14.05.13, 08:36
Mój brat chce się oświadczyć dziewczynie i wybrał taki pierścionek
impressimo.pl/132-pierscionek-impressimo-z-tanzanitem-oraz-brylantami-klasyczny.html
co o nim sadzicie? mi sie bardzo podoba, gdyz ma super polaczenie kolorow i jest niezwykle subtelny. I jeszcze te brylanciki, ach...
a co wy o nim sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tchórzofretka Re: Doradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 08:48
      Skibuszka, serceż ty moje - ten pierścionek to nic w porównaniu z pierścionkiem, który w swoim czasie oferował mi niejaki borsuk. Szelma przytargał ,nie wiadomo skąd, pierścionek od znanego czeskiego jubiler (nazywał się bodajże Jablonex) z kamieniem wielkości jego cohones i ze śpiewem na pysku, na chwiejących się łapach, wyznał mi miłość. Eh, to były czasy...
      • Gość: Borsuk dup-cyngiel Re: Doradzcie IP: *.pools.arcor-ip.net 14.05.13, 09:59
        Juz ci juz ci,na chwiejacych sie lapach - "chyba ze szczescia"..! Tez nie chcialas byc gorsza i ofiarowalas mi sygnet z mosieznej nakretki M-20 (od Ceglorza) z lewym gwintem abym nie opylil na lewo..Takie pierscionki maja Ukrainki na przejsciu w Medyce - PO kilka na kazdym palcu i mowia na nie "skibuszki" - PO POlsku nalezy kumac - dajesz "skibuszka" idziemy do lozka..! Nie POlecam zadnych skibuszek POd zadna POstacia..!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka