Gość: ha, ha, ha. IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 23:50 rewia przedwyborczej szmiry wjechała już do poznania. Za chwilę pisuary spłuczą wszystko i zasłonią się niepamięcią. ha,ha,ha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poznaniak Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:49 Nie wiem co spuszczą , bo z tego co robi PiS w Poznaniu mogą być tylko dumni. Nie dali się kupić Grobelnemu i jego ludziom. Przykładów jest wiele. Przeciw : - debilnej polityce mieszkaniowej , przekazaniu mieszkaniówki do spółki Centrum Kongresowe, - nieuzasadnionym podwyżkom wody, czynszów , biletów MPK - matactwom przy planach zagospodarowania przestrzennego - debilnej polityce oświatowej Frankiewicza Za : - powstaniu służby kandydackiej ( więcej patroli na ulicach) - kasami fiskalnymi na giełdzie samochodowej ( przeciwdziałanie paserstwu) - budową nowych mieszkań komunalnych , remontami starych - wyjaśnieniem wszystkich afer min. park, tbs-y , kupiec Obserwuję PiS , oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jestem Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:19 Zastanawiam się, czy tylko ludzie z poza Poznania i to najczęściej przydupasy Duzego Kwaka - Jarka są godni do bycia szefami w Wielkopolsce.Poznaniacy słabi jesteście ja to Wam mówie z Pomorza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: 195.117.82.* 17.09.04, 09:36 Jestem zielonogórzaninem i bardzo się cieszę, że Pan Witold został szefem struktur PiS w województwie wielkopolskim - to wyjątkowo uczciwy i kompetentny polityk. Nie idą za nim żadne afery , które często nie omijają także niestety i PiS-u. Gratuluję Wielkopolsce takiego szefa i mam nadzieję, że Pan Witold nie zerwie swoich kontaktów z Ziemią Lubuską. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romeo Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:01 Jedynie PiS przeciwstawia się rabunkowej gospodarce koalicji PO i SLD, która okrada Poznaniaków. Tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thin_Air Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 07:22 Znam posłów PiS głównie z Komisji Oświaty. W pełni się podpisuję pod postem Poznaniaka. PIS w radzie miasta to jaśniejsze punkty. Wyrazy uznania dla Pana Aleksandrowicza i Pani Lidii Dudziak. Mam pewne obawy czy partia nie zmieni frontu gdy Zarząd Miasta i PO podwieszą kiełbaskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: replay odwołując się do Szwejka - wicepierdoła Czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:43 1. Człowiek 'trzciego bliźniaka' został Naczelnym Piiiisuarem w Poznaniu. 2. Do Naczelnego Piiiisuara Poznania pasuje jak ulał określenie Jarosława Haszka 'wicepierdoła'. Trzeba uważa gdy się rozmawia z wicepierdołą bo: - mówi dużo i rzadko z sensem, - zawsze ma pecha i przegrywa wszystko co się da, - może opluć w czasie rozmowy (nieświadomie), - jest specjalistą doktorem od betonów. 3. Jego główne osiągnięcie w Zielonej Górze to stanie nie czele 4-osobowej organizacji partyjnej i ględzenie, ze za nimi stoją miliony, tylko przez dziennikarzy, nie wiedzą, ze stoją. 4. Innym jego sukcesem, jest podnóżkiem melioranta, b. posła Macieja Jankowskiego, obecnego wiceszefa krajowego "Solidurności" Odpowiedz Link Zgłoś