Dodaj do ulubionych

Gołębnik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:04
kawiarnia jak kawiarnia, ale widzieliście tą czerwonowłosą kelnereczkę?
kobieta cud!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kacper Re: Gołębnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:34
      z tego co wiem,nie pracuje w golegniku zadna czerwonowlosa kelnereczka..ale
      chetnie bym zobaczyl,skoro taki cud...
    • sen.nocy.letniej Re: Gołębnik 24.01.05, 16:24
      To była moja ulubiona kawiarnia, ale od piątku już nią nie jest.
      Weszłam z chłopakiem do nowego Gołębnika, żeby zjeść pyszną szarlotkę i ogrzać
      sie aromatyczną kawą, niestety nie było nam to dane. Bezowocnie czekaliśmy na
      obsługę całe 45 minut!!! Gdy zdecydowaliśmy się wyjść i zwróciliśmy uwagę, że
      nas nie obsłużono, Pani zrobiła bardzo zdziwioną minę i stwierdziła, że to
      niemożliwe.
      Właściciel nastawiając się na duży zarobek otwiera kolejne lokale, nie dbając o
      poziom obsługi klienta - stałego w dodatku! Daleko tak nie zajedzie.
      • Gość: Koniczyna Re: Gołębnik IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.02.05, 00:47
        Ja nie na temat. A raczej - na temat ale z prośba :) Otóż poznaniakiem
        (poznanianką) nie jestem, ale zamierzam pzoanć wreszcie szerzej to miasto które
        od lat mnie woła: Przyjedź ! opowiadano mi wiele, także o uroczych kawiarniach
        i restauracjach, które napewno odwiedze. Moja prośba jest taka: czy ktoś z
        bywalaców - poznaniaków móglby mnie oświecić (bo sądzę iż wiedzą to doskonale)
        gdzie znajduje się pewne miejsce, którego nazwy nie podam (bo zapomniałam) i na
        jakiej ulicy (podobno gdzies niedaleko Bema) a które jest zaaranżowane w starej
        wieży (bądź jakimś kominie "od Cegielskiego") na knajpkę czy też kawiarnię ?
        Może ktoś wie o co chodzi ? Pewien znajomyy (spod Poznania) wspomniał mi coś o
        tym ale zapomniałam psiakosć ! -) Bedę wdzieczna za jakas wskazówke. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka