami bo widzą głupotę i niekonsekwencję z głoszonymi hasłami postępowania wszelkiego rodzaju księży (religiantów). Nazwanie papieża ch....m z powodu Jego dwuznacznej działalności w Argentybnie nie jest niczym nagannym, a zwłaszcza przez artystkę, autora sztuk zaangażowanych w obronie człowieka, a nie totalitarnych organizacji jakim jest Watykan. Ty, małostkowy, dość ograniczony nie jsteś antyklerykałem, najwyżej księdzem lub moherem (moher to osoba wiedziona przez proboszcza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blurpz Re: Antyklerykałowie nie są małostkowymi ludźmi. IP: *.icpnet.pl 21.03.13, 22:33 Ty za to jesteś nasiąknięty kulturą aż do cna :-) Lekcje chyba brałeś w oborze przy dojeniu krowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
berberysa Ewa Wójcik powinna być zwolniona ze stanowiska dyr 21.03.13, 19:00 Dosyć chamstwa i prostactwa. W swoim domu, gdy nikt nie słyszy jej wypowiedzi może mówic co chce. Od wszystkich wypowiadajacych sie publicznie ( dotyczy to również internetu) należy oczekiwac kultury wypowiedzi. Tym bardziej od ludzi zajmujących się kulturą i propagujących kulturę. Nie potrafi znależć słów na wyrażenie swojej opinii to sio! - pod budkę z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
v_kolumna_v Prostactwem i tępotą prawie dorównała rabinowi NY 21.03.13, 19:01 niejakiemu Mordechajowi Friedmanowi. www.youtube.com/watch?v=yXTSOEjf7Zo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Prostactwem i tępotą prawie dorównała rabinow IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 19:08 taki sam poyebany fanatyk jak i ty. niczym się nie różnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Prostactwem i tępotą prawie dorównała rabinow IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 19:10 o! krzysio poniżej pokazuje jak to się robi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Prostactwem i tępotą prawie dorównała rabinow 21.03.13, 19:58 Uśmiałem się do łez. Odlot kompletny. Nie można się na nich gniewać. To fanatycy w złym i dobrym znaczeniu. Ten jest w dobrym znaczeniu. Niebezpieczni są ci, którzy odeszli od religii.. Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 głupia kurew musi zniknąć z przestrzeni publicznej 21.03.13, 19:06 jeśli uznamy, że może dalej być dyrektorem "instytucji kulturalnej # RP", to ja mam prawo ją nazywać "kurew", "ci...", "pi..." (proszę bez wykropkowywania), skoro uznamy, że ona ma "prawo nazywać kogoś "chójem"... to dlaczego ja nie mam korzystać z uzurpowanego przez to ścierwo intelektualne "prawo"... precz z łajdactwem intelektualnym propagowanym przez agentów i agendy nad redaktora michnika... Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.ok Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 19:09 Gdybym był chamem,jak pani dyrektor TEATRU, to napisałbym, że pi..ę wybrali na to stanowisko. Ale nie jestem chamem, więc zamilczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awert Wcale nie potrzebujesz milczeć, pani Dyrektor nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 19:14 obrazi się jak Jej to powiesz. Najwyżej grzecznie zapyta dlaczego jest p...; jak piszesz.Takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander31-6 Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 26.03.13, 21:43 jozef.ok napisał: > Gdybym był chamem,jak pani dyrektor TEATRU, to napisałbym, że pi..ę wybrali na > to stanowisko. > Ale nie jestem chamem, więc zamilczę. Panie Prezydencie Grobelny ! Nie ma Pan wyjścia.... Trzeba dać nagrodę pani Wójciak ....Taka prawdziwa ku....ltura!! Odpowiedz Link Zgłoś
walekpapla Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 11.04.13, 22:24 Miły Józefie. ok. Nigdy nie nazwałbym Cię Przyjacielu chamem, Bo określenie Cham od jego wprowadzenia do użytku powszechnego wcale nie było obraźliwym epitetem. Ciebie przyjacielu nazwę prostakiem albo prymitywem. Dlaczego? Bo starasz sie udowodnić, że nie jesteś takim typem jak pani dyrektor, ale z Twej wypowiedzi wynika, że nim jesteś. Bo miałbyś ochotę to zrobić, jednak podkreślasz że tego nie zrobisz, ale pokazujesz, że masz w arsenale zupełnie podobna amunicję. Czymże więc różnisz się od pani dyrektor?Tylko płcią. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Podziękować za współpracę w teatrze 21.03.13, 19:10 Czytałem na forum, że to tw "Nana"?! . Jeśli to prawda, to widać , że skora do psucia obyczajów wulgarnym wpisem, jątrzenia w obolałej Ojczyźnie. Po cholere ma kierować teatrem i zatrówać powietrze społeczeństwu sb-ckim smrodem? W Poznaniu nie brakuje młodych, zdolnych artystów. Dać im szansę a wyniosą teatr , być może, na wyższy poziom artystyczny. Nalezy zauważyć, iz tej pani krzywdy się nie zrobi pozbawiajac jej funkcji dyr.. Będzie miała z czego dostatnio życie z resortowej kasy. Oj dostatnio!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awert Jasne, Jej podziękować i zastąpić Twym proboszczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 19:19 Tak byś z pewnością chciał. Jednak pani Wójciak jest wielką, zasłużona dla Polaków (Ciebie też) artystką. Poznań jest dumny z Niej, z wyjątkiem oczywiście Ciebie i kilku moherów namówionych przez proboszczów, bo same nie wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
colec Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 19:24 P. Ewa trochę chyba przesadziła (jak bardzo, to zależy oczywiście od osobistej wrażliwości) w ocenie nowego, już z całej siły ukochanego przez Polaków ojca świętego (o starym jakoś coraz ciszej, dziwne, czyżby już go Polacy nie kochali?). Ale była to tylko i wyłącznie ocena, do której każdy ma prawo. Nie było to ani kłamstwo, ani zniesławienie, żadne oszczerstwo wreszcie, a jedynie ocena, stwierdzenie typu "uważam, że...", do którego w wolnym kraju każdy ma prawo. Ja bym tak mocnego słowa nie użył (w tym kontekście wystarczyło, by p. Wójciak powiedziała "drań"), choćby dlatego, że wiem, iż będzie z tego awantura. Kopać się z koniem nie sensu, bo bydlę nie tylko głupie, ale i kopyta ma potężne. Tak czy inaczej, sam zainteresowany - gdyby wiedział o toczącej się wokół tej wypowiedzi awanturze - zapewne by się jedynie uśmiechnął, bo (póki co) wygląda na w miarę miłego i rozgarniętego faceta. Tak więc pani Ewo, przegięła chyba pani trochę... pałę, ale tym, którzy chcieliby Panią "zlinczować" warto zwrócić uwagę, żeby nie byli świętsi od papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzw. Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 19:49 intelektualistka rodem z PRL, i śmieszno i straszno pani Wójciak Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Gdyby powiedziala "ten ch..j z gwiazdkami co :O) 21.03.13, 19:59 wprowadzil stan wojenny", o gen. Jaruzelskim, to ci z koscielnych estetow, ktorzy teraz oburzaja sie na Wojciak, na gruncie kultury osobistej, nawet nie probowaliby wytykac jej chamstwa itd., ba cieszyliby sie z tego jak dzieci. Nie oszukujmy sie zatem, Najmilsi, ze wam o ten dobry smak glownie idzie. Wtedy, w latach 80ch chamstwo wytykaliby Wojciak czerwoni. Zatem... o ktore slowo tak naprawde chodzi? Czy o ch..ja, czy o to, ze on donosil.? A jesli skonstatujemy, ze donosil to co wtedy? Czy w takim wypadku ch..j jest wybaczalny? Bo, ze znacznie mniej razacy - to pewne. Jak dla mnie obrazliwy bylby zarzut donoszenia, ale dopuszczam, iz w kk moze byc inaczej. Osobiscie nie uzywam takiego slownictwa i w rozmowach z przyjaciolmi, ale ja jestem starej daty. Kiedys tak sie nie mowilo... Teraz najwyrazniej nie jest wskazane jedynie laczenie ch..ja z papiezem. Interesujace... Gdy wszystko odbywa sie na tzw. "gebe" udowodnienie czegokolwiek graniczy z niemozliwoscia. Uznani w swiecie znawcy przdmiotu twierdza - mniej lub bardziej wprost - ze hierarcha argentynska popierala junte Videli, oraz wspolpracowala z nia. Jakie bylo zaangazowanie obecnego papcia w te wspolprace - trudno powiedziec. Papierow, jako sie rzeklo, nie uswiadczysz. Niemniej, z racji przynaleznosci do hierarchii, otula obecnego papcia smrodek podejrzenia o wspolpracowanie z junta. No bo jak to, hierarchia wspolpracowala a on nie? Ciekawe... Innymi slowy, prawdopodobienstwo, ze wspolpracowal przylepilo sie do papcia jak g. do koszuli, i nie da sie go odlepic. Bo jesli nie wspolpracowal to czy swoja postawa wykazal byl, ze nie popiera krwawego rezymu, ktory ma na sumieniu dziesiatki tysiecy ludzi? Czy w ktoryms momencie - a wiedze o tym co sie dzieje miala hierarchia chocby od kapelanow zatrudnionych w rezymowych katowniach - czy w ktoryms momencie zdobyl sie obecny papcio na krytyke rezymu? Czy znany jest przypadek, ze potepil byl zbrodniarzy...? No wlasnie... Moralnosc jego postawy jest raczej watpliwa a wiec tym bardziej podlega ona indywidualnym ocenom. Tego smrodu nie da sie jednak zaperfumowac, badz wywietrzyc. Pomimo tego brzydkiego slowa takze popieram p. Ewę Wójciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anomaliepogodowe Re: Gdyby powiedziala "ten ch..j z gwiazdkami co IP: *.lsanca.fios.verizon.net 21.03.13, 20:59 Niektorzy wspolpracowali z rezimem, niektorzy nie. Zarzuty przeciw Bergoglio byly wystawione przez dwie osoby, (dotyczylo to uwiezienia dwoch ksiezy ktorzy zostalui wypuszczeni po torturach) zarzuty te nie byly potwierdzone, bronil Bergoglio min. lauret pokojowej nagrody Nobla, byly glosy ze ludziom ze pomagal, wiec o co chodzi? (Np. dal komu skto byl podobny do neigo swoj paszport aby ten ktos mogl opuscic Argetnyne).Po co powtarzac pomowienia? Latwo kogso obsmarowac, a do wyjasnienia to potem nie ma nikogo w Polsce. Rozumiem ze mozna nie lubic kosiciola, ale w imie cywilizacji nie powtarzajmy oskarzen ktore okazaly sie bezpodstawne! Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Re: Gdyby powiedziala "ten ch..j z gwiazdkami co 21.03.13, 21:19 Pozwol, ze przypomne fragment mojej wypowiedzi, do ktorej sie odnosisz: "Niemniej, z racji przynaleznosci do hierarchii, otula obecnego papcia smrodek podejrzenia o wspolpracowanie z junta. No bo jak to, hierarchia wspolpracowala a on nie? Ciekawe... Innymi slowy, prawdopodobienstwo, ze wspolpracowal przylepilo sie do papcia jak g. do koszuli, i nie da sie go odlepic." oraz ten fragment: "Bo jesli nie wspolpracowal to czy swoja postawa wykazal byl, ze nie popiera krwawego rezymu, ktory ma na sumieniu dziesiatki tysiecy ludzi? Czy w ktoryms momencie - a wiedze o tym co sie dzieje miala hierarchia chocby od kapelanow zatrudnionych w rezymowych katowniach - czy w ktoryms momencie zdobyl sie obecny papcio na krytyke rezymu? Czy znany jest przypadek, ze potepil byl zbrodniarzy...? No wlasnie... Moralnosc jego postawy jest raczej watpliwa a wiec tym bardziej podlega ona indywidualnym ocenom." Odpowiedz Link Zgłoś
jalat Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 21.03.13, 20:04 porannakawa02 napisał(a): > To nie było dla wszystkich. > To była wypowiedź skierowana do kilku osób. > To tak jakby w publicznym szalecie ktoś podsłuchiwał rozmowy i potem wyszedł z > kibel;ka pokrzykując, że czuje się obrażony tym co usłyszał. Bzdura! Ustawia się widoczność swoich wypowiedzi. Jeśli ktoś przejedzie na pasach człowieka, to tłumaczenie, że jest starej daty i nie umie prowadzić jest zabawne. Nie potrafi c... korzystać z medium, to niech się zamknie. Kropka! I won z posady! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 21.03.13, 20:07 a znasz tłumaczenie: To było włamanie? często się tak bronią debile od krzyża. Ja bym poszedł w tym kierunku, może debile od krzyża uwierzą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.ok Re: Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demons 30.03.13, 14:34 cilian to debil od czerwonej gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
prima_sorta Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 20:07 nie tak dawno temu pewna pani, która jest posłem na sejm i wykładowcą na wyższej uczelni na sali sejmowej powiedziała do swojego kolegi 'spierd.laj' - o ile wiem nie straciła mandatu ani stanowiska też nie tak dawno pewien pan został ukarany pracami społecznymi za wulgarne żarty z prezydenta RP, podniósł się wtedy wielki krzyk na temat wolności słowa i swobody krytykowania polityków widzę tu pewną delikatną asymetrię... poza tym gdyby za używanie wulgarnych słów nagminnie wyrzucano z pracy, bezrobocie w Polsce osiągnęłoby w krótkim czasie 100% Odpowiedz Link Zgłoś
res_republika Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 20:08 No tak. Spieprzaj dziadu jest ok, bo to Polski biedaczyna co się zapałętał w pańskie progi a ch... o papieżu to przegięcie, bo to przecież namaszczony faraon przez samego Boga Słońca RA. Pojebany kraj odurzony oparami opium. Odpowiedz Link Zgłoś
micki11 Przeciw i w obronie Ewy Wójciak - dwie demonstr... 21.03.13, 20:10 Kim jest ta Dudziakowa że rozporządza czyimś życiem ? Kto tej babie dał takie prawo ? Czy ona jest cenzorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg ta dresiara powinna jakas melina kierowac,a nie 21.03.13, 20:14 teatrem.Oplula po chamsku czlowieka,ktory zostal z zarzutow oczyszczony przez bezposrednio poszkodowanego ksiedza wtenczas.Wiec gdyby ta dresiara uzywajaca jezyka prosto z meliny miala odrobine honoru, to by zrezygnowala z posadki.Ale oczywiscie honoru nie ma.No i co taka dresiara by mogla po zatym robic jak tylko na pieniadzach podatnika zerowac potrafi?Na prace w agencji chyba za stara,chociaz wlasciwym dla tego zawodu jezykiem juz operuje. *dresiara to opis stanu umyslowego i slownictwa tej pani,a nie jej wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx.xx bardzo cenię Teatr Ósmego Dnia IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 21:35 widziałem ich spektakle mam poglądy lekko lewicowe popieram związki partnerskie i świeckie państwo jestem za zniesieniem religii katolickiej jako przedmiotu nauczania nie uważam papieża za nieomylnego ani niepodlegającego krytyce i sam krytykuję próchniejący i niedostosowany do współczesnego świata ALE p. Wójciak zachowała się tak, że nie warto tego nawet komentować. Powiem tyle: myślałem, że jest to osoba, która ma trochę godności osobistej. Miałem nadzieję, że to jest kobieta z klasą. Okazało się, ze jest inaczej. Wielki żal. Teatr Ósmego Dnia napluł sobie w twarz. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 Godosz! W matematyce to się twierdzeniem niewprost 21.03.13, 21:49 Najpierw pokazujesz niby jakim to jesteś innym, a potem bach! Wychodzi szydło z worka. Tym "innym" chcesz pokazać, że wszyscy inni są takiego zdania jak Ty. Tylko, że ci "inni" nie są tak "mali" jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: bardzo cenię Teatr Ósmego Dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 00:12 Ja Mam Poglądy Narodowe i Bóg Honor Oiczyzna słucham OI-a i mam kumpli z Rozbratu którzy chodzą do Kościoła i nawet Narodowy Baldheads grał na Rozbracie!!! Warta Skins PIS Jarek Wracaj!!!Dumny Narodowy Poznań Roman Dmowski i Tylko PIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j chamstwo - to nie poglądy IP: *.free.aero2.net.pl 21.03.13, 20:22 Jak można bronic tej piz.dy? Nie trzeba stanowisk, ani nawet wykształcenia, żeby wiedzieć, że ludziom się nie ubliża. I tyle. Swoją drogą ciekawe czy tak samo odważnie napisałaby o ajatollachu Chameneim? Wątpię, bo wie, że szybko spotkałaby się z Theo van Goghiem... Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: chamstwo - to nie poglądy 21.03.13, 21:20 Gość portalu: j napisał(a): > Jak można bronic tej piz.dy? > Nie trzeba stanowisk, ani nawet wykształcenia, żeby wiedzieć, że ludziom się ni > e ubliża. I tyle. Swoją drogą ciekawe czy tak samo odważnie napisałaby o ajatol > lachu Chameneim? Wątpię, bo wie, że szybko spotkałaby się z Theo van Goghiem... Gościu j to chyba jakiś niewyżyty proboszcz, ale żeby od razu tak się wyrażać<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<*? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx.xx Re: chamstwo - to nie poglądy IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 21:43 Gość portalu: j napisał(a): > Jak można bronic tej piz.dy? > Nie trzeba stanowisk, ani nawet wykształcenia, żeby wiedzieć, że ludziom się ni > e ubliża. Ona ubliżyła samej sobie i to jest tragiczna prawda. Daj spokój z rzucaniem mięchem, bo zniżasz się do jej poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
22lullaby33 Trwa festiwal "Wójciak" 21.03.13, 20:27 Trwa na łamach "Wybiórczej" festiwal "Wójciak". Wójciak na Madagaskar czy Wójciak na papieża? Byłaby chyba lepszym papieżem od Franciszka, bo niewierząca, lewak i w dodatku baba. To byłby dopiero postępowy papież. Kroczyłaby Wójciak jako papieżyca przed postępem, jak Tarełkin. "Wybiórcza" i zwolennicy Wójciak oczywiście nie rozumieją, że nie jest ważne, jak męczennica prawdy określiła papieża (w końcu wolno być menelem), ale z jakiego powodu. Otóż oskarżyła papieża, posługując się zwyczajną insynuacją, bez jakichkolwiek dowodów, opierając się na 3 enigmatycznych zdaniach z książki byłego terrorysty (także nie popartych żadnym dowodem), a dziś dziennikarskiego "autorytetu" w Argentynie. Terrorysty, który w dziwny sposób ocalał (czyżby współpracował z juntą?). Taka jest prawda, tolerancja i wolność słowa w wydaniu Wójciak, czyli oskarżenia w stylu sowieckiej czerezwyczajki lub argentyńskiej tajnej policji z okresu junty. W imię lewackiej "prawdy" i "sprawiedliwości dziejowej" można dowolnie obrzucić błotem pomówień bez dowodów. Dość już tego festiwalu! Mierna od lat artystka okazała się menelem i lewackim inkwizytorem, i co tu jeszcze trzeba dodawać? A gdyby Wójciak wyraziła się tak o Tusku lub Komorowskim albo o Merkel - też "Wybiórcza" urządziłaby jej "obiektywny" festiwal na łamach? A poza tym artystów tej miary, co Wójciak, jest dziś w Polsce na kopy. Po co więc ten cały ferment? Robi się z niej męczennicę i wielką artystkę. Najlepiej gdyby Grobelny potraktował ją naganą wpisaną do akt - jak byle łebka. A jeszcze lepiej, gdyby cofnął teatrzykowi dotację miejską. Niech działa na własny rachunek i robi, co chce z Wójciak na czele. No nie może być tak, że Wójciak robi co chce, a podatnicy, którzy na nią łożą, nie mają nic do gadania, łącznie ze swymi reprezentantami - radnymi. To dopiero byłaby lewacka anarchia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awert A 30 tysięcy zamordowanych to co też nieprawda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.13, 21:26 Zastanów się zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnus Re: A 30 tysięcy zamordowanych to co też nieprawd IP: *.dip.t-dialin.net 21.03.13, 21:33 A co te 30 k ofiar ma z Papiezem wspolnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepiej gdyby Grobelny potraktował ją naganą IP: *.icpnet.pl 05.04.13, 17:03 Uważaj, chyba Cię czyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś