Dodaj do ulubionych

SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW

IP: *.icpnet.pl 29.03.02, 12:09
to jakieś lekkie nieporozumienie by zmuszać czytelników do kupowania płyty
A.N.. Zdaję sobie sprawę, iż jej koszt (płyty) jest w tym wypadku symboliczny,
ale z drugiej strony - koszt(bardziej mnie interesującej GAZETY) wzrasta o 80
procent
Obserwuj wątek
    • Gość: Radost Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 12:15
      Gość portalu: guerra napisał(a):

> to jakieś lekkie nieporozumienie by zmuszać czytelników do kupowania płyty
      > A.N.. Zdaję sobie sprawę, iż jej koszt (płyty) jest w tym wypadku symboliczny,
      > ale z drugiej strony - koszt(bardziej mnie interesującej GAZETY) wzrasta o 80
      > procent

a na dodatkowe koszty czyli 80% wiecej nie mozemy sobie pozwolic... daruje jesli
      plyta byla wyprodukowana w WLKP...
      • Gość: MaciejK Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.radiomerkury.pl 29.03.02, 12:29
        Strasznie się rano zagotowałem wyskakując z roboty do kiosku z 3-ma złotymi w
        portfelu...i niestety musiałem udać się do bankomatu. Nie mam nic przeciwko
        Arce Noego ale mnie naprawdę ich twórczość NIE INTERESUJE i ich plyta leży już
        w koszu na śmieci tylko szkoda ze zmuszono mnie bym zapłacil za nią 1,80...
        PZDR
        • Gość: Budrys Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.sssa.com.pl 29.03.02, 13:26
          Wy są : pazerne , chytre i skąpe !
          Nakład schodził jak ciepłe bułeczki - tylko w Posen narzekania !
          Może w Posen powinni do gazety wrzucać torebki ze sproszkowanymi plackami
          ziemniaczanymi ?
          Płyty nie wyrzucaj - zanieś do najbliższego przedszkola - dzieci się ucieszą a
          Ty zrobisz wreszcie dobry uczynek !
          • Gość: Radost Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 14:54
            Gość portalu: Budrys napisał(a):

> Wy są : pazerne , chytre i skąpe !
            > Nakład schodził jak ciepłe bułeczki - tylko w Posen narzekania !
            > Może w Posen powinni do gazety wrzucać torebki ze sproszkowanymi plackami
            > ziemniaczanymi ?
            > Płyty nie wyrzucaj - zanieś do najbliższego przedszkola - dzieci się ucieszą a
            > Ty zrobisz wreszcie dobry uczynek !

Dla mnie to tylko sposob na zwiekszenie nakladu...ciekwe co bedzie jak kupujacym
            znudza sie plyty ? Beda dodawane samchody? W Hiszpanii prasa zle an tym wyszla...
            Piszesz z Niemiec? JEstes niemcem? Posen? jakies przejezycznie?
          • Gość: exe Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.icpnet.pl 01.04.02, 12:51
            > Wy są : pazerne , chytre i skąpe !
            > Nakład schodził jak ciepłe bułeczki - tylko w Posen narzekania !
            > Może w Posen powinni do gazety wrzucać torebki ze sproszkowanymi plackami
            > ziemniaczanymi ?
            > Płyty nie wyrzucaj - zanieś do najbliższego przedszkola - dzieci się ucieszą a
            > Ty zrobisz wreszcie dobry uczynek !

Po piersze: Poznań.
            Po drugie - jak ktoś nie chce płacić za coś czego nie potrzebuje to nie znaczy,
            że jest skąpy. Może gdyby poznańskie wzorce panowałyby w całej Polsce, to
            niebylibyśmy takim biednym krajm wydającym pieniądze na jakieś dziwne rzeczy, a
            nie mającym na podstawowe potrzeby...
    • Gość: Luck Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.hti.pl 29.03.02, 19:39
      "Budrys" chyba mówi samo za siebie.... Ale swoją drogą wartoby się zastanowic
      czy nie ma racji...?!
    • Gość: jp 2 Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.02, 12:23
      ty budrys nazwe wzieles z kurtki budrysowka czy chcesz troche przyszpanowac
      (co na razie ci nie wychodzi ) kochasz kapele rydzyka to zarzynaj sie ta
      muzyka i daj spokoj innym i naucz sie czytania POZNAN to POZNAN palancie chyba
      ze w twojej gminie mowi sie inaczej .
    • Gość: anka9009 Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 20:33
      guerra masz w sumie rację, ale znam ludzi, którzy specjalnie wstaja wcześnie
      rano żeby kupić Wyborcza z płytą.
      a pamiętacie bajkę o łaciatym słoniu...?
    • Gość: Cromm Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW IP: *.cust.poz.supermedia.pl 01.04.02, 20:40
      He,he Arka Noega wam się nie podoba...a tam taaaka świetna muzyka.....
      Radku w WLKP ?? To by Gazeta kosztowała z 10 zł.....u naszych południowych
      braciszków ona była wyprodukowana - tak samo jak śpiewy Lecha,które niedługo
      się ukarzą.....
      A tak poważnie to fakt,że przegieli.......
    • alfalfa Re: SZOPKA Z PŁYTĄ ARKI N. W GW 03.04.02, 16:31
      Najgorzej, że w supermarketach te płyty są podpierdzielany a gazety zostają.
      Nie sprawdziłem i żona mi głowę suszyła... GW powinna pakować takie wydania w
      folię! Zwłaszcza jeśli cena gazety wyższa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka