Dodaj do ulubionych

Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie?

19.01.14, 18:13
Ja jechałem do centrum. Masakra. Na szczęście niedziela więc ruch minimalny ale i tak dwie stłuczki widziałem.
Jednak większość dostosowała się do warunków i jechała ostrożnie. Tak z 30-km/ha.
A Wam jak poszło?
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie? 19.01.14, 20:02
      Jeździłem i to sporo. Bez problemu. Jak się umie jeździć, to pogoda nie stanowi kłopotu.
      • pyrlander Re: Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie? 19.01.14, 20:26
        Najlepsze to rozwaga i opony z kolcami (rower).
        No i George, brak Ci pokory.
        • Gość: irgendwer Re: Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 21:01
          Stary, jesteś po prostu słaby...
    • v.i.k.k.a Re: Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie? 19.01.14, 21:38
      Ja nie, ale slyszalam, ze jezdza jak dupy wolowe. Do tego niedziela, wiec juz w ogole duzo niedzielnych.
      • Gość: wieśmak Re: Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie? IP: 83.238.243.* 19.01.14, 22:54
        Z relacji naszych gości wynikało, że jazda po mieście była trudniejsza niż na szosach - te po południu były posolone i posypane piaskiem
        • Gość: 4x4 Re: Jechał ktoś dzisiaj samochodem po miescie? IP: 83.238.243.* 20.01.14, 10:40
          Napęd na cztery koła i po kłopocie.
    • Gość: Georg von Sommer Snajper55... IP: *.pools.arcor-ip.net 20.01.14, 15:39
      Mozesz mi wytlumaczyc coz takiego nawywijal bimota (w swoim POscie) ze wysadziles go z watku...??!!

Jak narazie grzecznie pytam... Nie odpowiesz - wezme sie za ciebie...!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka