Dodaj do ulubionych

Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 13:52
Coraz częsciej docierają do mnie plotki (??) że Pan Kulczyk wykupił już
poznańską część Chyb a teraz zamierza się na Kiekrz i chce "przejąć" okolice
Jeziora Kierskiego
Obserwuj wątek
    • poznanianka Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? 14.08.04, 17:01
      p.Kulczyk moze wszystko......szczerze mowiac wcale bym sie nie zdziwila
      • samotnamatka Re: skoro jest właścicielem prezydenta m. Poznania 14.08.04, 18:14
        to właściwie może wszystko
    • Gość: AleksanderGuzowaty Nieprawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 21:14
      Wlascicielem calego jeziora kierskiego jestem ja. Juz niedlugo kupie rowniez
      Rusalke oraz jezioro w Strzeszynie. Tylko niemowicie nic Dr Kulczykowi bo
      jeszcze mnie uprzedzi. Od lat wykupujemy wszystkie tereny wokol jezior i cale
      jeziora w duzych miastach.. bo to byl taki zaklad... kto bedzie mial wiecej
      fajnych jezior. No to tyle malutcy :))) Uciekam bo helihopter na mnie czeka,
      lece do fryzjera pa! :)))
      • Gość: miki a Śniardwy........? IP: *.icpnet.pl 15.08.04, 22:46
        ja słyszałem że wykupił Kulczyk już jezioro Dąbie (w promocji dostał Odre i
        prawo pierwokupu Warty i Noteci), Zalew Wiślany ( w promocji zalew Żegżyński) a
        w planach ma wykup jeziora Ładoga, Bajkał, Wiktori i wogóle wszystkich jezior i
        mórz na świecie. Podobno kupi w dalekiej przyszłości wszystkie fabryki wody w
        butelkach oraz utlenionej.
    • lowca.masek Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? 14.08.04, 22:40
      Zmieńcie nazwę Forum Poznań na Forum AntyKulczyk (ew. AntyGrobelny). Niedługo
      psychiatrzy bedą opisywać kolejne przypadki kulczykofobii.
      • Gość: max Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? IP: *.crowley.pl 15.08.04, 17:51
        Skoro Tobie to przeszkadza to nie czytaj. A skoro tyle pisze sie o Kulczyku i
        grobelniaku w zlym swietle to oznacza ze poznaniacy maja dosc tych panow i ich
        kretactw.
        • 1steve Re: Kulczyk właścicielem Jez.Kierskiego ????????? 15.08.04, 22:27
          Do maxa.
          Wydaje mi się, że ze zbyt dużą łatwością postawiłeś znak równości pomiędzy
          grupami "poznaniacy" oraz "użytkownicy forum".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka