panna.zuzanna 25.07.04, 15:13 Nie wiecie gdzie polazła ta oszołomiona tłusta łajza ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulek Re: Szukam Huberta ! IP: *.chello.pl 25.07.04, 17:34 panna.zuzanna napisała: > Nie wiecie gdzie polazła ta oszołomiona tłusta łajza ? Całował się z jakimś chłopcem w gumiakach pod barakowozem na Taczanowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Szukam Huberta ! IP: *.icpnet.pl 25.07.04, 18:33 No jestem a o co chodzi?Tłusta? Przecież ja mam 60 kilo.A ty Zuziu czego ode mnie chcesz dawno cie nikt nie dymał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Szukam Huberta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:41 może chodzi o radnego Huberta Świątkowskiego? - znajdziesz na Placu Kolegiackim Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Szukam Huberta ! 27.07.04, 12:57 Podobno widziano "oszoloma z r.m." na Śniadeckich w bramie jak kręcił łacha dozorcy. (?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Szukam Huberta ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 14:17 Podobno leczy sie na syndrom pomasturbacyjny. Od marszczenia freda zaczal slepnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota z ROP Re: Szukam Huberta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 15:22 Gość portalu: max napisał(a): > Podobno leczy sie na syndrom pomasturbacyjny. Od marszczenia freda zaczal slepn > ac To fakt. Onanzim osłabił mu ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Szukam Huberta ! IP: *.chello.pl 27.07.04, 18:12 Gość portalu: Patriota z ROP napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > Podobno leczy sie na syndrom pomasturbacyjny. Od marszczenia freda zaczal > > slepn > > ac > > To fakt. Onanzim osłabił mu ręce. To był ONAZIZM ! Skrzyżowanie masturbacji z faszyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota z ROP Re: Szukam Huberta ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:09 Gość portalu: jacek napisał(a): > Gość portalu: Patriota z ROP napisał(a): > > > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > Podobno leczy sie na syndrom pomasturbacyjny. Od marszczenia freda > zaczal > > > > slepn > > > ac > > > > To fakt. Onanzim osłabił mu ręce. > > To był ONAZIZM ! Skrzyżowanie masturbacji z faszyzmem. Tak czy owak to sodomita. Odpowiedz Link Zgłoś