Dodaj do ulubionych

Poznań na czołówkach mediów

19.11.13, 14:33
Elyty z pedalsko-pedofilskich kręgów mogą być z siebie dumne. Nie wiem, czy w jakikolwiek sposób da się uzasadnić obronę pedała wykorzystującego dzieci czy podwładnych. Czy to byle pedał prowadzący chór czy arycbiskup - nie ma żadnego usprawiedliwienia dla osób tuszujących te podłości. Tym bardziej, że roszczą sobie prawo to bycia elitą tego miasta. To zwykłe gnidy nie elity.
Obserwuj wątek
    • Gość: brawo george George i jezyk Palikmiota > Pedaly,pedaly pedaly IP: *.piraten-nds.de 20.11.13, 10:45
      Jak na konfidenta od podstawowki zaczynsz mi sie podobac. Niespelniony frajer z domu typu pasywnego ,ludzacy sie ze rower oddali od niego zawal. Piejacy o tolerancji zul z Suchego Lasu nareszcie pokazal swoja twarz tolerancji: Pedaly.

Licze ze pedal to pedal i razem w przyszlym roku z otylymi corkami niczym Komorowska pojdziesz rozbijac Marsz Rownosc, dla ciebie marsz Pedala.
    • Gość: Rene volks Twojej dziewczynie Kazkowi podoba sie nazewnictwo? IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 22.11.13, 13:22
      Geroge mowi o chomikach :pedaly,pedaly. Co na to niemiecka lebera kolezanka rene?

Rene to w sumie prawie volksliste podpisal. Dzisiaj bylby dumny. Volkslista dla takiego rene to szyczy marzen.
    • pan.nikt Re: Poznań na czołówkach mediów 22.11.13, 13:52
      qrwa zgłupiałem widząc ten wpis.

Georg NIETOLERANCYJNY???????????????????
      • Gość: pan.defekt Re: zgłupiałem widząc ten wpis IP: *.icpnet.pl 22.11.13, 17:28

Biedny Dżordżu - kompletnie się zakałapućkał ;->
    • Gość: Bimota Re: Poznań na czołówkach mediów IP: *.free.aero2.net.pl 22.11.13, 16:14
      PALIKOCIARNIA COS OSTANIO JAKBY FRONT ZMIENIALA... CZYZBY ZWESZYLA ZMIANE KONIUNKTURY ?
    • alfalfa Re: Poznań na czołówkach mediów 22.11.13, 17:45
      > Elyty z pedalsko-pedofilskich kręgów mogą być z siebie dumne.

Dobra, dobra - co z Tęczą homofobie?
      A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka