Dodaj do ulubionych

Trzy Dęby Dębogóra-osada leśna

30.05.13, 23:13
Czy ktoś organizował tam jakąś imprezę lub korzystał z noclegów????Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Trzy Dęby Dębogóra - osada leśna IP: *.icpnet.pl 04.06.13, 02:55

Wygląda sympatycznie...

www.trzydeby.eu
    • Gość: krzysztof Re: Trzy Dęby Dębogóra-osada leśna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.16, 23:39
      Z całego serca nie polecam. Mój syn miał tam imprezę na około 60 os. Właścicielka zapewniała, że wejdzie 90 osób a już przy 60 nie było miejsca do tańca. Napoje chłodziliśmy w strumyku, bo brakowało lodówek. Torty i ciasta się porozpuszczały bo nie było ich gdzie chłodzić. Totalny bałagan wśród osób obsługujących(miały po 15-18 lat) aby postawiły czyste talerze.
      Kwestia jedzenia zasługuje na osobna uwagę, bo przy najwyższym menu jakie można w tej osadzie zamówić brakowało jedzenia. Mięso było stare lub odgrzewane, bo rano nie nadawało się do spożycia.
      Ze strony Pani odpowiedzialnej za Trzy Dęby nie było żadnego nadzoru nad imprezą, a zwłaszcza nad ekipa obsługującą. Ja jako osoba niedoświadczona, mówiłem kelnerkom co mają robić.
      Jeżeli ktoś chce robić tam wesele to zalecam własny catering i własną obsługę jeśli chce mieć gwarancję udanej imprezy.
      Ale osobiście zupełnie odradzam każdemu to miejsce na organizację imprez.

• franek Re: Trzy Dęby Dębogóra-osada leśna 22.01.16, 00:52
        Trzeba uważać,unikać obsługi przez warchołów wiejskich z oborowymi nawykami.
      • franek Re: Trzy Dęby Dębogóra-osada leśna 22.01.16, 01:10
        U warchołów wiejskich nie spodziewaj się inteligenckiej kindersztuby.
        • franek Re: Trzy Dęby Dębogóra-osada leśna 22.01.16, 12:31
          Kryminogenne warchoły,aż się proszą,żeby im zaj..bać.Innej komunikacji nie rozumieją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka