Dodaj do ulubionych

Przygłupy drwią z rocznicy PW

28.12.13, 15:22
I to podobno mieszkaniec Poznania.

brixen.salon24.pl/557352,setna-rocznica-wybuchu-powstania-wielkopolskiego
Następny dowód na ogłupiający wpływ jednej z partyjek.
Obserwuj wątek
    • snajper55 Trzeba było przegrać 28.12.13, 20:43
      renepoznan napisał:

> I to podobno mieszkaniec Poznania.
      >
      > brixen.salon24.pl/557352,setna-rocznica-wybuchu-powstania-wielkopolskiego
      > Następny dowód na ogłupiający wpływ jednej z partyjek.

to obchody rocznic byłyby ogólnopolskie.

S.
    • Gość: pan.defekt Re: Przygłupy drwią z rocznicy PW IP: *.icpnet.pl 28.12.13, 20:46
      LOL
    • Gość: AAA Re: Przygłupy drwią z rocznicy PW IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.13, 21:54
      Ja tam, poza lekkim oddechem grafomaństwa, drwin z Powstania nie widzę. To tylko sarkastyczna forma projekcji polit-poprawnej przyszłości w zdarzeniu historycznym. Taki styl ma autor i w pozostałych tekstach...

Niepotrzebnie linkujesz - no, chyba że chciałeś udowodnić jakąś swoją tezę o jakiejś partyjce ?

A ja mówię ci - nie idź drogą Lili. Bo jej wypowiedzi to z logicznego punktu widzenia prawie zawsze mają zapaszek kompromitacji... Np. w sąsiednim wątku postawiła tezę, że przestępca nigdy nie zaciera śladów przestępstwa tylko publicznie się z nimi obnosi. A jeśli się z nimi nie obnosi - to na pewno nic nie było, a on sam jest czysty jak łza...
      • Gość: gość Re: Taki styl ma autor IP: *.icpnet.pl 29.12.13, 20:21
        Krótko mówiąc - rene znów zrobił z siebie durnia ;->
        • Gość: Georg von Sommer Re: Taki styl ma autor IP: *.pools.arcor-ip.net 29.12.13, 22:37
          Czy to pierwszy raz...?? U niego to chleb POwszedni...!!
    • kazek100 Re: Przygłupy drwią z rocznicy PW 28.12.13, 22:04
      Przyznaję, że nie otwierałem tego linka.

Nie można jednak z PW zadrwić w głupszy sposób, niż zrobili to zdalnie sterowani idioci z transparentem o Tusku i Komorowskim. Mniej już tej kpiny wystarczyło, więc powiedziałem towarzystwu "dobranoc".
    • Gość: Powstanie ? Pytanie na poważnie IP: 87.239.175.* 29.12.13, 18:12
      jako historyk amator interesuje się szczególnie latami 1918 -1921 w Polsce i nie mogę nigdzie się doczytać o choćby jednej jednostce armii niemieckiej która brałaby udział w walkach przeciwko tym powstańcom wielkopolskim. Kto to wogóle stał naprzeciw Polakom z poznańskiego, jakie siły niemieckie ?
      • renepoznan Re: Pytanie na poważnie 29.12.13, 18:25
        Polecam:

merlin.pl/Powstanie-wielkopolskie_Marek-Rezler/browse/product/1,627097.html?gclid=CJensrj51bsCFQld3godQDYAEA
        Koszt niewielki a pozycja cenna
    • Gość: kibol-patryjota Chodzi o rocznicę tego powstania przeciw... IP: *.icpnet.pl 18.02.14, 18:37
      ...pedałom?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka