condie666 22.04.09, 08:52 Mam 21 lat idę na weselę, czy ta suknia pasuje,kolor ciemny fiolet www.allegro.pl/item606821100_luksusowa_suknia_wieczorowa_balowa_leona_lee.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filaretka Re: proszę o opinię 22.04.09, 09:05 Suknia bardzo piękna, podoba mi się tez ta pierwsza czerwona - wszyskie zresztą mają w sobie coś Na wesele jak najbardziej, szczegolnie jeśli jesteś jednym z ważniejszych gości - jeśli jesteś kuzynką chrzestnej pani młodej - to może zbyt przesadzona ) Ogólnie - wszystko mi się podoba. No, może poza ceną ) Odpowiedz Link Zgłoś
condie666 Re: proszę o opinię 22.04.09, 09:30 Cena to nie problem bo znalazłam bardzo podobną w Krakowie za 300 zł. Potrzebne są drobne przeróbki w dekolcie , po których będzie skromniejsza. Teraz jest wiązany na szyi, pas zdobiony białymi cekinami. Ja chciałam bym przerobić go na tubę, dekolt w serce - możliwe ze zdecyduje się na cieniutkie ramiączka. Jestem narzeczoną świadka panny młodej, więc mysle, ze pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
condie666 A jakie dodatki? 22.04.09, 09:48 Naszyjnik (komplet) z pereł + kolczyki + bransoletka * lub Srebny komplet naszyjnik+ kolczyki+ bransoletka * lub tylko pierścionek z wielkim oczkiem + srebna, ozdobna spinka we włosach *? *do tego mała kopertówka Odpowiedz Link Zgłoś
agawa2390 Re: proszę o opinię 22.04.09, 10:20 suknia bardzo ładna. Czym dluzej na te sukienki patrze, to bym tez chciala taka.. hehe Poniewaz jest bardzo zdobiona ja bym wybrala tylko jakies kolczyki typu wkretki, malutkie + bransoletka i kopertowka, na szyje ani do wlosow bym nic nie zakladala. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: proszę o opinię 22.04.09, 10:40 ja to bym taką nawet na poprawiny swoje założyła, ale podobałaby mi się chyba bardziej, gdyby miała gładki dół, bez tej wstawki, nie wiem. Tak czy siak, jest super i na pewno pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: proszę o opinię 22.04.09, 11:22 Nie podobają mi się te sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzmija Re: proszę o opinię 22.04.09, 11:53 Według mnie te suknie są zbyt ozdobne, zwłaszcza jak dla młodej dziewczyny. Z tego co widziałam na weselach w ostatnich latach odchodzi się już od sukien balowych a zakłada raczej krótsze i skromniejsze. Choćby dlatego, że człowiek swobodniej się czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
condie666 Re: proszę o opinię 22.04.09, 13:58 W kościele będzie chłodno, co powinnam zarzucić na ramiona? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje ładna :-) 22.04.09, 14:32 bardzo mi się podoba suknia, podobnie jak i krój tej złotej sukni solejki . Jeżeli oddaje Twój charakter to załóż. To co teraz modne nie znaczy, że dla każdego będzie dobre i ładne na jego osobie. Także ja bym się nie sugerowała, że obowiązkowo teraz muszę iść w skromnej, prostej kiecy - a potem połowa gości na weselu taka sama .Z ramiączkami bym nawet grubszymi zaszalała . To co jest na szyję mogło by być ramiączkami np. bez zdobień ale tej samej szerokości co w tej chwili na szyję jest. Dekolt w serce fajnie . Biżuteria skromna bo suknia ma dużo biżuterii. Tak jak tu któraś pisze,że wkrętki i też jestem takim kolczykom na tak,no chyba, że nie masz dziurek to klipsy takie blisko płatka ucha .Poza tym nie wiem jaki masz biust: obecny dekolt zmniejsza go i wydłuża szyję, w serce Ci powiększy biust . a na ramiona do kościoła?, hm raz co by nie było zimno,dwa i świecić ciałem szal myślę byłby odpowiedni mgiełka? Odpowiedz Link Zgłoś
condie666 Re 22.04.09, 14:39 O taki szal chodzi? www.allegro.pl/item616455659_czarny_wieczorowy_szal_z_cekinami_indie.html Odpowiedz Link Zgłoś
condie666 Re: Re 22.04.09, 14:41 chodź po dłuższym namyśle wole skromniejszy www.allegro.pl/item606413290_duzy_szal_z_pieknym_polyskiem_31kol.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do condie666 22.04.09, 15:03 condie666 napisała: > chodź po dłuższym namyśle wole skromniejszy > www.allegro.pl/item606413290_duzy_szal_z_pieknym_polyskiem_31kol.html#gallery no coś koło tego, nawet bez frędzli, prosty żeby był i niekoniecznie błyszczący . musiałabyś mając już suknię się porozglądać i do niej po przymierzać co będzie pasować . Odpowiedz Link Zgłoś
groszek-5 Re: proszę o opinię 22.04.09, 18:55 Suknia jest przepiekna i na wesele pasuje w 100%.Gwarantuje,ze bedziesz pieknie w niej wygladac.I ja rowniez mysle,ze szal bedzie odpowidnim dodatkie. Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: proszę o opinię 23.04.09, 01:04 Wszystkie prezentowane suknie sa mega straszne!!! Tania, chinska, plastikowa tandeta: tyle co do materialow. Tani, kiepski, plastikowy : tyle co do stylu. Tania, bazarowa, a'la rutowicz: tyle co do "kreacji" Do autorki: nie pros o opinie, po prostu zapomnij, ze kiedykolwiek takie dziadostwo widzialas, brrrr....fuuuujjjjj....bleeeehhhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
condie666 Re: do vincentyna 23.04.09, 09:23 Vincentyno, a mogłabyś pokazać mi jaką suknią powinnam się zainteresować? (mam szerokie biodra, grube łydy-więc suknia musi być długa) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdreadi Re: proszę o opinię 22.06.09, 14:57 Wszystko zależy od tego jaki kto ma gust. Dla mnie np. ta fioletowa jest piękna, choć zastanawiam się, czy na wesele/ślub nie jest zbyt strojna - to bardziej suknia wieczorowa, więc nie do końca widzę ją na ślubie w ciągu dnia. Ale mam pytanie o samą firmę - czy mierzyłyście może kiedyś suknie z Leona Lee? Przyznam, że zastanawiam się, czy nie iść w jednej z ich sukienek (mam 3 wzory, które bardzo mi odpowiadają) na swój ślub, ale salon mają tylko w Poznaniu, a ja mieszkam w Warszawie. Prawdopodobnie zdecyduję się na podróż i "podotykanie" na żywo oraz przymiarki, ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenie z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.twardo Re: proszę o opinię 24.04.09, 15:17 Moim zdaniem te suknie nie są gustowne, za bardzo zdobione, jakieś takie krzykliwe. Wybrałabym coś skromniejszego. "www.gosiatwardo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś