Gość: ciekawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:52 Coraz częsciej docierają do mnie plotki (??) że Pan Kulczyk wykupił już poznańską część Chyb a teraz zamierza się na Kiekrz i chce "przejąć" okolice Jeziora Kierskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poznanianka Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? 14.08.04, 17:01 p.Kulczyk moze wszystko......szczerze mowiac wcale bym sie nie zdziwila Odpowiedz Link Zgłoś
samotnamatka Re: skoro jest właścicielem prezydenta m. Poznania 14.08.04, 18:14 to właściwie może wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleksanderGuzowaty Nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:14 Wlascicielem calego jeziora kierskiego jestem ja. Juz niedlugo kupie rowniez Rusalke oraz jezioro w Strzeszynie. Tylko niemowicie nic Dr Kulczykowi bo jeszcze mnie uprzedzi. Od lat wykupujemy wszystkie tereny wokol jezior i cale jeziora w duzych miastach.. bo to byl taki zaklad... kto bedzie mial wiecej fajnych jezior. No to tyle malutcy :))) Uciekam bo helihopter na mnie czeka, lece do fryzjera pa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki a Śniardwy........? IP: *.icpnet.pl 15.08.04, 22:46 ja słyszałem że wykupił Kulczyk już jezioro Dąbie (w promocji dostał Odre i prawo pierwokupu Warty i Noteci), Zalew Wiślany ( w promocji zalew Żegżyński) a w planach ma wykup jeziora Ładoga, Bajkał, Wiktori i wogóle wszystkich jezior i mórz na świecie. Podobno kupi w dalekiej przyszłości wszystkie fabryki wody w butelkach oraz utlenionej. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca.masek Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? 14.08.04, 22:40 Zmieńcie nazwę Forum Poznań na Forum AntyKulczyk (ew. AntyGrobelny). Niedługo psychiatrzy bedą opisywać kolejne przypadki kulczykofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? IP: *.crowley.pl 15.08.04, 17:51 Skoro Tobie to przeszkadza to nie czytaj. A skoro tyle pisze sie o Kulczyku i grobelniaku w zlym swietle to oznacza ze poznaniacy maja dosc tych panow i ich kretactw. Odpowiedz Link Zgłoś
1steve Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? 15.08.04, 22:27 Do maxa. Wydaje mi się, że ze zbyt dużą łatwością postawiłeś znak równości pomiędzy grupami "poznaniacy" oraz "użytkownicy forum". Odpowiedz Link Zgłoś