Gość: młyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:13 MPK zrobiło przetarg na 7 Autobusów: wygrał Jelcz, bo najtaniej. Ciekawe ile wyjdzie na Naprawy...Czy Jelcze w sumie są bardziej Ekonomiczne od Man-ów i Solarisów??????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vasconcelos Ja tam wolę Jelcze 07.09.04, 15:44 Jelcze mają więcej miejsca i nogi nie opadają tak dziwnie jak w Solarisach. Poza tym w Solarisach buczy cosik. I nie podoba mi się też to, że jest osobny przycisk do otwierania drzwi i osobny do sygnalizowania STOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: Ja tam wolę Jelcze IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 10:23 Za to tam gdzie jeżdżą już te Jelczydła "vecto" przezywają je "vectozłomy". Odpowiedz Link Zgłoś
vasconcelos Vectozłomy 13.09.04, 13:15 > Za to tam gdzie jeżdżą już te Jelczydła "vecto" przezywają je "vectozłomy". ROTFL A myślałam, że jak Zasada się za to weźmie, to będzie lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany i lubiany Re: MPK: Jelcze zamiast Solarisów IP: *.alles-elektro.de 12.09.04, 22:20 W sumie rybka czy jelcz szy solaris. Jedno i drugie produkowane w PL. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: MPK: Jelcze zamiast Solarisów IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 14:05 Niestety nie rybka. Jelcz przy Solarisach i MANach wypada blado, no chyba, że weźmiemy pod uwage cenę. Odpowiedz Link Zgłoś