Dodaj do ulubionych

Nowy szef PiS w Wielkopolsce

IP: *.icpnet.pl 13.09.04, 23:50
rewia przedwyborczej szmiry wjechała już do poznania. Za chwilę pisuary
spłuczą wszystko i zasłonią się niepamięcią. ha,ha,ha.
Obserwuj wątek
    • Gość: Poznaniak Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:49
      Nie wiem co spuszczą , bo z tego co robi PiS w Poznaniu mogą być tylko dumni.
      Nie dali się kupić Grobelnemu i jego ludziom. Przykładów jest wiele.
      Przeciw :
      - debilnej polityce mieszkaniowej , przekazaniu mieszkaniówki do spółki Centrum
      Kongresowe,
      - nieuzasadnionym podwyżkom wody, czynszów , biletów MPK
      - matactwom przy planach zagospodarowania przestrzennego
      - debilnej polityce oświatowej Frankiewicza

Za :
      - powstaniu służby kandydackiej ( więcej patroli na ulicach)
      - kasami fiskalnymi na giełdzie samochodowej ( przeciwdziałanie paserstwu)
      - budową nowych mieszkań komunalnych , remontami starych
      - wyjaśnieniem wszystkich afer min. park, tbs-y , kupiec
      Obserwuję PiS , oby tak dalej!
      • Gość: jestem Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:19
        Zastanawiam się, czy tylko ludzie z poza Poznania i to najczęściej przydupasy
        Duzego Kwaka - Jarka są godni do bycia szefami w Wielkopolsce.Poznaniacy słabi
        jesteście ja to Wam mówie z Pomorza.
    • Gość: swój Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: 195.117.82.* 17.09.04, 09:36
      Jestem zielonogórzaninem i bardzo się cieszę, że Pan Witold został szefem
      struktur PiS w województwie wielkopolskim - to wyjątkowo uczciwy i kompetentny
      polityk. Nie idą za nim żadne afery , które często nie omijają także niestety i
      PiS-u. Gratuluję Wielkopolsce takiego szefa i mam nadzieję, że Pan Witold nie
      zerwie swoich kontaktów z Ziemią Lubuską. Powodzenia !
      • Gość: Romeo Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:01
        Jedynie PiS przeciwstawia się rabunkowej gospodarce koalicji PO i SLD, która
        okrada Poznaniaków. Tak trzymać !
    • Gość: Thin_Air Re: Nowy szef PiS w Wielkopolsce IP: *.icpnet.pl 18.09.04, 07:22
      Znam posłów PiS głównie z Komisji Oświaty. W pełni się podpisuję pod postem
      Poznaniaka. PIS w radzie miasta to jaśniejsze punkty. Wyrazy uznania dla Pana
      Aleksandrowicza i Pani Lidii Dudziak. Mam pewne obawy czy partia nie zmieni
      frontu gdy Zarząd Miasta i PO podwieszą kiełbaskę.
    • Gość: replay odwołując się do Szwejka - wicepierdoła Czarnecki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:43
      1. Człowiek 'trzciego bliźniaka' został Naczelnym Piiiisuarem w Poznaniu.
      2. Do Naczelnego Piiiisuara Poznania pasuje jak ulał określenie Jarosława Haszka
      'wicepierdoła'. Trzeba uważa gdy się rozmawia z wicepierdołą bo:
      - mówi dużo i rzadko z sensem,
      - zawsze ma pecha i przegrywa wszystko co się da,
      - może opluć w czasie rozmowy (nieświadomie),
      - jest specjalistą doktorem od betonów.
      3. Jego główne osiągnięcie w Zielonej Górze to stanie nie czele 4-osobowej
      organizacji partyjnej i ględzenie, ze za nimi stoją miliony, tylko przez
      dziennikarzy, nie wiedzą, ze stoją.
      4. Innym jego sukcesem, jest podnóżkiem melioranta, b. posła Macieja
      Jankowskiego, obecnego wiceszefa krajowego "Solidurności"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka