Dodaj do ulubionych

co do grilla?

29.04.13, 21:26
Zostawmy na chwilę Macierewicza i zygoty Gowina- zajmijmy się poważniejszymi sprawami. Idzie czas wielkiego grillowania a grilla nie da się zrobić bez piwa.
Od kilku dni testuję piwa dostępne w sklepach sieciowych i nic mi nie podchodzi. A Noteckie- niedawno jeszcze dobre, lokalne piwo zrobiło się straszne. Jak nic jakaś sztuczna goryczka w nim jest, może rzeczywiście żółć bydlęca. Małe piwo - a od godziny się męczę i dopić nie mogę bo wylać szkoda. Poznaniak w końcu jestem, no nie?
Co polecacie- mówię o dolnej i średniej półce.
Obserwuj wątek
    • Gość: dośfiatczony Re: co do grilla? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.13, 21:39
      Chcesz piwo smakować, czy się nieco sponiewierać?
      Smakować - "Desperados"
      Się sponiewierać - czarne "Faxe" w litrowych puszkach (Auchan - 7.12/szt.). Z sokiem malinowym smakuje bardzo dobrze! I działa! ;-))
    • Gość: Piwowar Re: co do grilla? IP: *.web.vodafone.de 29.04.13, 22:39
      Niebieski BECK'S - 0,5L za 0,58 ojrusia - na chmielu,jeczmieniu,soli drogowej i luskanym sloneczniku...
    • pan.nikt Re: co do grilla? 29.04.13, 22:49
      a do grila "plakat lenina"

oh sorry.
      Miało być "słoneczko Tuska"
    • l.george.l Re: co do grilla? 29.04.13, 23:59
      Piwo? Przecież grillujemy mięsa, ryby, warzywa. Do takich dań podaje się stosowne wina.
      • pan.nikt Re: co do grilla? 30.04.13, 00:04
        z Biedronki :):)
    • Gość: Gajowy Kiksie4...Przeprowadzka na zime juz jesienia..!! IP: *.web.vodafone.de 02.05.13, 08:22
      Pakuj juz z Baska i kaciambrami toboly,POniewaz drewno bukowe schnie 2 lata aby uzyskac wilgotnosc POnizej 20%..Przy takiej wilgotnosci uzyskuje sie wartosc opalowa 2200 kwh/mp czyli 4,1h/kwh/kg.

PS Mozesz kierowniczce z Aldika wydrzec kudly - zrobila cie w bambuko na cacy..!! hlahlahla :))
    • varna771 Re: co do grilla? 02.05.13, 20:48
      piwo kaper !!
      • Gość: Piwowar kiks4 piratem nie jest...!! IP: *.web.vodafone.de 02.05.13, 21:21
        Upodobal sobie marke Kapus - Specjal Edition - zaparzaniec z POdwojnym slodem..!! :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka