Dodaj do ulubionych

Silne emocje dla dwojga

11.12.14, 23:16
Jestem spoza Poznania i nie znam miasta. Szukam koncepcji na niezwykłą randkę z niezwykłą Poznanianką. To nasze kolejne spotkanie i jak dotąd na poprzednich spotkaniach:
- strzelaliśmy z ostrej broni na strzelnicy
- jedliśmy intrygujące rzeczy w Dark Restaurant (gorąco polecam!)
- jeździliśmy gokartami i na łyżwach

Szukam pomysłu, co tym razem zaserwować w Poznaniu lub okolicach, co byłoby emocjonujące/stylowe/angażujące/kreatywne/romantyczne czy "po prostu" niezwykłe. Chodzi mi o rzecz na popołudnie lub wieczór w weekend. Co robić "później" to już wiem... ;-)
Pieniądze, w rozsądnych granicach, nie grają roli. Jej spojrzenie jest warte więcej niż te papierki z portfela.

Pomożecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: POZtrach Re: Silne emocje dla dwojga IP: *.31.34.190.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.14, 15:58
      Nie wiem z kund żeś przyjechoł ale jak szukosz emocji to fyrej do pijalni wódki na starym i se z cały epy krzyknij - legia mistrz Polski. Długo bydziesz pamintoł ogrom emocji jaki Cię spotka.
    • Gość: x moze seks w paternoster? IP: *.hsi05.unitymediagroup.de 13.12.14, 10:30
      wiecej emocji niz w zwyklej windzie ;)
      • merrigold30 Re: moze seks w paternoster? 13.12.14, 23:38
        W Poznaniu ani okolicach nie ma takiej ;)
    • merrigold30 Re: Silne emocje dla dwojga 13.12.14, 23:40
      A może po prostu porozmawiajcie? Jak się skończą Wam pomysły, adrenalina itd po motolotni i skoku ze spadochronem i rodeo na byku może się okazać, że się po prostu nie znacie?
      • unguibus_et_rostro Re: Silne emocje dla dwojga 14.12.14, 21:22
        Triss, rozmów nam nie zabraknie. Nigdy nam nie brakuje... Po prostu myślę, że szczypta niezwykłości pomoże w uświetnieniu tego dnia.
        • merrigold30 Re: Silne emocje dla dwojga 15.12.14, 00:17
          Termy Maltańskie - warto sprawdzić jak wygląda bez makijażu ;) (żartuję), Malta? Narty i sanki, nie wiem czy park linowy zimą działa. Ścianka wspinaczkowa? Kajaki? Muzeum Rogala i wypiekanie rogali?
          Wszystko zależy kto co lubi, u mnie emocje wyzwala też muzyka, teatr...
          • Gość: x oh merrigold, Ty jestes naprawde GOLD ;) IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 15.12.14, 05:11
            gdybym tez mial 30 a nie 63, to... :D
            • merrigold30 Re: oh merrigold, Ty jestes naprawde GOLD ;) 15.12.14, 07:57
              Nie wszystko złoto co się świeci :)
              • Gość: x nie każde złoto się świeci! IP: *.hsi11.unitymediagroup.de 15.12.14, 10:31
                • merrigold30 Re: nie każde złoto się świeci! 15.12.14, 11:31
                  Mam nadzieję, ze Pan Zawzięty nie trafił na tombak (i tego mu życzę), nie zaśmiecajmy jego wątku :)
          • unguibus_et_rostro Re: Silne emocje dla dwojga 16.12.14, 01:09
            W końcu stanęło na koncercie Gregorianów. Ale tor saneczkowy też brzmi wyśmienicie... z tym że w zimie jest zamknięty. Reszta też do wzięcia pod uwagę na przyszłość. Dzięki za podpowiedzi Czternasta spod Sodden :-)
            • merrigold30 Re: Silne emocje dla dwojga 16.12.14, 09:46
              Oj to Gregorianów pozazdrościłam ;)
              "Na potem" w sensie na cieplejsze dni mogę zdradzić Tobie moje ulubione miejsca - jak przystało na czarodziejkę :) Szlak Piastowski. Lednica z ruinami zamku na wyspie, Biskupin z Wenecją, Gród w Grzybowie - ciekawe są tam imprezy typu Noc Świętojańska, inscenizacje walk, Biskupin koniecznie we wrześniu. Nie każdy lubi takie klimaty. Konie w Sierakowie, fortyfikacje w Międzyrzeczu, zoo safari pod Gorzowem, żubry i pałac w Gołuchowie, zamek w Kórniku i Rogalinie z kolekcją malarstwa od Malczewskiego po Matejkę. Muzeum Arkadego Fiedlera w Puszczykowie i najlepsze lody tamże. SPA-larnia w Puszczykowie ze świetnymi pakietami dla dwojga ;) Cóż pozostaje mi życzyć, żeby się Wam szczęsliwie we dwoje wiodło, żeby to wszystko zobaczyć :)
              • merrigold30 Re: Silne emocje dla dwojga 16.12.14, 09:56
                Dla nielubiących muzeów -
                www.paralotniepoznan.pl/
                www.freeflycenter.com/
                • unguibus_et_rostro Re: Silne emocje dla dwojga 16.12.14, 23:45
                  Skorzystamy z pewnością, bo widzi mi się, że podobne rzeczy nam się podobają. Dziękuję Czarodziejko! Bywaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka