Dodaj do ulubionych

Mistrzostwa Świata w siatkówce

10.09.14, 13:12
Gdzie w Poznaniu można obejrzeć? Tak żeby i atmosfera była fajna, duży ekran, piwko wypić można było a przede wszystkim pokibicować.
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • ankimnovak [...] 10.09.14, 13:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kazek100 spamerom dziękujemy. 10.09.14, 17:35
      ku666 napisał(a):

> Gdzie w Poznaniu można obejrzeć? Tak żeby i atmosfera była fajna, duży ekran, p
      > iwko wypić można było a przede wszystkim pokibicować.
      > Dzięki.

Nie wierzę w ten wpis. Tego rodzaju informacje w dwie minuty znajduje się w goglach, nie trzeba na forum. Raczej wietrzę tu nieudolne próby reklamy pana Solorza, ale tego się bracie nie da uratować. Ten pan dobre imię stracił już ostatecznie.

Więc proponuję ze spamem iść gdzie indziej.
      • ku666 [...] 10.09.14, 18:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kazek100 Re: spamerom dziękujemy. 10.09.14, 20:28
          A czy ja coś takiego napisałem? Po prostu nie uwierzyłem w twój wpis. Przepraszam jeśli bezpodstawnie. Oglądając w kinie też płacisz temu chamidłu Solorzowi. Właśnie oglądam w necie w naprawdę dobrej jakości. Poszperaj...
          • kleha Re: spamerom dziękujemy. 11.09.14, 10:42
            A u mnie wszystko na odwrót, mam siatkówkę w TV i nie oglądam. Czekam na opcję "Zapłać to nie będziemy cię męczyć tymi mistrzostwami" Za to Formuła 1 to zupełnie inna sprawa.
            • kiks4 Re: spamerom dziękujemy. 21.09.14, 14:50
              Zwróciłem uwagę na ton komentarzy zamieszczanych pod newsami na temat mistrzostw Świata w Siatkówce. To jakby inny świat, jakby nie polscy internauci je pisali. Proszę porównać nasze poznańskie komentarza pod dowolnym wątkiem- prędzej czy później wszczyna się awantura, lecą bluzgi...
              A kibice siatkówki są super, żadnych niemiłych określeń, starannie dobierane słowa, poprawny język... W takim wirtualnym świecie chce się żyć.
              • Gość: Georg von Sommer Moje gratulacje POlacy...!! IP: *.178.008.pools.vodafone-ip.de 21.09.14, 22:51
                Za zdobycie Mistrzostwa Swiata - w super stylu i PO mistrzowsku...!!

PS Brawo Niemcy - za brazowy medal - historyczne wydarzenie od 1970r. :):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka